Inlägg från: matildadl |Visa alla inlägg
  • matildadl

    Örondroppar, ska det kännas såhär?

    Ja det ska kännas så.
    Men det kan också ha att göra med att dropparna "mjukgör" vaxet och gör att det blir en propp av det. Sög dom rent öronen innan du fick dropparna utskrivet eller kunde dom se rodnaden (antar att det är typ hörselgångsinflammation du har?) håller problemet i sig så bör du gå till läkaren igen och be dom rensa örat. Försök INTE att göra det själv, för om du har känsliga hörselgångar som mig så blir problemet värre och inflammationen blir 17gånger mer smärtsam.
    Ett tips när du droppar i dropparna är att försöka ta en droppe åt gången och räta upp huvudet mellan dropparna för att undvika att det slår lock. Jag har även lagt på dropparna på tops ibland för att undvika allt överflöd :)
    Sen är min personliga åsikt att dessa droppar är rena barnleken, har man mycket besvär med eksem och liknande i öronen så är Diproderm det bästa som finns! :)

  • matildadl

    När du fick örondropparna, rensade dom din hörselgång på vax? Annars kan det vara en början till vaxpropp, för jag upplevde att terracortil "löste" upp vaxet och gjorde det till en propp istället :)

Svar på tråden Örondroppar, ska det kännas såhär?