Inlägg från: elinamanda |Visa alla inlägg
  • elinamanda

    Bf i slutet av juli

    Hallå allihopa! Jag har nog aldrig blivit lyckligare av att bli medlem i en sida. Men jag plussade 25/11 och beräknas vara i v. 8 (7+4) och vill dela detta med er och vill att ni delar med er av allt ni vet och känner. Jag är ute efter mycket info då detta är första barnet, så jag är helt ny på det här och nervös inför allt! Kön är låååång till barnmorskan i min lilla stad. Ska dit första gången 13/1 *suck* Har hittills endast skummat igenom denna tråd, men längtar efter att läsa varenda ord som är skrivet.. En kväll jag inte är lika trött som idag. ;)

  • elinamanda

    24/2 är det dags för mitt första UL. Längtar som en tok! Också eftersom jag verkligen inte känner mig gravid, så oron över att det skulle vara så känns hela tiden - hela dagarna! Nog för att man har sina symtom, men man är väl lite knäpp.. :)

  • elinamanda

    Å


    Frida Andersson skrev 2014-02-11 16:33:52 följande:
    Hej! Har oxå mitt första ul den 24.. så nervös länktar verkligen

    Åh, vad spännande! Kul att dela datum. :) Vilken vecka tror du att du är i nu?
  • elinamanda
    Frida Andersson skrev 2014-02-11 20:20:22 följande:
    Tror jag går in i v18 imorgon. Hoppas det stämmer. Ska dock bli snittad så blir ca 7 dagar innan bf iaf. Sj då??

    Om jag räknat rätt så v.17 (16+3) så vi ligger nära varann. :) Ska bli skönt när man får ett mer exakt datum!
  • elinamanda
    Frida Andersson skrev 2014-02-11 21:18:54 följande:
    Ja jag håller helt med. Verkligen länktat efter ul men känns som tiden står helt still

    Håller med! Tiden får gärna gå liiite snabbare. Sen kommer ju den långa väntan till det beräknade datumet :)
  • elinamanda
    Myppe skrev 2014-02-11 21:50:30 följande:
    Åh, jag är också i v. 17 (16+3) :) Fast jag har UL först den 28:e. Känner mig också osäker på om det verkligen finns någon där inne (eller livrädd för att det ska finnas TVÅ!). Har ni fått några cravings än? Själv har jag snöat in på kokt potatis!

    Vad häftigt! :) ska bli spännande att se efter ul om vi fortfarande ligger lika! Känner mig så trög som inte riktigt tror jag är gravid, men det låter som det är rätt vanligt, iallafall innan ul, då man fått bevis! Men mina symtom får det väl att vara rätt självklart egentligen, haha. Jag har inga cravings. Inte än! Spännande vad det blir.. Kan ju hoppas på nått nyttigt ialf! ;)
  • elinamanda
    Trasan87 skrev 2014-02-12 19:47:11 följande:
    Jag ska också på UL den 24 tiden kommer gå så sakta nästa vecka! Någon som väntar första barnet som kännt någon rörelse redan? :)

    Vad kul!! Ja fyyy, ångrar nu att jag sa till barnmorskan att jag kunde göra UL i v. 19 ist för 18, då hade man inte behövt längta lika länge! Jag väntar första, men inte känt nått än.. :( hur är det för dig då?
  • elinamanda
    Trasan87 skrev 2014-02-13 19:06:16 följande:
    Nää jag har inte heller kännt något än,hade ju såklart känts lite bättre Jag skulle ha gått på måndag först men blev flyttad en vecka till för att man måste ha passerat hela vecka 18 också. Men den som väntar på något gott Vilken tid ska du in?

