• Mymmlan

    BF Oktober 2014

    Hej! Hakar på här om jag får. Bf 2 oktober men det kan ju komma att justeras. 4+3 om jag räknat rätt. Har ni ringt barnmorska än?

  • Mymmlan

    BF lista

    September

    29 c0ockiee, Tumba (Stockholm)

    Oktober

    1 SC11, andra barnet,

    1 jojjan, andra barnet,

    2 Knitting Angel, 27 år, andra barnet, Eslöv (Skåne)

    2 Tingeling,

    2 KossanMuu, 27 år, tredje barnet,

    2 mymmlan, andra barnet

    3 Irmeline, andra barnet,

    3 SysterAnna, 25 år, Göteborg

    3 Sicilien, andra barnet,

    4

    5 L1977, tredje barnet,

    5 Emma90,

    6 Lillium, andra barnet

    7

    8 Kroa,

    Mitthemligajag,

    sessan,

  • Mymmlan

    Försökte ringa idag men missade telefontiden. Jag vill verkligen inte ha samma som förra gången. Trivdes inte med henne alls Men vi har inte så många att välja på...

  • Mymmlan

    Å jag vill så gärna berätta nu nu nu! Men maken vill vänta till v 12. Suck.

    Trodde jag börjat bli illamående (var inte det förra gången) men visar sig att jag är magsjuk. Blääää! Stort tack till tvååringen för hans givmildhet av dagisbaciller...

    Är det någon risk att det kan påverka graviditeten tror ni att man har virus i kroppen?

  • Mymmlan

    Utöver magsjukan mår jag fint. Mådde så oförskämt bra förra graviditeten att jag nog inte fattade att jag var gravid förrän ul v 18. Vågar knappt hoppas på en likadan graviditet igen men håller tummar.

  • Mymmlan

    Grattis till de nya plusen som hoppat in!

    Idag mår jag mycket bättre. Skönt. Bokade hälsosamtal med min bm också men ska inte dit förrän 20/2.

    Ska ni göra kub?

  • Mymmlan

    Kul med ännu fler och skönt att vi är många som kan hålla tummarna tillsammans. Vet inte hur jag skulle palla ett mf.

    Vet inte hur jag vill göra med kub. Gjorde inget sist men tänker på 2åringen. Kommer bli tufft med ett syskon och ännu tuffare med ett med stora handikapp... Men skulle samtidigt inte kunna tänka mig abort... Svårt tycker jag!

  • Mymmlan
    Knytet skrev 2014-01-29 18:12:48 följande:

    Mymmlan, jag gjorde KUB med sonen och i höstas innan mitt MF. Kommer göra det den här gången oxå. Även om man inte vill göra abort kan det ändå vara bra att vara lite förberedd om det skulle vara något fel. Jag är en person med kontrollbehov och gillar inte överaskningar. Det är oxå därför jag måste ta reda på kön och inte kan tänka mig annat än kejsarsnitt, hehe


    Jag är också ett kontrollfreak som tänker att det kan vara bra att va förberedd men samtidigt, eftersom jag knappast tror jag kan tänka tanken på abort, kanske det bara är onödig oro? Å, vet inte.
  • Mymmlan
    Knytet skrev 2014-01-29 19:17:43 följande:

    Mymmlan, jag såg oxå det positiva med ett extra ul smile1.gif . För mig skapar det mer oro att inte veta men känner du tvärtom så ska du inte göra det. Det viktiga är att må bra och känna så lite oro som möjligt o njuuuta av graviditeten.


    Ja. Ska fundera lite till och prata med maken också. Vi är ju faktiskt två om det men det är klart, ska erkänna att jag inte skulle ha något emot ett tidigt ul
  • Mymmlan

    Shibby, jag tror det är vanligare med förlossningsdepression efter snitt för att akutsnitten räknas in och det är klart att en sån liv-och-död-situation kan vara oerhört traumatisk och sätta spår. Får man fråga varför du funderar på att välja bort vf?

Svar på tråden BF Oktober 2014