Inlägg från: Pigelinen |Visa alla inlägg
  • Pigelinen

    Vi som älskar att resa!

    åh en tråd för mig!!!
    Älskar att resa och varje resa har sin charm.

    I två perioder har jag bott i afrika, först -91 i dåvarande Zaire (därifrån åkte vi 1v till Seychellerna och 1v till Kenya), sen -03 bodde jag  nord östra Kenya, vid Victoriasjön en period.

    Har även varit i Mexico, Island, Malaysia, bilat lite i USA, Thailand tre gånger, Estland (Tallin), Ungern (Budapest), Cypern och Gran Canaria.  De senaste tre resorna har varit som småbarnsförälder och från att vara en som reser fritt har vi nu de två sista gångerna kört på All Inclusiv och gillar det skarpt. Vi jobbar mycket till vardags och för oss passar det bra att ha allt klart när vi väl åker på semester. Detta har dock varit på GC o Cypern,

    Nu i oktober ska jag iväg med tre tjejkopisar på en weekend till London, en ny upplevelse för mig, Och i November blir det GC igen med tjocka släkten. Då reser vi min familj, 2v och 2 barn (2½ år och 5 år), mina föräldrar och min mans föräldrar, så blandad kompott från 2½år till 71år. Vi har hittat ett hotell som vi hört bra om som passar in på oss alla, nära havet, inte för kuperat då svärfar har nedsatt rörlighet. och annat bra. Vi trivs med AI så det ville vi ha även enna gång. Nu har vi bokat eget, flyg med norwiegien och hotell själva med AI och summan blev ca 15000kr billigare för 2 v o 2b än att boka med Ving.


Svar på tråden Vi som älskar att resa!