• September14

    Vi som väntar Septemberbebisar 2014

    Hej alla! Hade varit roligt att följas åt , vi som väntar Septemberbebisar. 
    Nummer 4 är beräknad i September, är i vecka 6+1 idag, och mår sjukt illa.
    Hur mår ni allihopa? 

  • Svar på tråden Vi som väntar Septemberbebisar 2014
  • stjärnasomärdin

    Skönt med en BF-tråd där det inte hunnit skrivas hundratals sidor henne ;) Jag är i vecka 5 (4+3) och plussade i lördags. Är gärna med er här, skönt att ha någon att prata med mer än sambon med allt som försiggår. Hoppas det går bra :) Vi skall inte göra en BF-lista som nya kan fylla på med? Kul att se vem som skall ha samtidigt (om allt går som det skall) :)

  • stjärnasomärdin
    Chilinöten skrev 2014-01-20 08:51:29 följande:
    Tjo! Hoppar in här jag med :) väntar oxå en september bebis :) är i vecka 5 å börjar må illa nu :p

    Vilket datum har du BF? :)
  • 123pippi

    Hej! Ska också få september bebis, bf 27:e. Är i vecka 4 + 1 nu. Började få lite värk i ryggen igår kväll o inatt annars inga symptom alls. Är första barnet!

  • thefee

    Kanske borde vi fixa en BF lista? Jag kan börja så får ni fylla i vart efter ert eget datum och hjälpa andra som inte kan sätta till själva :) Igår blödde jag jättemycket från tandköttet när jag borstade tänderna på kvällen. Hände inte när jag väntade sonen alls om jag minns rätt, kanske blir det en tös denna gång då ;)

    BF-Lista Gravid

    Thefee 22år. BF 23.9. 2:a barnet

  • thefee
    GladaAnna skrev 2014-01-20 20:10:10 följande:
    Jag e lite intresserad av vad ni andra har för graviditetstecken? Hur mår ni?
    Jag har redan några dagar haft ömmande bröst. Det var min första misstanke att jag var gravid. Sen har jag känt mig riktigt lugn denna månad särskilt efter äl. Mitt tandkött blödde väldigt mycket när jag borstade tänderna igårkväll också. Inget illamående har jag (än). Med sonen mådde jag bara illa dom dagar jag sovit för lite. Blir intressant att se hur det blir i fortsättningen :)

    Har du några symptomer? :)
  • GladaAnna

    Jag har bara varit lite illamående än så länge. Inte alls särskilt mycket. Har molande värk i magen ganska ofta. Inte jätteont utan mer som lätt mensvärk. Känner mig svullen över magen. Vet inte alls hur det ska kännas så därför uppkommer ju lite funderingar. Men det känns som att det är fler som har samma symtom.

Svar på tråden Vi som väntar Septemberbebisar 2014