• Jessica 85

    Närmar sig 30 och längtar efter +

    Jag förstår lite av det du känner Millispillis. Det var verkligen svårt att köpa hus i min sambos samhälle och liksom säga definitivt nej till att flytta "hem". Saknar det verkligen ibland men såg till att vi köpte ett hus som är allt jag drömt om och jag har jobbat mycket med att hitta min egen tillvaro här. Känns ändå inte riktigt som hemma än men jag trivs. Hur är kontakten med dina svärföräldrar? Ni måste verkligen prata ut om hur ni vill göra!

    Vi har ett jättefint förhållande men min sambo är väldigt konkret och praktisk vilket gör att vissa grejer knappt går att prata om, sånt som kräver lite mer filosofiskt tänkande. Men i det stora hela drar vi jämnt och bråkar gör vi väldigt sällan.

  • Jessica 85

    Millispillis:  var ni ska bo är ju en gemensam överenskommelse så jag tror det är så viktigt att lägga korten på bordet och verkligen prata igenom det. Det ska vara en hållbarlösning för båda liksom.
    Trist att ni bråkar men blir ni inte lite mer lediga framöver nu vid jul? Ni verkar behöva lite egen ta-hand-om-varandra-tid! Det är verkligen inte lätt när man jobbar mycket och är trött att hålla humöret uppe (i know, i´m one of them :)) Brukar inte bli bra när man är stressad heller. Hoppas det blir lugnare framöver iaf. Hösten är jobbigt för många då det är mycket jobb, stress, trist väder, mörkare.....
    Men du får säga åt honom att han är sur och grinig hela tiden och att det inte är så trevligt!

    Bra du har hittat ÄL-stickor som funkar. Jag tycker det är ett gissel med dom. Skönt att slippa testa *hehe*

    Jag bor i Vindeln, en liten kommun i Västerbotten och jag är barnsjuksköterska och jobbar i Umeå :)
    Ni då?

  • Jessica 85
    linnis83 skrev 2013-11-28 19:56:43 följande:
    Och jag bor i Skellefteå och jobbar som receptarie på ett apotek. Kul med fler norrlänningar! = )

    Fick stegring på ÄL-stickan igår, vilket innebär att ägglossningen kommer ungefär som den gjorde innan missfallet (och innan maken hinner åka bort!). känns skönt! Hoppas det betyder att kroppen har ordnat upp sig och fixar ett plus nu....



    Heja heja! Tur att det blir innan han åker! Håller tummar och tår

    Va roligt att du bor i Skellefteå! Vi brukarr åka upp lite nu och då när det passar och se på hockey. Min sambo är ett stort SAIK fan så imorgon ska vi julhandla och gå på match!
  • Jessica 85

    Millispillis: världen är verkligen bra liten ibland!! Kul att du också är syrra

    Man får absolut gnälla och tycka synd om sig själv i den här tråden! Här säger vi det vi behöver få ur oss så vi orkar hålla fasaden för alla dom som inte behöver veta vår strävan efter ett mycket efterlängtat barn! Visst är det så att ALLA blir gravida nu?! Så känns det iaf!

  • Jessica 85

    Halloj! Förlåt om jag inte är jätte aktiv här inne men just nu har jag en down period. Jag verkar inte ha en tillstymmelse till att kunna bli gravid så jag har struntat i allt. Piller, tester, appar osv. Guud så mkt pengar jag har spenderat senaste året och som inte resulterat i nåt överhuvudtaget!

    Får man vara arg på sin värdelösa kropp som inte vill?!!

    Imorgon ska sambon lämna sitt prov iaf så får vi se när vi blir kallade efter det. Jo just jag ska ju gå ner i vikt också (enl ssk på mottagn.)innan det besöket. Råpepp, ja eller inte. Man brukar ju lätt gå ner i vikt under julhelgerna Känns så himla hopplöst just nu.

    Har haft det jobbigt på jobbet också så det kan ju påverka en del iofs...

    Vad gör ni för att hålla lågan uppe hela tiden?

  • Jessica 85

    linnis83: Håller tummarna att det är din tur nu!
    EG83: och tummar för dig med! Tänk om ni båda skulle få +! Vore ju helt fantastiskt :)

    Millispillis: Det låter som att ni har det riktigt jobbigt! *styrkekramar* Hoppas att ni kan lösa och prata om hur ni har det så nu kan komma vidare och inte behöver bråka. Det är oerhört slitsamt att befinna sig i den situation vi är i och det tär på båda parter i förhållandet.

    Själv så tog jag faktiskt ett ÄL-test igår, lite för kul. Ska ju ha typ ÄL nu för BIM är 22/12, var dock neg så så var det med det. Mår bara lite illa så jag blev nyfiken om det är äl som det beror på men tydligen inte. Så himla svårt att hålla sig ifrån att testa ibland *hehe* 

  • Jessica 85

    Stort grattis längtar985!!! Underbart! Den första av oss som lyckats sedan tråden startades! Det finns hopp för oss ändå

    Hoppas ni alla hade en fin jul?! Vi hade en trevlig jul och då jag hade mens så kunde jag ta en snaps till sillen utan att få dåligt samvete. Nu ser vi fram emot ett nytt år som förhoppningsvis är vårat år!

    Välkommen hit pusheen!

  • Jessica 85
    linnis83 skrev 2013-12-29 18:08:54 följande:
    Jag fick ett litet breakdown igår... Har känt mig så ledsen över att jag inte känner att får nåt stöd i det där här av mannen... Har känt att allt ansvar ligger på mig att få till det under äl-dagarna och att han inte verkar så engagerad. När jag har beklagat mig över att det känns jobbigt har han svarat "men tänk inte på det då"... Känns som att jag gör mycket uppoffringar för att lyckas oxå, t ex skippar alkoholen under och efter ägglossningen medan han dricker öl som vanligt. Man har det ju i huvet heeeela tiden och det blir verkligen jobbigt när man känner sig så ensam i kampen.

    Vi pratade ut igår i alla fall, det kändes skönt. Han sa att han oxå tycker det är jättejobbigt och är rädd att det är hans fel att det går dåligt för oss... Därför har han inte velat prata om det alls. Han förstod mig och lovade att bättra sig. Så nu känns det lite lättare. =)

    Trodde ju att mitt ägg släppte i torsdags, men har inte kört med stickor denna månad, tänkte att det kanske kunde minska på stressen lite... = ) Men igår kunde jag inte hålla mig så jag tog ett test i alla fall, och det blev ett streck på det, inte jättestarkt men starkare än neg i alla fall. Tänker mig att det borde ha varit max på stickan under fredagen då, och att ägget släppte under gårdagen kanske. Hoppas på det, för vi fick inte till det tors, fre och lör pga makens ryggskott och mitt dåliga humör..... = )

    Det blev långt det här, men skönt att få spy ur sig en massa elände. = ) Tack för att ni finns!
    ja det var bra att ni pratade ut! Det är verkligen jobbigt att vara där vi alla är just nu. Det tär på både kropp och själ och inte minst relation. * styrkekramar*
  • Jessica 85

    Hej! Jag hade ÄL i helgen men vi lyckades inte så bra typ torsdag och måndag så inga större förhoppningar. Vet inte exakt vilken dag äl var men det känns så hopplöst. Väntar in en kallelse till på barnlöshetsmottagningen snart iaf

Svar på tråden Närmar sig 30 och längtar efter +