• lilladun

    förtvivlad, vill få hjälp nu.. tunna slemhinnor, ingen mens.

    Camille skrev 2014-08-20 07:54:48 följande:

    Snorklan: jag har tagit menopur-sprutor. Just nu är det paus. Börjar nästa stimulering i oktober.
    Ja, hoppas verkligen på många bra ägg nästa försök.

    Konstigt att de ändå testar pergotime när det är anti-östrogent som du säger.. Men det kanske är för att det är en standardbehandling..

    Ja vad säger min man om detta.. Han vill väl helst att jag ska sluta träna helt och hållet och gå upp några kilo till i vikt. Men har ändå en förståelse för att jag behöver träna för att må bra (han tränar också mycket). Men det blir ofta diskussioner kring huruvida jag ska springa tävlingar och isåfall vilka och hur långa. Ibland känns det som att han inte riktigt ser vilka förändringar jag gjort.. Jag har lagt ner elitsatsningen det här året och bara tävlat några fåtal ggr och bara korta lopp.


    Ojoj oj va vi har mycket gemensamt allihop.. Ja det där med att de har testat pergotime på oss alla tre e ju rätt konstigt. För om det är så som du säger Snorklan (som det förmodligen är, tvivlar inte en sekund) tycker jag att det är konstigt att man ändå som läkare väljer att köra ändå upp emot trippeldos..
    Ja förmodligen någon form av rutin behandling när man inte har ägglossning oberoende orsak.

    Min Sambo bryr sig nog inte om ifall jag hade lagt på mig säkert 5kg till och slutat träna helt på fritid.. vilket jag nästan har gjort.. Då vi båda är "friskusar" så tränar vi ju gärna ihop på våra lediga tider också i gymmet eller springer lopp osv.
    Jag känner att min sambo är jätte förstående på många sätt och han har aldrig sagt att jag inte får träna.. Han kan ibland va lite irriterad på mig om jag är "löjlig" med maten.. Märker hur mycket han vill ha barn, vilket också stressar än lite.. Man vill ju att "VI" ska kunna få barn ihop.
    Hur gamla är era män?
  • lilladun

    Håller tummarna för dig  nu snorklan :)
    Fick blödning efter gulkroppshormon i natt och på torsdag är det dags för spolning..

  • lilladun

    Ja va spännande att ha det ihop nu..  hur länge har du tidigare fått köra med "sprutorna" innan det e dags??
    Jag vet inte hur snart jag får börja med sprutorna, måste de startas direkt efter blödningen eller kan det vänta några dagar???

  • lilladun

    Jag spolas i morgon :/ lite läskigt faktiskt.. Men men, vill bara få det överstökat nu.. Vet inte hur snart efter jag får börja.. Måste man ha en blödning precis innan eller kan det få ha gått ett par dagar? För i så fall hoppas jag på att få komma igång så snart som möjligt! Hur snabbt efter fick du komma igång Camille?

    Hur går det själv?

  • lilladun
    snorklan skrev 2014-09-02 19:33:08 följande:

    Hej!

    Jag har börjat med sprutorna nu sedan ett par dagar. Gonal-F i låg dos, (50E) Den gången vi lyckades få till ägglossning började jag med denna låga dos, som vi sean höjde upp till 75E ett par dagar. Sprutade totalt i 11 dagar varav 5 dagar med 50E. Fick ägglossning av det. Omgång nummer två ökade vi tidigare upp till 75E. Jag sprutade med 50 E i bara 2 dagar, och 75 E i 3 dagar. På första ULJ kontrollen var det en jättestor follikel, fick ta ovitrelle samma dag. Så bara 6 dagars sprutande. Det blev ingen ägglossning den gången. Vi tror att det gick för fort den gången, och därför gör vi som omgång 1 detta tredje försök. Håll alla tummar ni har! Jag har första ultraljudskontrollen nu på torsdag.

    Hur går det för er?


    ÅÅ hoppas hoppas nu snorklan :) hållerbåde tummar och år för er! O va spännande, ser verkligen framemot att höra om utvecklingen!

    Jag var å skulle spolas i torsdags men något gick fel.. (katertern sates nog snett och gicj förmodligen in i väggen istället för upp i livmodern) Gjorde så SJUUUUUUKT ont, hade verkligen panik... armar och händer som normalt sett brukar vara mycket ådriga på mig blev total vit. och jag tappade känsel i händerna.
    vi gjorde två försök men lyckades inte.. Läkaren ville inte göra mer och förstod inte vad som var fel, katetern kom på plats å allt men när själva spolningsslangen var på plats kunde de inte spola ut något!!
    Läkaren sa att det inte var mitt fel, hon bad jätte mycket om ursäkt och kunde inte förstå varför hon inte fick ordning på det.
    Så nu får jag vänta en månad på att få göra om det, då det finns viss infektionsrisk nu :(
    Jag säger bara FYYY Fasen va jag INTE vill göra om det egentligen. Men hoppas verkligen att få komma igång med sprutorna direkt efter nästa försök.

