Inlägg från: cupiditas |Visa alla inlägg
  • cupiditas

    Örondroppar, ska det kännas såhär?

    Fick terracortril örondroppar utskrivet och ska använda det i några dagar, men det känns så obehagligt. Dropparna ger lock för öronen på ett otäckt vis, de sätter sig liksom i hörselgången och blockerar och det känns bara så himla obehagligt. Även när jag reser mig upp sedan och skakar på huvudet osv så rinner inte dropparna ut utan det håller i länge. Får nästan panik efter ett tag..

    En annan sak är att dropparna sen igår fortfarande är "kvar" i örat och kladdar, känner det så fort jag petar lite runt öronmusslan, ska man rengöra örat eller låta det vara?

  • Svar på tråden Örondroppar, ska det kännas såhär?
  • cupiditas

    Men ingen som vet om det verkligen ska kännas såhär? Känns som jag gjort fel eller något för sista gången jag la i dropparna var imorse och först orsakade de total blockage i örat men efter ett tag när de rann ut fortsatte jag känna att jag har typ lock för örat. Jag har nyligen rensat ut hela örat med tops på kvarblivna droppar och det finns ingenting som blockerar längre för jag får panik men jag har ändå lock för det örat?! Ångrar ju att jag började med skiten överhuvudtaget..

Svar på tråden Örondroppar, ska det kännas såhär?