Inlägg från: MadeleineH |Visa alla inlägg
  • MadeleineH

    Huuu, skräck att föda hemma! Jag är över huvud taget livrädd för att gå hemma med värkar. Jag vill helst vara på förlossningen från start. Det beror säkert på att jag haft två igångsättningar...

    Jag har fått foglossningen från helvetet, så bittert. Hoppas kunna få ett bälte eller nåt som kan hålla ihop kroppen. Har mejlat min BM om råd.

    Tacksam för en snäll PT som inte var sur över bristande julträning idag. Och som hade förståelse för mina onda fogar. Ska ändå köra på så att jag tränar det jag kan innan bebisen kommer. Det skadar inte tänker jag.

  • MadeleineH
    konami skrev 2014-01-08 10:09:11 följande:
    Den 22/1 så ska vi vi få se Pyret i magen ska bli så spännande och jag längtar jätte mycket :)
    Åh vad kul! Skönt att ni har fått en tid! 
  • MadeleineH
    Tizi skrev 2014-01-09 13:02:13 följande:
    Rul idag gick jättebra. Ja förutom att bebben vägra ge oss en bra bild. Den låg konstigt på sned och bara titta bort hela tiden så sköterskan sa att vi fick ringa om vi ville komma tillbaka och få en bättre bild Jag tyckte mig se både en snopp och en snippa så det blir en överraskning vad det blir! Moderkakan satt i bakvägg vilken jag misstänkte!
    Åh men vad kul! Skönt att ha det avklart! Busig bebis då, som vägrade fotograferas korrekt. 
  • MadeleineH
    Anna J01 skrev 2014-01-13 08:26:24 följande:
    Längtar tills det är dags att göra i ordning för bebisen och köpa lite nya grejer. Känns lite tidigt än och barnrummet är desdutom utlånat som förråd till april

    Att det ska vara så obehagligt att borsta tänderna. Mår inte illa alls längre men håller ändå på att spy när jag borstar tänderna på morgonen. Blä!

    Idag är det - 8 grader här. Känner faktiskt att jag är glad över att jag ska vara höggravid på sommaren och inte vintern. Fy vad bökigt med alla kläder. På sommarn kan man ju bara ha på sig en lös tunika.. Eller gå naken
    Hehe, när jag var höggravid en hel sommar, födde i slutet av augsuti, så var jag skitsur för det. Nu morrar jag varje gång jag klämmer in magen i vinterjackan... Kommer inte gå snart, det är redan på bristningsgränsen. Hur gör jag då? Kul att det blev ju -8 lagom till att magen inte får plats. 

    Har ju BF 1 maj, kan ju vara snöstorm fram tills dess om vädret vill vara på det humöret. 
  • MadeleineH

    Jag går in i vecka 26 på fredag. Körde pass på gymmet idag, tungt och magen var helt klart ivägen... Fick några onda sammandragningar så jag behöver trappa ner på de intensiva klasserna och bara köra med min PT och själv.

    Också den här nedrans foglossningen... Att ta på strumpor, skor och byxor - DemonSkrikandesDöd. *morr*

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3