    Men känns Super att få följa dig nuSnorklan :)Hejja hejja hejja!
  • lilladun
    snorklan skrev 2014-09-03 14:45:33 följande:
    Åh stackars dig lilladun! Det låter inte alls som en trevlig upplevelse. Känner du dig ok nu? 

    Jag har första VUL imorgon, försöker ta det med ro. Väntar mig inte några mirakel, den gången då vi fick till en ägglossning hade det inte hänt mycket på första VUL.
    Jo då det är bra nu, inga mer känningar efter eller någon feber, bara oron över att behöva göra om det. Läkaren ringde upp mig i efterhand och frågade hur jag mådde och sa att hon förstod om jag ville att en annan läkare skulle göra det nästa gång. Men Jag sa att jag ville ha henne igen. Känns ju som att hon kommer göra allt för att göra det superbra nästa gång.

    I dag är du på VUL snorklan, får vi hopps på lite lagom aktivitet.. så det går i lagom tempo :) Håller tummarna. Bättre att det går långsamt än att du blir överstimulerad ju. Stort lycka till nu! håll mig uppdaterad.
  • lilladun

    Snorklan! hur har det gått??!

    Flerbörd i tvillingfall skulle så klart kännas läskigt men samtidigt! hellre två på en gång än inga alls.. Men fler än så vet jag inte, tror inte att man får "köra på" om det finns risk för fler.

    Camille: Vi får försöka glädja oss åt allt som man faktiskt kan göra just nu när man inte har barn så länge..
    Känslan är som att leva i ett vakium, det står liksom still... Vi får försöka focusera på allt annat positivt i vårt liv just nu å bara låta tiden gå..
     Då väntar vi in den 23 :) å det blir ju spännande då :)

    Jag ska få nytt spolningsförsök den 9/10. Å starta en nu kur med annat piller för att starta blödning denna gång: T prilut Nor, inte ätit dessa innan.

  • lilladun

    jag har nog ett normalt BMI i dag, har inte vågat väga mig på lääääänge nu,, känns ok vissa dagar och andra är det fruktansvärt jobbigt.
     Gjorde det dumma misstaget att ta på mig mina favvojens som är baggy och som jag tidigare inte ens har behövt knäppa upp för att dra av mig. dessa satt nu mindre baggy å jag kan drömma om att kunna dra av dem ouppknäpta. Jätte tramsigt men det förstörde min lördag verkligen. 
    Har i senaste veckan blivit mött av folk med:

    - nämen oj va det du, jag kände knappt igen dig. eller
    - du ser ut att må bra. eller
    - vad härligt att se dig se lite normal ut.
    I huvudet skriker man: -jag vill inte va normal!
    låter super tramsigt, men det har liksom varit ett va super vältränad som har vari min grej, har aldrig sett supermager ut, bara "hård" och vältränad.

    Camille:
    Ja det där med    -lev som vanligt... känns så svårt att lita på.. jag tänker precis likadant! har ju ännu aldrig haft en naturligblödning och är normalviktig.. tror det är träningen som är problemet hos mig.. gillar mat och brukar snarare gå upp i vikt under semestern då jag hinner äta mer och tränar inte fullt lika mycket.. Träningen för mig i dags läget är ca 10-12 dansklasser i veckan, 1 spinning, och bara "discoträning" i gymmet (under håll av axlar, armar och rygg) muskelgrupper jag inte vill tappa. Kör ingen löpning alls förutom under semestern då jag dansade extremt mycket mindre.  Äter gör jag men e så klart fortfarande rätt bra på att äta light och sallad för det mesta... Gillar att äta stora portioner.

    Tänker också på hur många super ohälsosamma mängiskor som blir gravida och i alla länder där man har en extremt mycket sämre livssituation och svälter.. Men det som i så fall vi skulle sköta sämre här är nog den stress och press vi utsätter våra kroppar för.. Tänker man så, så känns det mer logiskt att man behöver dra ner på träningen.

    Hoppas ni har en bra vecka!

  • lilladun

    Mmm jag håller med snorklan, lösa kläder känns alltid bra så länge men inte tänker på varför de gör det.. tror vi alla tre borde rensa ur garderoben ordentligt.. kanske jobbigt när man står i det.. men kommer ge mycket positivt framöver..

    Snorklan: något nytt???
    Camille. när får du komma igång med behandling igen??
    ny vecka, nya tag och nya möjligheter :)
    Ha en super vecka!

  • lilladun

    åååå då håller vi verkligen tummarna nu snorklan!!! Men då kanske det e bra med kramperna.. Hoppas ju på en riktig gulddelux ägglossning nu!! ÅÅå vad jag håller tummarna här :)

    Jag har också ovanligt mycket kramp i magen av någon anledning.. inbillar mig att jag kanske har en riktig ägglossning.. men jag har inbillat mig tidigare... på torsdag börjar jag i alla fall med Prilut-nor inför spolningen den 9 oktober. Tänkte göra ett gravtest innan i alla fall..

Svar på tråden förtvivlad, vill få hjälp nu.. tunna slemhinnor, ingen mens.