Inlägg från: Knitting Angel |Visa alla inlägg
  • Knitting Angel

    BF Oktober 2014

    jonie skrev 2014-03-18 12:15:10 följande:

    Idag var jag på inskrivning! Kul att träffa samma bm som förra året :) Roligast är ju att få datum till RUL, nu väntar en lååång väntan på 7 veckor innan det är dags; 8 maj. Har ni andra fått datum för RUL?


    Åh vill också ha tid till RUL. Dock är Lund inte kända för att vara tidiga. Kanske ska jaga dem lite ;) jag fick en annan BM för den jag hade till tösen var föräldraledig men ska vara tillbaka till april så ska försöka nämna på nytt att jag vill ha henne. Glömde det sist :)
  • Knitting Angel

    Jag tycker man ska få säga vad man tycker utan att vara för hård mot någon och hoppas vi kan kämpa för en bra stämning här inne.

    På tal om något annat så har vi sparat allt från första så vet inte ens om vi behöver något. Vet dock inte hur vi ska lösa sovandet men det får tiden utvisa när bebisen kommit. Sen får vi se om vi behöver skaffa ståbräda till tösen som kommer vara tre när nästa kommer.

  • Knitting Angel
    MissLis skrev 2014-03-19 06:12:39 följande:

    Just ja! Ni som har börjat äta järntabletter: jag tyckte de var hemska när jag var gravid med dottern, så jag gick över till Blutsaft och då blev mitt värde mycket bättre. Värt att testa kanske? smile1.gif


    Blutsaft äter jag också men min kropp verkar kass på att ta upp järnet ändå :( intog det både förra och denna men får komplettera med järntabletter likaså :(
  • Knitting Angel
    Singoalla78 skrev 2014-03-19 09:24:19 följande:
    hehe sorry...hoppas du fått sova å e piggare idag :) jag har åxå kub nästa vecka, längtar såååå :)
    Knitting Angel skrev 2014-03-19 07:24:27 följande:Blutsaft äter jag också men min kropp verkar kass på att ta upp järnet ändå :( intog det både förra och denna men får komplettera med järntabletter likaså :(
    Om du tar en duroferon å sväljer ner den med apelsinjuice så tar kroppen bättre upp järnet.haha godmorgon :)
    jonie skrev 2014-03-19 08:50:13 följande:Cazza: Jag noterade samma sak nu idag! Jättemagen är borta och den värsta svullnaden verkar ha lagt sig. Har också gått upp, 2-3 kg. Minns inte hur det var med första men har för mig att det kan vara så och så kommer "riktiga" magen snart :)
    Så var det för mig åxå, först en jättemage sedan bara försvann den, så jag antog att det var svullna tarmar å gaser, vilket det säkert var för nu e magen tillbax å har stannat :)kolla här, v 12 så tro mig den kommer tillbax :)


    Kör med apelsinjuice denna gången. Körde med vatten förra graviditeten då jag körde på flytande blutsaft. Nu kör jag på blutsaft i tablettform. Hoppas på att få upp det. Funderade på att begära extra kontroll av järnvärdet innan det är dags för RUL men vet ju inte när det blir då jag inte fått någon tid än :)
  • Knitting Angel
    Mymmlan skrev 2014-03-19 13:09:17 följande:

    För att väga upp alla illamående, hulkande, foglossande, kräkande, förstoppade stackare kan jag vittna om att det kan gå över också. Har mått prima nu i någon vecka och idag fick vi se ett litet pyre som har lägsta möjliga sannolikhet för kromosom förändringar <3 Nu blir det helt officiellt (våra närmaste vet redan) 11+6 idag. Men kolla, är det inte den sötaste bebis ni sett smile5.gifphph8TJcw06167.jpg


    Gud vad häftigt! ???? bedårande att de ser ut som en bebis så tidigt.
  • Knitting Angel
    Knitting Angel skrev 2014-03-19 17:53:43 följande:
    Gud vad häftigt! ???? bedårande att de ser ut som en bebis så tidigt.
    Skulle vara glad gubbe och inte frågetecken :)
  • Knitting Angel
    Majspinglan skrev 2014-03-20 09:15:27 följande:

    Nu kommer ett sånt där inlägg som alla tycker är så himla trist. Men faan för det här, det finns ni som har det värre, men det tröstar tyvärr ingenting. Jag är inte alls glad över det här, alls... Jag vet inte hur jag ska ta mig ur den här onda cirkeln känns det som. Går in i v.10 på lördag.. Förhoppningsvis så ger det helt med sig v.12... Tills dess hinner jag väl bli deprimerad på riktigt :(


    När jag var gravid första gången började jag alltid med en kopp lipton pyramidte med honung. Var det ena som funkade på mig. Körde smaken peach mango. Jag mådde så illa att sambon fick förbereda så jag bara kunde sätta mig ner och dricka teet utan att ha gjort något innan. Kunde inte ens äta kex innan jag druckit teet. Kan vara värt att testa om du inte testat innan. Håller tummarna för att det blir bättre. <3
  • Knitting Angel
    sesssa skrev 2014-03-21 09:39:56 följande:

    Har ni handlat något till bebisen i magen ännu? Jag har köpt en liten mössa till fröet i magen. Någon som vet bra bärsjalar vilken som är bäst? Kanske lite tidigt att fixa ännu? Fast kan ju vara bra att lära sig knyta. Något äcklig fråga. Är himla slemmig i hals och näsa, tippar att det är från förkylningen jag fick av min son. Någon som har tipps att bli av med slemmet. Är Ju riktigt äckligt.


    Jag har inte handlat något alls. Kan inte komma på vad vi skulle behöva som vi inte har kvar sen första. Bärsjal sydde jag en av ett elastiskt tyg som jag köpt via tradera några år tidigare. Ångrar aldrig att jag gjorde den. Ett tips är att vänja barnet att sitta både fram och bak. Körde bara fram med min och när jag försökte testa att bära henne på ryggen vid 1,5 år tvärvägrade hon då det var ovant. Gällande slemmet vet jag inte vad du kan göra men vi kör Therahoney när vi är hostiga och slemmiga här och det brukar hjälpa.
Svar på tråden BF Oktober 2014