    Grattis till oss båda till v.18! Jag är osäker på om det stämmer, men håller tummarna för det iallafall! :) Aha, ja verkligen - UL blir ju bara bättre sen när vi ska in, men fan att tiden ska gå så sakta! Jag har tid kl. 11 :) du då?
  • elinamanda
    Trasan87 skrev 2014-02-14 19:12:43 följande:
    Ja men snart bara en vecka kvar igår kände jag första sparken en riktigt ordentlig, idag har jag också kännt lite mer kittlande! Så spännande

    Ja, inte lång tid kvar! Åh, har du? Vad avis jag blir, vill också :) måste kännas jätteskönt ändå! En annan har drabbats av foglossning.. mindre roligt! Så tycker bebisen kan börja fladdra lite för mig nu också så man får nått annat att tänka på!
  • elinamanda
    Trasan87 skrev 2014-02-23 17:56:11 följande:
    Snart dags!!! Har du kännt något ännu? Min lilla buse sprattlar runt som en tok väldigt ofta nu, tom magen har faktiskt börjat växa plus haft kraftig mensvärk hela helgen! Längtar till imorgon <3
    Bf - 24 juli 2014, vår första <3

    Magen har blivit större på en väldigt kort tid tycker jag. Vet man att jag är gravid så är det självklart, annars tror man nog bara att jag ätit för mycket gott haha. Känner som små "puffar" i magen då och då. Känns verkligen inte som något ifrån min egna kropp, så tror nog det är min lilla. :) Vad mysigt för dig! En liten buse, vad härligt att påminna sin mamma om att man är okej! Hur gick ditt RUL idag? Kändes det bra?
  • elinamanda
    Frida Andersson skrev 2014-02-24 17:33:45 följande:
    Å rul idag och allt såg kanon ut. Vi väntar en busig liten pojke!!  Så glada då vi har två töser förut. Dock låg moderkakan långt ner så ska göra ett till rul i v 30-32. Beräknad till 24 juli men ska ju ha planerat snitt så blir ju lite tidigare. Tjejer.... jag är så fruktansvärt lycklig!! Våra stora tjejer blev så glada när vi berättade att det var en lillebror

    Vad fin han är!! Kul med en kille också. :)
  • elinamanda

    Här bjuder jag på mitt första foto på min lilla. Var på RUL idag och all var toppen med min plutt. Trodde jag var i v. 19, men visade sig att jag är i v.21. Positiv överraskning! Så är beräknad till 10/7. Vi har inte tagit reda på kön, och vill heller inte göra det! Trots att man är nyfiken ;)

  • elinamanda
    Fröet skrev 2014-02-24 23:52:34 följande:
    Ser inte bilden? :( Så skönt att bli flyttad på det hållet!!

    Nej, såg det när jag lagt upp. Men verkar inte lyckas med att ladda upp den.. Kanske inte går ifrån ipad? Ja verkligen skönt, går inte att klaga på! :)
  • elinamanda

    Äntligen lyckades jag ladda upp bilden. Krävdes en hederlig dator. :) Så här är min lilla stjärna. Ser ut som den ligger och kramar en boll. Någon som vet vad den där "bollen" är? Min mamma tänker sig att det är min moderkaka? 


  • elinamanda
    Frida Andersson skrev 2014-02-25 08:29:20 följande:
    Ååå så fin! Vilken bra bild ni lyckas få. Vår lilla prins bara sprattlade runt hihi
    Visst blev den bra! Var orolig för det först. :) min lilla slogs bara hejvilt med armarna så vi hade tur. Din bild blev ju också bra, trots att det var en vilding! Hur funkar det för er med UL-kort, har hört att vissa måste betala för sina? Har ni så?
  • elinamanda
    mrshb skrev 2014-02-25 12:55:16 följande:
    Vi får en gratis och vill man ha fler kostar dom 35 kr st. vi tog två. :) Så mysigt med Ul.

    Okej! Blev nyfiken när jag hörde om att det kostade på vissa ställen, för hos oss är det gratis. Fick fyra bilder! :) Verkligen mysigt! Och jag var väääldigt osäker på hur långt jag gått, så förstod att det skulle ändras, men inte så mycket. Men vad konstigt med snitt. I det fallet skulle jag lyssna på barnmorskan. v. 39 låter ju inte klokt när du som sagt inte får riskera annat än snitt..
  • elinamanda
    Flerbarnsmamman89 skrev 2014-03-01 21:15:55 följande:
    Här betalar man 50 kr om man vill ha foto. Oavsett om man får 1, 2 eller 6 bilder...

    Okej, kul att höra skillnader! Men tycker ändå det är konstigt att de ska kosta. :)
Svar på tråden Bf i slutet av juli