• TheStrange

    Pergotime november 2013, tagning ett: action

    Sitter i detta nu och inväntar mensen för att sedan påbörja första försöket med pergo. Någon mer som startar typ nu? Vill ha sällskap på den här resan! :)

  • Svar på tråden Pergotime november 2013, tagning ett: action
  • RockTheRebell

    Mindröm90 ja vi känner nog igen oss i varandra allihop. Jag har bara positivt från pergo hittills men det kan ju vara Lucky-show också! Får alltid dock ont i njurarna någon dag eller 2 innan det är idé att testa om jag är gravid. Och då är det alltid så.

  • siri89

    Oj, fyrlingar kanske? Fick du inte sexförbud eller körde du på ändock?
    Chansen blir väl större får jag för mig om man har mer än en blåsa så de kan säkert vara något, eller några:)

  • Stampis
    2barnsmamma 30 skrev 2013-11-19 10:03:21 följande:
    Hej jag fick 4 äggblåsor med pergotime, dem va 24,22,20,20 nu är jag på bim +1 och ingen mens och ingen plus?? Va tror ni??
    Tänkte också på det där med att 4 ägg var lite för mkt. Min läkare sa att om det blev för många så skulle de plocka bort iochmed att risken var stor för flera barn osv. Samt att man inte skulle ha sex om man hade för många. Men sen har jag ju läst lite om det där och endel ägg kan ju försvinna också. Hoppas iaf på att det är något ägg som tar sig! =) Själv hade jag 2 st som var 20 mm igår. :) 
  • 2barnsmamma 30

    Vi fick sexförbud på vul men vi körde på ändå! Men ingen pluss än!! Hatar denna väntan, läste om många som haft flera äggblåsor fast det inte har tagit sig.. Jag känner ingenting.. Bim +1

  • linda2345

    Fick diagnosen pcos 1 mars 2013. Fick direkt påbörja en kur pergotime. 1 enkelkur, 1 dubbelkur, 3 trippelkurer.. sedan blev det utredning. Så nu har jag ätit metformin i en månad och just avsluta en kur primolutnor. Så cykeldag 3 börjar jag en dubbelkur pergotime. Är normalviktig, ingen acne och ja, egentligen inga andra symtom än utebliven ägglossning. Hoppas verkligen metforminet ger effekt. Är det någon det ha funka för?

  • Nin
    kossann skrev 2013-11-19 12:48:28 följande:
    Hur många är vi här i tråden? Ska vi göra en BIM-lista?

    Nin: BIM 12 dec
  • Novabusen
    kossann skrev 2013-11-19 12:48:28 följande:

    Hur många är vi här i tråden? Ska vi göra en BIM-lista?


    Jag har BIM 5 dec.

    Men som jag skrivit tidigare så har jag ägglossning på fel sida denna månad :(
Svar på tråden Pergotime november 2013, tagning ett: action