• Äldre 12 Aug 15:54
    41323 visningar
    590 svar
    590
    41323

    Närmar sig 30 och längtar efter +

    Vet att man ej får "göra reklam" för något man säljer men jag har en Clearblue fertilitetsmonitor som jag användt 1 månad, hojta om intresse finns.... Glad

  • Äldre 13 Aug 11:17
    #52

    hallonbacken: Det är bara du hojtar Glad hoppas på sätt och vis att du ej hör av dig för då innebär det att det tagit sig för dig/er!

  • Äldre 13 Aug 15:55
    #54

    hallonbacken: Jag har ej skrivit om min egen situation i denna tråd kom jag på dock så är jag 34år så jag platsar väl inte. Men jag och min sambo har försökt bli gravida i 3 år nu och det är tragiskt vad jobbig denna situation är och det tar verkligen på krafterna, vi har genomgått IVF utan resultat men vi är ofrivilligt barnlösa Gråter

    Hoppas det går vägen annars vet du var monitorn finns Glad vi slutade med den av olika orsaker, dock så verkar den väldigt bra.

  • Äldre 14 Aug 08:54
    #58

    Jessica 85: Tack för att jag får hänga med er trots åldern Glad vi längtar ju alla efter samma sak Gravid

    hallonbacken: Omän man så gärna vill få utredning gjord och få komma till IVF för att få sitt lilla knyte så kan jag idag känna att vi skulle ha väntat ett litet tag till, vet ej om det är för att jag hade velat ha kvar kakan och äta den....

  • Äldre 15 Aug 08:11
    #65

    hallonbacken: Vi har bestämt oss för att fortsätta försöka själva men OJ så det tär på en och psyket ... man blir lite lätt galen. Det är de jag menar med att inte ha bråttom med att göra en IVF... försök in i det sista själva och ta det som en sista utväg, göra utredning kan man ju ändå utan att behöva gå vidare med IVF direkt (tror jag iaf)

    Jag är sugen på att testa IVF igen men det är så satans dyrt, 60 000kr är ju som inget man sitter på direkt och på dom 60 000kronorna så får man tre försök men om det tar sig på det första så försvinner dom andra två. Det är ju dock mindre stressigt om man tar ett sånt paket om 3 försök då ett försök ändå kostar runt 30 000kr.

  • Äldre 22 Aug 12:29
    #90

    hallonbacken: USCH så trist, jag och många andra vet hur det känns. Hojta till när ni är redo att testa fertilitetsmonitor Flört

  • Äldre 29 Aug 10:09

    Hej på er, jag är ej så flitig skrivare men en läsare iaf Glad

    Jag har nu fått två omgångar till av Pergotime trots att jag har egen ägglossning men de ska väl förhoppningsvis stimulera till fler ägg, så på söndag tar jag tablett 1 av 5 och sen är det VUL på tisdagen den 10/9 och då antar jag att vi får veta att nu ska vid sexa till det extra mycket ... Skrattande

    Dock så är de ju så himla svårt att få till det då man gjort det till ett MÅSTE, hur gör ni andra har ni tips?

  • Äldre 11 Sep 10:57

    linnis83: Jag har blödningar vid ÄL så det är ej säkert att de kommer att hitta ngt. Har haft blödningar lite titt som tätt jättelänge och de har aldrig hittat ngt som de kan göra ngt åt.
    2 ggr har de tagit bort en polyp på livmodertappen men nu då jag var på VUL igår och hade liten blödning så kunde han ej se att det var ngt speciellt utan bara blödning rätt och slätt pga ÄL.

    Hoppas att de kan finna ngt som de kan lösa i ditt fall för det är aldrig roligt att ha blödningar.

  • Äldre 28 Sep 10:47

    Håller alla tummar och tår för allihopa som försöker, det går inte framåt för mig och min sambo heller så vi är fortfarande i samma träsk kör med tredje kuren Pergotime nu omän jag har egen ÄL (då VET man iaf att man får en)

    Jag har som sagt en Clearblue ägglossningsmonitor som jag vill sälja så de är bara att hojta. Den är använd 2 månader och det följer med en packe med teststickor.

Svar på tråden Närmar sig 30 och längtar efter +