• Samantha85

    Närmar sig 30 och längtar efter +

    Linnis83: enligt min app är det 9 dagar kvar till bim. Däremot vet ja att min cykel kan hoppa från 28-32 dagar. Har varit 28 de senaste 3 månaderna! Vi får väl helt enkelt se när mensen kommer. Har inte förstora förhoppningar.
    Tråkigt att du fått rosa flytning. Inte alls kul. Varför ska de vara så sjukt svårt! De borde tala om det när de varnar en för att de är så himla lätt att bli gravid o viktigt att använda kondom. Varför är det ingen som pratar om hur svårt det är!!! Suck

  • Samantha85

    Linnis83: Vad är det för glidmedel? Reser din man mycket i sitt jobb? Min reser en del! Han jobbar med olika projekt. Sen är han hemma emellan .

  • Samantha85

    Usch jessica! Känner verkligen igen den debatten på jobbet. Vi har det dilemmat att alla som inte har barn är ju mer flexibla heter det. Bryr s

  • Samantha85

    Sig inte lika mycket, kan ju jobba kväll natt. O de som har barn ska få förtur på dagpass och det är väl klart att de anser sig ha mest rätt att vara ledig på julafton !! För att det är ju inte lika viktigt för oss som inte har barn!!! Jag blir så trött på diskussionen och det är verkligen kränkande och jobbigt som du säger! Stå på er jessica! De kan inte vara rätt att alla kan få ledigt o ni måste jiobba! Känns orimligt!

  • Samantha85

    Oj förlåt för mitt senaste inlägg..blev nog lite för mycket känslor i ämnet.

    Jessica85: en stor kram till dig! Jag förstår dig. Jag skulle med välja spermiedonator. Även om det känns jobbigt att tänka på nu. Jag känner en tjej som använde spermiedonator och de har idag en son på 1 år. De älskar honom otroligt. Pappan ser sonen som sitt eget kött o blod oavsett att de har olika DNA!
    Linnis83: förstår verkligen det med bebismagar. Mina två närmsta är gravida och den ena ska födda närsomhelst.

  • Samantha85

    Chtm: hur har det gått för dig? Ibland kan de ta några dagar innan det blir positivt. Själv sitter ja o väntar på min bim. Skulle haft den i lörd enligt min app men vet att min cykel är mellan 28-32. 38 va i lördags o 32 är imon så vill avvakta att testa.
    Lillalängtan: jag har testat billiga testers äl test. Jag fick en stegring med positivt resultat i två dagar. Men de neg är att man måste testa två cyklar för att lära sig när stegringen sker. Positiv o negativ är ju nästan samma sak. Lite dumma tester så sätt! Hoppas du får rätt på det!

  • Samantha85

    Chtm: vet inte om de var nån här som sa det el om jag läste det nånstans. Men det var iallafall att efter missfall var det stor chans till en ny grav så vem vet! Du kanske ska ringa till en barnmorska o höra om du kan komma in för ett test? Säg inte till dem att du har testat. I Sverige tar de inte emot en om man testat neg hemma!!
    Mensen har fortfarande inte kommit. Jag tänkte vänta med att testa till på lördag om den fortfarande uteblir till dess.

  • Samantha85

    Chtm: mensen kom igår kväll ..surt..ska på samtal med gynekolog nästa vecka. Ska bli skönt att börja vår utredning!

  • Samantha85

    Chtm: vad skulle det var för naturläkemedel? Känns skönt att jag lämnat proverna nu. Vad hon kunde se på ultraljudet så så det bra ut så det var ju skönt det iallafall.

    Det kan ju hända att det tar ett tag innan man åter får mensen efter missfall. Vad sa din läkare?!

  • Samantha85

    Linnis83: du kan söka dig till privatmottagning om du vill ha svar snabbare! Det var så jag gjorde. Väntar däremot fortfarande på mina resultat! Det är bara ni som tillsammans vet när ni är redo för svar. Ja vet inte om jag är redo men jag kan inte heller hålla mig..

  • Samantha85

    Hehe!!! Tack linnis83! Fick plusset idag! Kan inte fatta det. Helt plötsligt så var det bara där! Jag är fortfarande i chock och tror inte på det riktigt än :) :) hur har det gått för dig?!

  • Samantha85

    Linnis83: min gyn sa att om man tex ha äl dag 14 ska man köra från dag 9-15 för att vara säker. Innan har alla sagt till mig att köra när det är pos på äl men det sa min gyn egentligen är för sent. Jag fattar inget när det gäller den här kemin. Känns som alla gyn säger olika. Men detta var iallafall hennes åsikt!

    Jag hoppas ja smittar av mig mitt plus till er alla

  • Samantha85

    Linnis83: har du fått mens då? Annars kan du ju ta igen. Vissa får ju inte streck förrän de gått 1-2 veckor. Höll verkligen tummarna för dig denna gången. Men testa med min metod. Om du vet att du har öl ca den 14 dagen i månaden så börja sexa redan dag 10. Jag beundrar ditt tålamod med att söka hjälp. Jag kunde ju inte hålla mig ett år!

  • Samantha85

    Cthm: hur gick det med resan till Sverige? Fick du till hos gyn och kunde göra en utredning?!
    Linnis83 o pusheen: snälla ge inte upp!! Gör utredning privat så kan ni få svar tidigare! Det kan kanske hjälpa er slappna av om inget annat!
    Tänker på er❤️

  • Samantha85

    Chtm: förstår dig verkligen. Fick se min närmsta vän gå igenom en hel graviditet i några mån till innan mitt + kom( är nu i v.12). Ju fler jag pratar öppet med om att det tog lång tid för oss desto mer förstår jag hur många vi är och hur vanligt det är att det tar tid. Förstår bara inte varför inte media tar upp det till ytan så fler blir medvetna om detta fenomen.

Svar på tråden Närmar sig 30 och längtar efter +