• Narnia

    Gravid i Luleå - BF sommar / höst 2014

    Hej! Är gravid i v.7+0 (v.8) efter IVF. Jag är 35 år, första barnet. Har BF 21/8. Någon mer från Luleå som har BF till sommaren/hösten 2014? Ska vi följas åt, dela erfarenheter, tips, peppa varandra? och kanske tom träffas på BB, vem vet! ;)

  • Svar på tråden Gravid i Luleå - BF sommar / höst 2014
  • Lorelei83
    25:e april Mosie, 32 år, 3:e barnet
    4:e Maj, Heelleennaa, 28 år, 1:a barnet 
    5e Maj 1980längtar, 33 år 2:a barnet
    11:e Maj Emmute, 26 år, 1:a barnet
    12:e juni rosii, 25 år, 2:a barnet
    25:e juni Jekkaliten 33 år, 2:a barnet
    28:e juni Tinzu 26 år, 1:a barnet
    7:e Juli, Jempiz 29 år, 1:a barnet
    21:a Augusti Narnia, 35 år, 1:a barnet (IVF) 
    1:a September Lorelei93, 30 år, 1:a barnet
    3:e September E80, 30 år, 3:e barnet
    19:e september Verkri 31år, 1:a barnet
    25 juli, Ninai 32 år, 2:a barnet 

    Jo det var ett litet hjärta som tickade! Hjärta Så nu ska jag verkligen försöka sluta oroa mig. 
    På ebay finns många fina gravidklänningar. Testade i veckan några på Hafva, men de är mer vardagsklänningar och lite tråkiga. Men trevlig personal.
    Såklart så är jag hittills bjuden på 3 bröllop i sommar. Så jag måste börja hitta nått festligt redan nu. :)

    Lördagar funkar bra för mig.
  • Tinzu

    Är det någon av er som beställt barnvagn än?

    Vi jagar för fullt just nu, för vi får höra hela tiden "det kan ta upp till 3 månader" och vi vill ju vara säkra på att vi kan manövrera den och fälla ihop och plocka isär och allt nog fort så man inte står och kliar sig på skallen någon vecka innan

    Finns det någon annan affär i Luleå, förrutom barnens land, som är återförsäljare?

  • E80

    Barnvagn tror jag vi köper på blocket eller beställer. Jag vill ha en som går att köra i skogen eftersom vi bor på landet. Jag har tittat på kronan duo s. Även Emmaljunga edge.. Jag tror att det är bara barnens land som har vagnar och de har inte så många modeller. Vad roligt att fler har hittat hit till tråden . Välkomna!!! Ang fikaträff så kommer jag gärna, men lite längre fram. (Då man börjar få en bäbisbula) :) Trevlig helg på er!

  • Narnia

    Men ska vi säga fika i början på mars så har alla kommit minst till vecka 12 och Mosie hinner vara med innan hon får sin lilla skatt i april? :)

  • Jekkaliten

    Början på mars för fika låter extremt bra! Röstar för en helg, jobbar så har svårt att komma på vardagar.

    Alla ni som handlat på Hafva, måste också kolla in det! Vet ni om de har gravidleggins?

  • Lorelei83

    Mars låter jättebra! Jo de har leggings på Hafva. 

    Någon annan som har katt hemma? Nu har vi lärt vår att han inte få vara i barnvagnen. Tänkte det är ju lika bra även om det är ett bra tag kvar. Han brukar lära sig vad han får och inte får göra. Som att te.x. stanna några meter framför ytterdörren när vi kommer hem, så att han inte lyckas smita ut. Funderar ändå på hur han beter sig med en bebis.

  • E80

    Lirelei83: Vi hade katt när vi fick vår dotter. Katten var jättenyfiken på bebisen och ville som du säger upp i vagnen och i famnen när man amma osv. Tyvärr blev det så att vi inte kunde ha kvar den då den började kissa inne och protestera mot vår nya familjemedlem. Katten flyttade till svärmor och trivs toppen där och vi får mysa med den fortfarande. Men jag vet andra som haft katt och det har fungerat bra. Vår katt var fortfarande kattunge och väldigt busig.

  • Lorelei83

    E80: Åh det var ju tråkigt, men super att den fick ett nytt hem där den trivs. :) Vår katt är äldre, vi är inte säkra på hur gamla eftersom han är en hittekatt. Polisen hittade honom en vinter när det var -25 och både svans och öron fick kapas lite för han hade förfrusit sig. Vi gissar på 5-6 år.
    Väldigt väluppfostrad som sagt, men man vet ju inte hur han kommer reagera. Jag tror vi kommer hålla honom på avstånd till en början. Hm..eller om han ska få nosa direkt och sen hålla ett visst avstånd så han lär sig? Hm..

  • Jempiz

    Hej igen allihop! Har känt mig grymt osocial på senaste tiden! Illamående och trött... Trodde det skulle börja gå över. Men inte det! Välkommen till gruppen alla nya! Vad roligt att vi blir ett gäng! :D Angående träff i början på mars så hakar jag jätte gärna på. För mig funkar det dock bäst på helgerna då jag har rätt så långa arbetsdagar under veckorna! :D nämn tid och plats å jag infinner mig där! Jag grubblar över en sak! Precis som Lorelei83 så är jag bjuden på bröllop i sommar. Eller datum för bröllop är i sista maj och bröllopet är i Linköping. Jag kommer då att vara i 8:e månaden och höggravid. Ska osa i slutet av februari. Då jag inte vet hur jag komme att må då eller om jag ens kommer kunna ta mig dit ner pga. Flygförbud/för lång bilresa så vet jag inte hur jag ska göra. Vad skulle ni gjort? Skulle ni ha chansat och tackat ja eller skippat det helt och hållet?! Babyn kan ju lika gärna ploppa ut tidigare. Har läst att det är rätt vanligt bland förstföderskor.:P

Svar på tråden Gravid i Luleå - BF sommar / höst 2014