• CHTM

    Närmar sig 30 och längtar efter +

    Hej 

    Far jag vara med? 

    Blir 30 om 2 manader och jag och min man har forsokt i 1.5 ar. Spermaprov och mina blodprov visade inga problem sa det verkar om att jag har agglossning men inget hander anda? 

    Vi bor utomlands sa testerna de gor kanske inte ar riktigt samma som i Sverige men vi ska fa remiss till en klinik snart men lakaren ville vanta lite med det eftersom Moder Jord ar pa var sida, vad ar det for kommentar och hur ska det hjalpa lixom?, Ja nu vet jag ju att Moder Jord star dar pa var sida och ta ta' sa blev det ett barn.. skit pa dig..  

    Kanske hade ett mf forra manaden men ar inte saker eftersom det da var valdigt tidigt och vi var utomlands sa jag kunde inte kopa ett test for att kolla. 

    Lillalangtan: jag bestaller AL test fran internet och borjar typ pa dag 10-12 (har lite langre cykel) och tar bara varannan dag tills det borjar se positiv ut. det star pa paketet hur man ska gora men har bara testat en sort.

    Lycka till alla och hoppas du mar lite battre Jessica85

  • CHTM

    Hej alla

    Seg vecka, mensen sen (en dag) och da borjar man ju hoppas men negativ test (idag) och kollegor som bara pratar om alla som de kanner som ar gravida. 

    Varfor kan det bara inte funka, hur svart kan det vara? Nu har lakaren sagt att jag maste vaccinera mig mot nagot och da far vi inte bli gravida inom en manad efter det.. sa segt. 

    Kommer det nagonsin att funka? 

    Min minsta bonus fyller 5 imorgon och det paminner mig om alderskillnaden mellan henne och babisen,  om det nagonsin kommer en,  nagra ar till och de kommer knappt vaxa upp med varandra. och orkar vi allt igen, nu nar de bada ar sa stora att saker ar latta och roliga, inga skrik och grat langre sa vill vi borja vi om fran borjan men nu med tre.

    Kanske kanns imorgon battre?  

  • CHTM

    samantha85 
    Tack for att du fragar, tog ett nytt test imorse, och negativt igen. Fortfarande ingen mens och ar pa dag 41. Om det var ett tidigt mf jag fick i borjan av mars sa kanske det forklarar varfor mensen ar konstig. Nu vill jag bara att den borjar sa jag kan fa en remiss till en infertility klinik som ar nasta steg i var utredning. Oj vad tiden gar langsamt nar man vantar. 

    Hur gar det for dig? 

  • CHTM
    samantha85 

    Spannade, bara ett par dagar kvar, hoppas, hoppas du far ett +! 
    Hur sen ar den nu? 

    Har testar de inte alls utan sager att man maste ga och kopa ett test, och jag vet inte om man kan ga direkt till BM eller om man maste till huslakaren forst, borde kanske kolla upp det. Maste vall gora nagot om mensen inte kommer snart men hur manga dagar ska man egentligen vanta? enligt appen ar jag pa BIM + 8. Kanske borde jag ringa min lakare som har gjort alla testen hitills, men hon kommer sakert saga att jag ska vanta lite till. Har inga riktiga symptom, lite molvark och lite ont i langdryggen men inget som riktigt pekar pa mens eller +. 

  • CHTM
    samantha85 

    Trist! men bra att borja utredning. Hoppas det inte ar nagot allvarligt. Har du testat nagra naturlakemedel eller annat?

    Fortfarande ingen mens har, inget plus heller testade senast i lordags, ska prata med lakaren imorgon. Kanske har det hoppat over den har manaden, for forsta gangen nagonsin, eller sa har nagot hant efter kanske mf, ingen aning? ar pa dag  47 idag.  
  • CHTM

    Hej alla 

    Hoppas det gar battre for er, jag ar 30 idag och inget + i skite..

    Van och kollega berattade igar att hon rakat bli med barn, jag gratulerade och gick hem och grat.
    Kul att se hennes mage vaxa varje dag.

    jaja en trevligare present kan man ju inte forvanta sig :( 

    bim snart och mensverk , inte den har manaden heller.. 

    Lycka till ni andra som forhoppningsvis lyckas halla er mer positiva an vad jag kanner mig. 

  • CHTM

    Jag haller med, jag har ocksa kant mig gravid nastan varje manad, och forsokt leva som att jag ar gravid, inget kaffe etc. 19 manader nu, det ar nastan lika lange som en elefant ar draktig.. Jag kanske ar en gravid elefant? skulle kanske forklara varfor testen jamt visar minus... 

    Vi kor med al test och fertilitetsglidmedel den har manaden, ar det nagon av er som har testat?

    Al nar som helst 19de gangen gillt!  Baby


     
  • CHTM

    Tack Samantha85, gar allt bra for dig? 

    Jag gick aldrig i Sverige, tankte att eftersom det anda ar pa gang har sa far jag vall vanta och inte halla pa och krangla med tva olika utredningar. Har fatt tid pa fertilitetskliniken om nagra veckor for mer tester men hoppas anda att det ska funka innan. 

    Var ganska deppad nar min kollega och van berattade dagen innan min 30-ars dag att hon hade rakat bli gravid  och sen kom min mens, men har aterhamtat mig lite nu och forsoker tanka positivt medan jag ser hennes mage vaxa. *inte bitter*

    Hoppas verkligen det gar bra for dig och alla andra!
     

