Inlägg från: LinneaJosie |Visa alla inlägg
  • LinneaJosie

    Amma i 6 månader annars dör hon?

    TS, du kan ha en allvarlig förlossningsdepression och behöver professionell hjälp omgående. Ta genast kontakt med BVC, hjälp finns att få!

  • LinneaJosie
    Anonym (orkar inte mer) skrev 2013-11-02 13:36:41 följande:
    nej det är ingen förlossningsdepression då jag var lika orolig då hon låg i magen. Och jag stöter inte bort henne utan är tvärtom.

    Att stöta bort sitt barn är inget kriterie. Men skitsamma, det är inte viktigt. Vad jag ville få fram var att ditt sätt att tänka inte är friskt, och det är den goda nyheten. Din rädsla är helt oproportionerlig och inte sund, men hjälp finns helt klart! Både farmakologisk och terapeutisk. Våga sök hjälp, innan dottern är stor nog att förstå.
  • LinneaJosie
    Anonym (orkar inte mer) skrev 2013-11-02 13:41:21 följande:
    Efter att vår son dog började rädslan för döden.

    Det förstår jag absolut, men den måste inte vara såhär stor för alltid. Den går att hantera. Min bror dog som liten, och jag är väldigt glad och tacksam att mina föräldrar inte låste in mig och övriga syskon i rädsla för döden. Med det menar jag bara att det går att få hjälp att hantera rädslan, även om man varit med om en tragedi.
  • LinneaJosie
    Anonym (Rapunzel?!) skrev 2013-11-02 14:38:00 följande:
    Är trött på allt daltande! Inte nedlåtande bara ärlig!

    Vem daltar? Alla i tråden har försökt ge ärliga råd, men på en respektfull nivå såklart.
  • LinneaJosie
    Anonym (orkar inte mer) skrev 2013-11-02 15:33:58 följande:
    den enda hjälp jag har erbjudits var en mvc-psykolog. jag gick hos en sådan då jag var gravid, och det gav mig inte så mycket. annan hjälp kostar pengar och jag har inte råd att bekosta sådan hjälp i nuläget.  

    BVC kan hjälpa till, prata med dem så ska de lotsa dig vidare.
  • LinneaJosie
    Anonym (orkar inte mer) skrev 2013-11-02 15:49:39 följande:
    jag har pratat med dem ovh de rekommenderade bara mvc psykolog, då kände jag att jag skiter i det för de psykologerna på mvc sitter bara där för sin löns skull

    Nej, jag tror nog att de som jobbar där vill göra ett bra jobb också. Fördelen med att prata med någon man inte känner privat är att det är lättare att få ur sig allt man behöver. Du behöver inte bry dig om hur den som lyssnar tar emot.
Svar på tråden Amma i 6 månader annars dör hon?