Inlägg från: Knitting Angel |Visa alla inlägg
  • Knitting Angel

    BF Oktober 2014

    Cazza skrev 2014-03-26 13:47:14 följande:

    Imorgon är det vår tur m kub. Men jag skiter i kubmätningen utan allt jag tänker på är omde kommer hitta en skiljevägg mellan barnen. I annat fall är riskerna så stora att vi kommer avslutA. Så jag är också nervös!


    Håller tummarna för att det finns en skiljevägg och att allt ser bra ut för er imorgon <3
  • Knitting Angel
    Yarrow skrev 2014-03-26 11:51:07 följande:

    Tack :) det gick jättebra. En pigg liten sprattlande bebis. Risken för avikelser var 1:20 000 så vi är mycket nöjda :)


    Vad skönt att det gick bra!
  • Knitting Angel
    Maria 389 skrev 2014-03-26 19:41:14 följande:

    Fick missfall i går fick åka ambulans å va riktigt illa men får ta nya tag lycka till ni alla ??????


    Beklagar <3
  • Knitting Angel
    kalleankan skrev 2014-03-27 09:21:51 följande:
    Ja foglossning är det enda jag känner nu.. måste vara det tror jag? Direkt jag går i trappor så gör det jätteont i "gångjärnen" på framsidan när benen böjs.. När jag går långt ute i uppförs gör det även ont runt bak i rumpan, ryggen.. Hoppas det går över.

    Hade du foglossning med första barnet också?
    Ja, jag hade med första barnet. Dock väldigt lindrigt. Nu har jag lite mer ont då min 2,5 åring vill bli buren konstant och vill vara liten igen. Är också i bäckenet jag känner av det. Är allmänt trött i ryggen men märker av det i bäckenet när man lyfter, vrider eller går i trappor, kan även komma om jag går fort. På mig försvann det fort efter förlossningen. Hoppas på det samma denna gången. Håller tummarna för att det försvinner snabbt för dig också.
  • Knitting Angel
    MammaCarro90 skrev 2014-03-27 09:41:57 följande:

    Hej jag har precis hittat hit. Är gravid med mitt andra barn och har bf i mitten på oktober. Har mått väldigt illa men nu är det inte fullt lika jobbigt. Men tröttheten, den är hemsk???? Har inte hunnit kolla runt så mycket än, men finns det någon facebook sida? Är ju lite mer aktiv där och hade varit kul o få dela med sig men även o läsa om alla andra ????


    Välkommen! Skicka PM till Yarrow så kan hon skicka en inbjudan till fb-gruppen som vi har.
  • Knitting Angel
    Cazza skrev 2014-03-27 12:10:27 följande:

    Juppie ! Mina tvillingar har skiljevägg!


    Grattis! Vad skönt! Då hänger du kvar i tråden misstänker jag. <39
  • Knitting Angel
    kalleankan skrev 2014-03-27 09:53:14 följande:
    Kanske blir värre när man lyfter då? Ja hoppas det inte blir långvarigt. Jag har ett par kryckor i förrådet utifall att, man vet aldrig. 
    På mig blir det det men det kan vara olika. Jag behövde varken kryckor eller stödbälte första gången men misstänker att jag inte kommer lika lindrigt undan denna gången.
  • Knitting Angel
    SysterAnna skrev 2014-03-27 10:46:10 följande:

    Jag hade ganska mycket foglossning förra gången. Har kvar mitt stödbälte jag fick från sjukgymnasten och kommer väl börja använda det snart. Förra gången blev det riktigt jobbigt från v 23 ungefär. Nu känns det lite då och då, framförallt strålar det från skinkorna ner i benen när jag går långt. Ömmar även en del i fogen framtill. 


    Får hoppas du inte får alldeles för ont.
  • Knitting Angel
    Tamara skrev 2014-03-27 11:09:06 följande:

    Varit på ett lyckat kub idag, fick ok sannolikhet trots att jag är över 40, enbart min ålder ger 1/58 men eftersom de andra parametrarna var bra så förbättrades siffrorna rejält. Vild, sprattlande liten bebis. BF 4 okt.


