• Pedalen

    Tvillingar BF Augusti 2014

    Tessan1980: Är i v 15+2 idag, känner igen rörelserna från förra graviditeten men då kom de mycket senare. Hur långt gången är du?

  • Pedalen

    Barbamamma1984: Ja, igår var första gången jag var helt säker, med sonen kände jag första rörelserna i vecka 17.
    Veckorna går ju faktiskt ganska fort Tessan1980, du känner snart bebisarna!

  • Pedalen

    Tessan1980: Brunt är gammalt blod, har haft det i mängder. Ring Gyn om du är orolig, jag fick förklaringen att tappen blöder lite vid ex ansträngning eller samlag, men inte så mycket att det rinner ut direkt utan det levrar sig och hänger med flytningarna ut... Men jag vet hur det känns, bättre kolla en gång för mycket!

  • Pedalen

    Åh vad skönt Tessan1980, har tänkt på dig! Jag har haft helt vanliga flytningar i tre dagar nu, man kanske vågar hoppas att det vänder?!?

  • Pedalen

    Det var inte nu det vände, idag var de tillbaka de bruna äckliga flytningarna. Men tre dagars uppehåll gav iaf lite hopp om bättring! En vecka till ul, vill se bebisarna nu!!!

  • Pedalen

    God kväll vänner! En liten fråga: Har ni vågat titta på vagn än? Och isf vad har ni hittat för alternativ? Nytt? Begagnat? Jag kikar lite för att skingra tankarna eftersom jag drömde inatt att förlossningen startade i vecka 16, och nu kan jag inte sluta tänka på att det kanske är en sanndröm och att twinsen kanske inte mår bra där inne.

  • Pedalen

    Skönt att ha sett dem Nånting! Vi har ul på tisdag, skräckblandad längtan som vanligt.
    Tycker också alla vagnar verkar klumpiga, men vi kommer också köpa begagnat så vi spanar lite och slår väl till om vi hittar nån som verkar vettig. Sambon har fastnat för Emmaljunga twin nitro, vi har en Emmaljunga city Cross nu, som vi varit jättenöjda med.

  • Pedalen

    Masse13: Jag tror att lambdatecken är ett sätt att se om de ligger i en eller två hinnsäckar. Frågade vid mitt förra ul, men kommer inte ihåg det exakta svaret...

  • Pedalen

    Det var ju så det var, tack Nånting! :)
    Våra saknade lambdatecken och delar ju moderkaka, borde jag kommit ihåg eftersom jag googlade mig superorolig efteråt.

    Ikväll fick jag världens sämsta samvete och kände att hjälp, vad är det jag utsätter min son för? Våra mysiga kvällar och egna små utflykter kommer ju inte att gå att genomföra när twinsen kommer, han kommer känna sig utanför och jag kommer sakna honom massor. Lipar fortfarande, trots att det är en halvtimme sen han somnade. Kalla fötter? Jajjemen!

  • Pedalen

    Ja, det är lite praktiska funderingar, bil, vagn och hur huset ska räcka. Vagn känns mest akut, vill gärna ha fullt liggläge, vändbara sittdelarna och mjukliftar. Gärna även stora hjul eftersom vi går mycket på grusväg. Har kollat på Emmaljunga, men är lite nyfiken på Kronan också.
    Bilen klarar vi så länge vi har babyskydd och huset klarar sig tills de behöver egna rum så det är ju länge till.
    Idag har jag köpt mina första mammakläder, gummiband i jeansen funkar nog nån vecka till men siluetten blir lite snyggare med mammabyxor som inte sitter åt... Skönare dessutom!
    Är det nån av er som känt av foglossning? Jag får nog ringa en sjukgymnast imorgon, har rejält ont i ryggen och ljumskarna.

Svar på tråden Tvillingar BF Augusti 2014