Inlägg från: LillGris |Visa alla inlägg
  • LillGris

    Kräftfest/buffé

    Västerbottenpaj är ju standard, men jag föredrar små västerbottensnurror, man tar bara smördeg, på med massa västerbottenost, riven eller hyvlad, rulla ihop, sen skjuts in i ugnen, typ 175-200 grader tills färgen ser trivsam ut. Sen skär man bara upp den så har man himla goa tilltugg.

  • LillGris

    Annars är ju ett hett tips att göra västerbottenpaj med kantareller i. DET är det bästa av två världar :)

  • LillGris

    Ostkräm till brödet:

    3 dl crème fraiche

    1 msk majonnäs

    2 dl kryddost, riven

    2 krm salt

    1 krm svartpeppar, nymald

    Blanda ihop allt bara :)

    Romsås är ju ljuvligt till. Hmm.. Sen vet jag inte mer. Ja snaps då ;)

  • LillGris

    Man kan göra små räkcrustader, med creme fraiche, rom och räkor. Det är göttans!

Svar på tråden Kräftfest/buffé