• Äldre 16 Nov 11:26
    23751 visningar
    439 svar
    439
    23751

    Bf i slutet av juli

    Har nu äntligen plussat. Försök nr 15 och med ett mf för 11 mån sedan.

    Jag vet att det finns ett par trådar redan ang bf i juli, men eftersom jag har bf 25 juli och nu är i v 5 känner jag mig lite efter alla de som redan är i v 7-8.

    Detta är vårt första barn och vi är otroligt glada, spända och självklart oroliga.
    Skulle vara skoj att ha någon att dela denna tid i väntan på v. 12 och senare naturligtvis.

    Så välkomna in.   

  • Svar på tråden Bf i slutet av juli
  • Äldre 17 Nov 18:45
    #1

    Hej!

    Jag kände lite samma sak, jag fick dessutom panik över alla som lämnade tråden så tidigt. Jag har haft lite rosa spottings och det kommer såklart med mycket oro. Jag har dock testat en del med lite olika tester och i morse var äntligen kontrollstrecket betydligt svagare än testlinjen på Testlagrets OCH RFSUs som ju mäter högre nivåer. Jag fick även 3+ på digitalt så nu är jag redo för att joina dig!

    Jag är 29 och väntar vårt första barn. Försök 7 är detta (men efter över 1 år oskyddat sex). Ett mf för 14 månader sedan. Jag är idag i v.5+1, alltså vecka 6.

    Visst är det bra jävla häftigt?!? Vi ska bli mammor!

  • Äldre 17 Nov 19:40
    #2

    Välkommen, ja visst är det häftigt

    Själv är jag på 4+2 så v 5.

    Förstår att du är orolig, själv är det alltid lika oroligt att gå på toaletten.
    Vilka symptom har du, om du har några?
    Själv är det lite lätt illamående, ömma bröst och så är jag rejält svullen om magen.

    Jag är 34 år gammal och bor i skåne.       

  • Äldre 17 Nov 20:42
    #3

    Hej!
    Hoppar in här jag med om det går bra?
    fick + idag när jag gjorde test. Väntar vårat andra barn som kommer 24 juli eller 29 juli beroende på från senaste mens eller äl. är enligt min mens app i v.5 (4+2). våran dotter är född i februari-13.
    Jag har nu på kvällen fått lite tunga bröst och lite växtvärk.
    Hur mår ni?

  • Äldre 17 Nov 21:23
    #4

    Jag är trött, trött och åter trött. Jag har så ont i brösten att jag vaknar när jag ligger på dem. Jag kissar minst en gång i timmen och jag gråter över ALLT. Jag mår lite lätt illa (det lindrigaste symptomet just nu!).

  • Äldre 18 Nov 07:24
    #5

    Godmorgon tjejer


    Hoppas ni mår bra. Är superglad då det digitala testet i morse slog om och nu visar 2-3 v. Känns så väldigt mycket lugnare nu.


    Trodde att jag skulle premiärspy idag på väg till jobbet, men lyckades klara mig. Annars är det lite lätt värk i livmodern och lätt ömmande bröst. Svullen som tusan om magen. Fick iväg och köpa lite mamma kläder igår, dvs tights och strumpbyxor, så att de inte skulle skära in i magen så fruktansvärt mycket..


    Idag ringer jag till barnmorskan för att boka tid, det stod på deras hemsida att man skulle kontakta dem när pluset kom. Så vi får se vad de säger.


    Ha en härlig dag tjejer och njut av den och era graviditeter.


    Kram

  • Äldre 18 Nov 08:24
    #6

    Hoppar också in om d går bra... Jag gjorde ett tidigt test å fick positivt... Vågar inte riktigt ropa hej ännu men p fredag blir d nytt test och sedan vul för å va säker...

    Har 2 barn sen innan, 2 å 5 år gamla och ett missfall före sommaren...
    Om det nu är en plutt i magen nu så blev den till genom insemination så Bf datumet bör vara rätt exakt...

    Kommer bli snittad och då blir det ca 2 veckor innan beräknad Bf... :o)

    Bor i Sthlm... Fler från Sthlm här?

    Å grattis till er alla!

  • Äldre 18 Nov 08:59
    #7

    Glömde ju skriva Bf kom jag på... det är 1 augusti för oss men som sagt blir jag snittad ca 2 veckor tidigare så då blir det runt min egen födelsedag som är den 16/7... Jag fyller 30 år då *fniss*... Kan man få en bättre 30 års present?!

    Hade egentligen planerat att fira min 30 årsdag pinnsmal efter år av övervikt men tji fick jag... Haha

  • Äldre 18 Nov 09:44
    #8
    Mc angel skrev 2013-11-18 08:59:37 följande:
    Glömde ju skriva Bf kom jag på... det är 1 augusti för oss men som sagt blir jag snittad ca 2 veckor tidigare så då blir det runt min egen födelsedag som är den 16/7... Jag fyller 30 år då *fniss*... Kan man få en bättre 30 års present?!

    Hade egentligen planerat att fira min 30 årsdag pinnsmal efter år av övervikt men tji fick jag... Haha

    Haha, detta är en mycket bättre present! Ät nyttigt och gå mycket så är du iaf sund inuti, övervikt kan du ta tag i sen. ;)
  • Äldre 18 Nov 11:11
    #9

    God morgon! hoppas ni mår bra, har ringt och fått en tid för inskrivning så på fredag ska jag ditt. Ska bli spännande och se vad som sägs, ska denna gången gå till en privat mödravård då jag har hört så dåliga rykten om de andra runt omkring min ort. 

  • Äldre 18 Nov 14:53
    #10

    Hej! Jag hoppar in i den hör tråden, verkar trevlig :) jag vet inte riktigt hur man brukar göra nu men tänker att det är skönt att prata med några som vet vad man själv går igenom :) jag plussade nu i helgen och enligt en graviditetsuträknare jag hittade på nätet är jag nu i vecka 6 (5+3) men ska till barnmorskan på torsdag så då kanske jag får en mer korrekt siffra :) jag väntar mitt första barn och det känns fantastiskt och overkligt :) Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer :p

Svar på tråden Bf i slutet av juli