  • CHTM

    Hej 

    Jag har ocksa last om Agnus castus och idag kom det en trad om det pa forumet dar det stod:

    If, however, you have light periods, on a longer rather than shorter cycle (i.e. more than 4 weeks apart rather than less than 4 weeks apart), and get tired, sad and weepy rather than angry and irritable before your period, Agnus castus is not for you.  

    Eftersom jag har langre perioder har jag istallet forsokt med b6 vitamim och det (tror jag) har get mig kortare cykler men kanske mer oregelbundna? Jag har ocksa testat bidrottningshonung men jag har ingen aning om det har gjort nagon skillnad.

    Nastan positiva AL test nu i tre dagar sa det borde slappa narsomhelst..

    Linnis83: Da fostar jag, lycka till med Al den har manaden!

  • CHTM

    Hej 

    Hur gar det linnis83? Jag tror inte dag 18 ar sa jatte sent, ar det? 

    Min agglossning ar ocksa konstig. Provade att testa varje dag hela manaden (Fran dag 9) och sag en stegring som forsvann och sen borjade det stegra igen och jag fick starka (nastan positiva) test i 11 dagar och inte forran dag 27 coh 28 blev det klart positivt och kanns som agglossning. Sa det ar ju ganska konstigt?

    Jag vet att al test kan ge utslag pa mens och graviditet men mina grav test ar negativa och om det ger utslag pa mens sa har sent sa fick jag ingen agglossning den har manaden och det ar ju lite synd...   

    Far vall vanta och se som alla andra manader.. 

  • CHTM
    linnis83 skrev 2014-07-15 20:16:40 följande:
    Väntar och väntar igen... = ) BIM den 25/7 oom jag ska gå efter när ÄL var, är ju flera evigheter till dess...*suck* Men det kändes som att vi fick till ett helt okej försök denna gång, var ett tag sen det kändes så.

    Vet att jag har läst nånstans här på FL att man kan få flera stegringar på ÄL-testen om ägget inte lyckas släppa första gången. Skulle ju kunna vara en förklaring till varför det har blivit så konstigt. Sen tror jag att det kan variera rätt mycket beroende på vilken tid på dagen man testar, tycker jag får mycket starkare utslag om jag testar mitt på dagen än morgon/kväll.

    När har du BIM?
    Ja vanta ar ju ju verkligen roligt :P

    Om man tar BIM efter al test sa har jag det om 11 dagar men ar redan pa dag 30 nu. Har iof ganska oregelbunden och har haft nagra valdigt langa cykler, over 40 dagar forut sa det skulle ju inte vara sa konstigt egentligen. 

    Har aldrig hort om att agget inte slapper forsta gangen, men sa kan det ju vara? Har ingen aning om vad kroppen har for sig egentligen..  

    Tog ett garv test innan jobbet igar som var neg, men nar jag kom hem pa kvallen sa sag jag ett svagt tunnt streck sa jag testade igen imorse och efter 10 minuter sa tyckte jag att jag sag ett jatte svagt streck men sen sag jag det inte langre och sen sag jag det igen sa jag har ingen aning om jag bara inbildar mig eller om det var nagot dar. Brukar inte halla pa sahar men min man ar bortrest sa jag kan halla pa utan att skammas :)  

    Vi har som tur ar precis bestamt oss for att flytta sa nu har jag nagot nytt att tanka pa sa jag inte blir helt galen, aven om det kanske ar forsent for det redan :) 

    9 dagar kvar for dig.. Ja det ar en evighet.. 
  • CHTM

    Hej 

    Ja en gang, tidigare i ar, fick jag ett svagt, tunnt men sen kanske jag fick ett mf. var utomlands sa jag ar inte sa saker pa vad som hande och kunde inte kopa fler test men nu har jag de der billiga testerna och folk sager att de kan ge skuggor sa jag har inte testat igen. Kanske tar ett till om nagra dagar men jag har inga symptom heller.. 

    Jag bor utomlands och ska bara flytta nagra gator bort men till ett storre hus, har tva bonusar som har vuxit ur vart lilla hus sa det ska bli skont med lite mer rum for dem och oss och babisen nar den kommer :) 

  • CHTM
    linnis83 skrev 2014-07-20 09:58:09 följande:

    Idag är det 1 år sedan mitt MA upptäcktes... Fortfarande på ruta 1...*suck*


    Segt, Hoppas munkpeppar hjalper. jag har inte heller velat prova det men kanske testar efter BIM? varfor inte lixom? Det kan ju inte bli varre... 
  • CHTM
    linnis83 skrev 2014-07-24 09:08:44 följande:

    BIM -1 och 2 streck på stickan! = D Som jag har längtat efter detta! Nu är det bara att hålla tummarna för att fröet vill stanna den här gången...


    Grattis! Grattis! grattis! grattis! 

    Det fortjanar du verkligen och de klart det kommer att stanna!

    Kram

     
  • CHTM
    linnis83 skrev 2014-07-24 11:05:46 följande:
    Tack snälla du! = )

    Håller tummar och tår för att du oxå får ditt efterlängtade plus alldeles snart!
    Mens idag sa det drojer nog, jaja 20de gangen gillt da.. 

    Lycka till och jag hoppas verkligen allt gar bra for er... 
Svar på tråden Närmar sig 30 och längtar efter +