Inlägg från: Mymmlan |Visa alla inlägg
  • Mymmlan

    BF Oktober 2014

    Jag ska träffa vik bm imorgon och hoppas hon är bra för jag är lite neg redan från start. Det har krånglat så himla mycket nu under semestrar. Har fått brev hem tre gånger om att de ändrat min tid. Förstår att de är underbemannade men det är svårt för mig också som får krångla med jobb, förskola och barnvakt varje gång de ändrar. Särskilt när framförhållningen är typ fyra dagar!

  • Mymmlan

    Å cazza inte roligt!!! Styrkekramar till dig <3

    Var hos vik bm igår, tillslut. Hon var helt ok men föredrar min vanliga. Vi låg prick på sf-kurvan. Håller lite koll på antikroppar eftersom jag är rh-. Bebis sparkade undan eller gömde sig för hjärt-lyssnings-maskinen hela tiden men tillslut fick vi höra ett hjärta som tickade på bra

  • Mymmlan

    Hörrni, värk i underlivet när man går eller rör sig, särskilt om man suttit stilla, kan det vara foglossning? Hade inte det alls med ettan mer än att det kändes lite i ryggen? Hur och vart känns foglossning?

  • Mymmlan

    Bellsam, kul med nytt boende!! På sätt och vis bra att va höggravid, då slipper man dra det tyngsta lasset

    MissLis herregud, 5kg är inget ju! Säkert gått upp tio! Ta det lugnt och försök skita i övriga!

  • Mymmlan

    Bellsam, jag tycker det är samma. Jag blir tröttare överlag men då är det ingen skillnad på dag och natt tycker jag.

  • Mymmlan
    banan123 skrev 2014-07-05 20:42:11 följande:

    Är det ingen mer än jag som har sex drömmar? :o Får det i perioder och herreguuud vilka drömmar det är.


    Ja helt crazy! Hade glömt att det var så men nu minns jag det från förra grav. Undrar vad det beror på...

    Apropå drömmar så drömde jag igår att vi fick en tös som kunde prata och gå från start. Minns att jag tänkte i drömmen "är inte det lite ovanligt?"
  • Mymmlan

    Någon som provat att sova med en sån där jättestor gravidkudde? Funderar så på om de är sköna och om de gör någon skillnad...

  • Mymmlan

    Hur går det för er när vi har så här varmt brudar? Lider ni av värmen? Jag tycker att det är lite jobbigare än vanligt, men jag har inte svällt upp till en vattenballong som jag gjorde sist jag var gravid.

  • Mymmlan

    Jag längtar så otroligt till BF! Så var det inte med första, visste väl inte vad som väntade. Dessutom ploppar det småfisar bland flera av mina nära vänner och då längtar men ännu mer!!

  • Mymmlan
    choklaa skrev 2014-08-12 22:01:51 följande:

    Måste fråga er, hur är de med egentligen med samlag när man är i sista termisten? Vi har inte haft samlag sen typ i maj, och tänkte vi skulle åka i väg och ta i på något hotel äta gott och mysa lite. Finns de risker med samlag i vecka 33-34?


    Som bellsam sa ska det inte va nån fara men man får experimentera lite för att hitta sköna ställningar där inte magen kommer ivägen, men det är ju inte fel att testa lite nytt
Svar på tråden BF Oktober 2014