• Samantha85

    Närmar sig 30 och längtar efter +

    Hej! Känns som den här tråden passar mig. Har haft oskyddat sex sen augusti. I nov prickade vi in exakta dagar enligt en app. Mensen var försenad i 2v för att sedan dyka upp. Så frustrerande. O tre dagar efter får man reda på att sin kompis är gravid på ett försök ..va fan. Hur håller ni lågan uppe? Denna månaden har ja verkligen inte försökt att tänka på det. Förutom när ja gjorde äl test. Mens om några dagar. Man vågar ju inte ha nån stor förhoppning. Hjälp är tacksamt

  • Samantha85

    Mensen kom idag. 4 dagar innan då blev inget denna gången. Försöker vara positiv men är svårt i mellan åt. Hade alltid trott att de skulle gå snabbt eftersom både min mamma o syster blev gravida på första försöket

  • Samantha85

    Jag var utan p piller ett år innan vi började försöka. Gäller ett år även då? Vet att ja inte ska jämföra mig med dem två mer än besvikelse för ja förväntade mig att de skulle gå snabbt för mig med. Ja har ett slut datum på april eftersom jag ska på cellprov hos barnmorskan då. Tog det lång tid från att ni bad om hjälp tills ni gjorde era tester?

  • Samantha85

    Jag beklagar bortgången av sambons bror. Måste varit fruktansvärt. Aldrig lätt att mista nån som står en nära. Förstår verkligen att känslan blir starkare då. Vi har mist två släktingar som stått oss nära inom kort tid helt oväntat . Så kan verkligen känna med känslan att livet är skört.

    "Det kommer ordna sig" Känner igen de orden! Det är som om de dumförklarar en med de orden. De är väl klart att man försöker slappna av men de är väl inte alltid så lätt när man känner hur klockan tickar. Plus man ser alla bebismagar + alla ens kompisar är gravida eller fått barn. Vi gjorde de bara en gång säger dem.. Hur kan de då säga så? De har ju inte fått känna längtan forhoppningen, förtvivlan , besvikelsen.

    Jag hoppas ni hittar ert hus! De var ju skönt att resultaten var bra! Jag ska ringa snart o höra om tid för jag förstår att de tar långtid innan man får hjälp.

    Jag hoppas på mirakel till alla ! Skönt att du har vilja millispillis! Jag måste oxå gå o hitta min.. Jag har glömt vad jag lagt den ;)

  • Samantha85

    Jag ringde o frågade om utredning men eftersom vi bara har försökt i ca 9 mån så måste vi vänta..så frustrerande. Skulle ljugit. För vad som sen är att det kan ta upp till ett o halvt år innan man får hjälp. Så frustrerande åter igen. Vilket betyder att de är ca två år innan man ens får en chans kanske.. De är ju inte klokt.. Mitt hjärta blöder just nu. Till toppen på det frågade min kära kompis som är nygravid va mina favorit namn skulle vara om ja blev gravid.. Kändes då som en kniv stack in i hjärtat o vred om..

  • Samantha85

    Millispillis! Jag förstod vad du menade o de känns skönt att höra att de gick snabbt för er. Ja fick reda på en genväg genom privatklinik så funderar på att gå den vägen så vi iallafall kan göra proverna.
    Jag känner igen orden går det så går det ..min sambo är med likadan. Han känner inte heller nån panik. Jag brukar säga att ja förstår det eftersom han kan skaffa barn till han är typ 70 o han behöver ju inte bära nåt barn.. Klart killarna inte har nån stress med det. Sen är de väl ganska vanligt att vi tjejer känner moderskänslor förr männen. Antar att det har nåt med det med att göra.
    Millispillis;Vad har ni fått reda på i era test? Har ni testat pregotime?

  • Samantha85

    Jessica85; kan förstå att de måste vara skitjobbigt att få ett sånt besked ni fått. Vi finns här för dig om du behöver skriva av dig

  • Samantha85

    Millispillis; vet en tjej som fick pregotime fast allt så bra ut med båda o de blev gravida nästan direkt.förstår frustrationen på din sambo. Inte lätt när man har olika känslor. Förstår dig verkligen där!

    Jessica85: vill berätta om min systers vän! Hennes sambo producerade inga spermier. De slutade med att de använde spermiedonator. De har idag en underbar dotter som de båda älskar! För henne var det viktigt att få vara gravid. Han känner att det är lika mycket hans barn. De fick en donator som hade samma nationalitet så att igenkänningen skulle bli mer naturlig för dem båda! (Detta är kanske inviudellt hur man vill ha det) så även om de värsta scenariot skulle bli så kan du fortfarande bli gravid o bli mamma!! Glöm inte det!
    Till sist så vill ja verkligen önska er en underbar resa! Ja vill med komma iväg..är så avis på er! Stor kram

Svar på tråden Närmar sig 30 och längtar efter +