• Samantha85

    Linnis83; förstår dig precis.. Ja tror de till o med är positivt att försöka leva som vanligt.. Vi pressar oss redan som de är !
    Millispillis; tack för informationen. Känns som att smärtan är värt de om det kan ge en chans till ett positivt resultat. Hoppas de gör det för dig!

  • Samantha85

    Elba: jag hade ägglossning i helgen som var. Tog äl test för att ha koll ! Vi lyckades pricka in alla dagar så nu är de bara att vänta. Försöker fokusera på annat till bim dag. Men ett litet hopp finns där!
    Millispillis: stor kram till dig.
    Linnis83: jag hoppas verkligen på ett plus för dig. Ja håller alla tummar o tår!!
    Jessica85: när får ni provsvaren? Ja hoppas dock att svaren kommer göra nytta för er så ni kan börja hoppas igen!

  • Samantha85

    Jessica 85: finner inga ord..min sorg är så stor för er skull. Jag undrar många gånger varför världen är så orättvis? Hur ödet kan straffa såna fina personer som dig för att sen låta knarkare / alkolister /barnmisshandlare få barn. Hur kan de vara möjligt? Jag blir så arg bara jag tänker på det. Jag skänker alla mina tankar idag till dig. Jag hoppas ni finner styrka att gå vidare. Stor kram o mycket kärlek

  • Samantha85

    Ja har ägglossning till helgen o min man är borta hela veckan så nu får vi testa att satsa enbart kring ägglossning så får vi se hur det går.. Känns som man slutat ha för stora förväntningar..

  • Samantha85

    Linnis83: tar du äl test ?!
    Jag struntade i det denna gången..jag gick bara efter min app. Vi körde två dagar innan o på äl dagen.så får vi se..

  • Samantha85

    Linnis83: kört med äl sticka de senaste gångerna för att vara säker men var så trött på det denna gången att gå in o få ett neg svar som gjorde sexet "meningslöst" för att sen få ett positivt o sen sexa bara för att vara helt säker. Så tog en liten paus o gjorde en Old fashion. Så denna gången kunde jag njuta mer av akten istället för att enbart fokusera på test resultatet.

  • Samantha85

    Linnis83: glömde säga att min beräknade bim är den 12/4 så ja ligger ca en vecka efter dig i min cykel verkar de som.
    Lillalängtan; välkommen hit! Det är väldigt vanligt att det kan bli negativt resultat precis innan bim. Försök att hålla dig från test nån dag. Även om jag vet att det är svårt. Stor kram till dig!

  • Samantha85

    Fan linnis83..jag skulle gjort äl test. Känt mig skit konstig idag o fick värsta mensvärken. Tog ett äl test o de är positivt. Fan..min man är inte hemma. Jag tänkte ju att vi hade prickat o var lugn. 4 dagar sen var senast vi sexade..så får vi se om de håller. Känns inte så positivt just nu..dumma cykel som bestämmer dig för att ändras!!!

Svar på tråden Närmar sig 30 och längtar efter +