• Svar på tråden Gravida 30+ som kämpat & längtat länge efter plus
  • Baktakt

    Två vuxna och två barn ger onekligen mer lugn för var och en av de vuxna, än om man är ensam. Förutsatt att barnen gillar varandra, så klart. Ikeas barnavdelning är också ett ställe som kan rädda en trött förälder (mig iaf). Pysselböcker och plaskpool kan man också komma långt på i värmen, men sällskap är nog ändå bäst.

    Vad blir det för vagn? Vi kör på med vår gamla Brio Go och lyxar ev. till det med sittvagn senare, beroende på hur den klarar ett tredje barn. Vi köpte ju den begagnad av några som skulle flytta ut i skogen där en stadsvagn inte gör sig så bra och de hade bara haft den i ett år. Vilda E har ju förvisso gått rätt hårt åt den, men med ett bytt gångjärn i sittdelen ska den nog klara Knyttets första år.

  • Baktakt

    Apropå binda vatten, förresten: man ska ju dricka mer för att bli av med det, men hur snablans ofta ska man behöva kissa då?!

  • Anceka m D
    Baktakt skrev 2014-07-23 12:00:17 följande:

    Pysselböcker och plaskpool kan man också komma långt på i värmen, men sällskap är nog ändå bäst.

    Vad blir det för vagn? 


    Jag önskar så att D gillade pyssel men ska han sitta stilla är det tyvärr framför TV eller surfplatta. Bad är däremot uppskattat, tyvärr har vi dålig erfarenhet av plaskdamm och liknande då han nästan jämt blir magsjuk. Men i eftermiddag tänkte jag att vi skulle åka till ett havsbad.


    Det blir en ny Kronan Duo (inte S utan fyra fasta hjul). En grå. Vi hade en begagnad Crescent Classic till sonen som var helt ok men den gick sönder när han var 11 månader och då köpte vi en Kronan Sulky istället, även denna begagnad. Den har hållit och vi har varit supernöjda så vi satsade på att vi även skulle gilla Duovagnen. Jag ville köpa en ny vagn den här gången också för garantins skull även om det är sista barnet. Men det borde ju gå att sälja till ett bra pris sen. 


     

  • Baktakt

    Det tror jag säkert. Kronan har fått bra betyg i flera tester och borde ha ett bra andrahandsvärde. Vi gav ungefär 50% av priset för vår Brio och då ingick myggnät och regnskydd. Ska komplettera med hjulskydd den här gången. Vi lägger nog ut vår till försäljning för någon hundralapp efter Knyttet. Ev. får vi väl erbjuda folk pengar för att ta den

  • miap01

    Åh snart kan jag tillåta mig att göra alla förberedelser jag vill, som att sätta ihop både skötbord och vagga, har inhandlat lite blöjor och våtservetter som gärna flyttar till skötbordet istället för att ta plats i min garderob :)

    Mitt socker har legat hyfsat och jag behövde inte insulin utan det räckte med att jag tänker på vad jag stoppar i mig, gast ibland får man i synda!! Bara det inte låg för högt efter varje måltid.

    Jag håller på med utrensning osv i vår klädkammare eftersom det senare ska bli ett rum med lite justering av väggar. Men det är tungrott, snart kastar jag allt!!! Blir tokig på mannen som i sin tur sparar på allt! Kan ju vara bra att ha ;)

    Åh vatten har jag mängder av!!! Fast jag äter vätskedrivande.. Fötter och vader ser ju inte kloka ut! Och åndå väger jag bara 56kg :/ kan i hoppas vätskan försvinner snabbt efter förlossningen. Kanske kan den lilla viktuppgången och bero på att jag tagit bort en del socker den senaste tiden :)

  • miap01
    Baktakt skrev 2014-07-23 16:58:01 följande:

    Härligt Mia!

    Din man låter som min. Blir galen ibland. Tur han är söt och bra på andra sätt smile5.gif


    Ja tur de har sidor som väger starkare än allt samlande. Igår fick jag honom iaf att rensa lite bland skor och olika tidningar han samlar på sig om allt från fiske till tekniska prylar. Sakta men säkert....

    Idag ska jag på koll hos hjärtläkaren, detta är nog det näst sista besöket där innan snitt :) tjohooooo.
  • Anceka m D

    Jag har mått illa idag, hoppas att det bara är på grund av värmen. En kompis började må illa igen nånstans i vecka 31 och det skulle jag helst slippa, även om hon sa att det var uthärdligt. 

    Härligt Mia att det närmar sig!

    Vagnen har kommit! Väntar dock med att packa upp den tills maken kommer hem. 

  • Baktakt

    Det är nog inte många som mår bra i värmen, så jag hoppas det är det, Anecka. Själv har jag fått sura uppstötningar, men hoppas det är tillfälligt för att magen strejkar. Det är alldeles för tidigt att få dylika besvär när man är på 26+6 i mitt tycke.

    Vad gav läkaren för besked, Mia?

Svar på tråden Gravida 30+ som kämpat & längtat länge efter plus