    Vad skönt!
  • Knitting Angel
    tasirvio skrev 2014-03-28 16:30:07 följande:

    HOLY CRAP, HOLY CRAP.. Var på kub-vul/ul idag och har precis fått veta att vi väntar tvillingar!! Jag som knappt haft symptom, och en obefintlig mage, hjälp!


    Grattis!
  • Knitting Angel
    mittlivsomjosefine skrev 2014-03-28 12:56:43 följande:

    Hur känner ni för att ta reda på könet? :)


    Med sonen gjorde vi inte det. Men den här gången är jag lite sugen på det faktiskt. Det är ju himla spännande det också tänker jag, när de letar och undersöker.

    Däremot vet jag ju att de aldrig kan säga helt säker vilket kön bebisen har förrän den är född, och det är en av anledningarna till att jag tvekar. Kommer ju ställa in mig på det de säger på ultraljudet och om det visar sig vara fel tror jag att det kommer kännas konstigt...

    Någon med erfarenhet? :)


    Tog reda på könet. Var fruktansvärt nyfiken :) och ville ha en tös och en tös fick jag. Nu funderar vi mest på att ta reda på det ur praktiska skäl. Är det en pojke funderar vi på att sälja tösens klänningar men är det en tös behåller vi allt :)
  • Knitting Angel
    Irmeline skrev 2014-03-31 15:50:46 följande:

    13+2, jag är officiellt i trimester 2 Solig

    Apropå sjukdomar är det rena epidemin på dotterns förskola, hon var sjuk förra veckan liksom massa barn, samma denna vecka plus halva lärarkåren. Jag som hoppades att våren skulle leda till mindre sjukdomar, hoppas det är sista vinterepidemin innan våren tar över!

    Apropå vår har det krattats och klippts växter och träd i trädgården i helgen, superskönt i det fina vädret, men nu har jag enorm träningvärk i hela kroppen. Någon mer som håller på med trädgårdsbestyr? Cool


    Jag håller också på med trädgårdsarbete. Håller på att skapa ett trädgårdsland med odlingsbäddar i specialmått och plattor på gångarna. Har en odlingsbädd kvar och en massa gräs och jord att flytta på för att lägga plattorna. Vet inte när jag ska hinna allt men vill så mycket. Känns som att all tid går åt till studier och att vabba för tösen som åter igen fått feber :(
  • Knitting Angel

    På tal om sjukdomar och sämre immunförsvar så är mitt inte i topp. Är dålig igen och denna gången är det halsen. Har blivit smittad av tösen som får allt möjligt skit på dagis då de inte ser till att barnen sköter hygienen. Det finns inte ens tvål framme och detta meddelade jag rektorn via ett mail men fick ingen j*a respons :(

  • Knitting Angel
    MeEmmA skrev 2014-04-02 10:56:53 följande:

    Min lilla låg på ultraljudet och hoppade med benen från livmoderväggen, viftade med sina armar hejvilt så att man såg alla fem fingrar, det lilla hjärtat pumpade på för fullt. Sen blev den lilla trött, vände om och la sig i fosterställning och somnade :) mitt lilla hjärta, så underbart att se hur bra allt var och blev daterad till 9/10 :)


    Grattis och vad mysigt!
  • Knitting Angel
    saannaa skrev 2014-04-02 19:24:28 följande:

    Hur tänker ni ang att hyra en bilbarnstol på bb? Eller ska man köpa en egen?


    Vi valde att köpa ny då vi resonerade som så att vi då kan använda den till nästa också.
  • Knitting Angel
    SysterAnna skrev 2014-04-04 22:58:38 följande:

    Suck... Ny blödning ikväll igen... Denna gången väldigt lite och mörkbrunt. Har inte haft särskilt ont. Ringde sjukvårdsrådgivningen som kontaktade gynakuten åt mig. Ska in imorgon på kontroll. 


    Usch vad trist med en ny blödning. Hoppas allt går bra <3
  • Knitting Angel
    SysterAnna skrev 2014-04-05 15:03:51 följande:

    Hej allihopa! Allt har gått bra, förmodligen bara rester från blödningen för lite mer än två veckor sedan. Fick se en liten hickande bebis som var så stor att den nästan inte fick plats på bilden under vul:et! 14+0 idag! 


    Gud vad skönt att höra <3
Svar på tråden BF Oktober 2014