• September14

    Vi som väntar Septemberbebisar 2014

    Hej alla! Hade varit roligt att följas åt , vi som väntar Septemberbebisar. 
    Nummer 4 är beräknad i September, är i vecka 6+1 idag, och mår sjukt illa.
    Hur mår ni allihopa? 

  • Svar på tråden Vi som väntar Septemberbebisar 2014
  • emjh

    30 dagar kvar idag och besök hos BM imorse. 

    Anledningen till mina besvär (haft stenhård mage så gott som dygnet runt i snart två veckor) sa hon var att jag har lättretlig livmoder. Håller det i sig alt. blir värre efter jag slutat jobba (sista dagen idag) ska jag ringa förlossningen.

    Alla värden var bra, men hon höll på länge länge och lyssnade efter hjärtat, puffade på magen och sa att "nu får du allt vakna". Till slut sa hon att hon var nöjd, men när jag satt mig igen kom hon tillbaka med apparaten och ville lyssna en gång till. Hm... Hon frågade också om jag känt rörelser idag. (Svar ja). 

    Nu längtar jag efter att packa ihop jobbdatorn. En dag kvar. 

  • thefee

    Ska till bm på måndag är då i vecka 38 (37+2) känner att det börjar närma sig och jag njuter så av att veta att det snart är över! Drömde i natt att vår bebis var ute och förlossningen hade gått fort men jag kom inte ihåg nånting av förlossningen. Men jag var så glad över att det var över fast kände mig ändå lite snuvad på förlossningen men oj vad besviken jag var när jag vaknade och jag fick kravla mig upp ur sängen, som vanligt. Vill så gärna att bebisen ska komma ut nu. Dock är jag ganska säker på att gå minst en vecka över så om det faktiskt skulle kom igång innan det så skulle det nog bli en liten chock men det skulle samtidigt vara så otroligt skönt.

  • emjh
    Sofie lin skrev 2014-09-07 12:03:20 följande:

    Min lilla prinsessa kom den 28 Augusti, vecka 37+3


     


    Grattis! Vilken sötnos!! 
  • thefee

    Grattis! Vad roligt! :)

    Själv har jag börjat på vecka 39. Vet inte om jag vill åka till bb när det väl är dags heller eftersom det verkar vara smockfullt där. Pratade med en barnmorska idag som jobbar på just det bb som vi ska föda på och hon sa att det är fullt. Så det är typ in-föda-ut som gäller. Hon sa även att man måste stå på sig eftersom det är så fullt där och man ska veta själv vad som gäller och hålla koll på att dom faktiskt gör som dom ska. Alla papper ska man få hem på svenska efteråt men det fick vi inte förra förlossningen som var på ett annat mindre bb där det inte alls var lika många som födde på. Så kanske man borde köra på hemma förlossning i stället ;) Nej men nånstans måste dom väl hitta plats för oss också. Fast jag känner många som har bf runt samma tid som vi har, verkar ha varit en tråkig jul ifjol?

  • emjh
    Sofie lin skrev 2014-09-19 10:38:14 följande:

    har era bebisar kikat ut ännu? :)


    Nix men jag tror det är på gång snart. BF 27/9. Har trott innan veckan är slut och är fortf. inne på det men... kanske några dagar till. 
  • thefee

    Nope har bf i morgon men inget annat än vanliga sammandragningar än. Hade lite mensvärk en natt men inget mer än så. Tror inte det händer på ca en vecka än minst.

  • thefee

    Bf +2 idag och hade tänkt åka in till förlossningen och kolla när jag tycker bebisen rört sig så lite / annorlunda i helgen men igår när jag låg i sängen för att börja sova så verkade hon vakna till igen oh så var det full rulle igen. Samma sak i morse när jag var på toa och drack lite vatten på samma gång så var rumban igång igen nu har hon hållit på från och till i snart 3 timmar så behöver nog inte åka in iaf. Skönt samtidigt som jag gärna skulle vilja veta ifall något alls hänt där nere än eller om det bara är att vänta på igångsättning nästa vecka.

  • emjh

    Trodde jag skulle få igår men nix. 39+1 idag och andra dagen med blodblandad slempropp. Nu börjar jag få kraftigare/ondare värkar så kanske idag. :)

  • emjh

    I fredags kom äntligen vår lilla kille. 3,6 kg och 51 lång. Alldeles prima mår han, sover hela dagarna och har i stället hållit mig vaken två nätter i rad. :) 

  • thefee
    emjh skrev 2014-09-29 17:58:26 följande:

    I fredags kom äntligen vår lilla kille. 3,6 kg och 51 lång. Alldeles prima mår han, sover hela dagarna och har i stället hållit mig vaken två nätter i rad. :) 


    Grattis till bebisen! Så söt han är! :)

    I morgon ska jag på överburenhetskontroll och hoppas så otroligt mycket att dom sätter i gång förlossningen då. Kommer sätta mig ner och gråta annars för jag orkar inte gå och kånka på magen mera.
  • Neithotep
    thefee skrev 2014-09-29 20:05:04 följande:

    Grattis till bebisen! Så söt han är! :)

    I morgon ska jag på överburenhetskontroll och hoppas så otroligt mycket att dom sätter i gång förlossningen då. Kommer sätta mig ner och gråta annars för jag orkar inte gå och kånka på magen mera.


    Jag tänkte faktiskt på dig igår och hoppades att du hade fått. Men då håller jag tummarna att de sätter igång dig idag istället! Lycka till
  • thefee

    Blev ingen igångsättning idag. Vi ska tilbaka på torsdag om inget hänt innan. Fick iaf veta att tappen är utplånad och läkaren fick in ett finger så hon irriterade ordentligt så nu hopas vi att det kommer igång själv inatt eller ikväll.

Svar på tråden Vi som väntar Septemberbebisar 2014