• Svar på tråden Gravida 30+ som kämpat & längtat länge efter plus
  • Baktakt

    Några dagar vill man ju ha på sig. Jag börjar själv undra hur vi ska hinna nu. Vi är upptagna de närmsta fyra helgerna och ska hinna tömma Knyttets rum, spackla, måla, vädra ut, köpa de möbler vi fattas, skruva ihop och möblera. Det är ju inte grejer jag kommer att kunna göra själv när jag gått hem :-/

  • Anceka m D

    I morse när jag vaknade hade jag lite ont i bäckenet, och jag kan ju inbilla mig men jag tycker är magen sjunkit lite.

    Vi har inget rum att göra i ordning men spjälsängen måste skruvas ihop och så måste jag tvätta och sortera kläder. Men det ska jag väl hinna, även om hon skulle komma lite tidigt.

  • miap01

    Vi har inte heller ett rum, vi ska bygga ett!! Men det får bli vinterprojekt

    Sen kommer barnen ha ovanvåningen för sig själv med eget badrum och tv-rum.

    Idag står rensning och städning på schemat och imorgon lika så, plus lite annat som tvätt kommer mellan.

    Sen ska jag handla det sista på Apoteket, skruva ihop och bädda vaggan, montera bilbarnstol, packa & bära ut en byrå som först ska tömmas osv. Phuuuu.

    Jaja har imorgon och måndag på mig, på tisdag börjar min lille kille ettan och på onsdag blir jag väl inlagd, men hopas ju så klart på att får åka hem igen

    Man tror man har all tid i världen, men sen börjar det hopa sig, men hellre det än att bara gå och vänta...

  • Anceka m D

    Jo, jag har redan bokat en massa saker min första lediga vecka: besiktning av bilen, besök hos BM, 4-års kontroll med sonen mm. Just därför kommer hon säkert komma supertidigt, haha.

  • miap01
    Anceka m D skrev 2014-08-16 19:19:33 följande:

    Jo, jag har redan bokat en massa saker min första lediga vecka: besiktning av bilen, besök hos BM, 4-års kontroll med sonen mm. Just därför kommer hon säkert komma supertidigt, haha. smile1.gif


    Tur det är något positivt som i så fall 'stör' planeringen
  • Anceka m D

    Näst sista arbetsveckan nu, går in i vecka 35 idag. Jag börjar bli riktigt less på att vara gravid. Jag har ju fortfarande inga direkta krämpor men road är jag inte. Har börjat behöva gå upp och kissa på nätterna och har svårt att somna om. Nej, hoppas att tiden kan gå fort nu på slutet!

  • Baktakt

    Lyllos! Jag har fått gå upp sedan plusset, nästan. Nu vaknar ju bebisen då och håller låda så att jag inte somnar och så har vi kattskrället som antingen jamsar utanför sovrumsdörren och vill ut, eller sovrumsfönstret och vill in. Jag vaknar eller blir väckt 3-5 ggr per natt i nuläget och får 4-6h sömn i korta sjok om 30 min till 3h.

    Vi är alla olika tåliga, så det behöver inte vara att jag mår värre än du, men det kanske hjälper att veta att det kunde varit värre?

    Misstänker att vår bebis kommer att bli en nattrumlare...

  • Anceka m D

    Fint och pedagogiskt uttryckt Baktakt! Jo, jag vet att det kunde varit värre. Längtar väl mest efter bebis och tycker att själva graviditeten är lite överskattad.

  • Baktakt

    Ja, visst längtar man! Vi kan ju det här nu och att Mia får sitt pyre i veckan hjälper ju inte på otåligheten.

    Jag försöker tänka på att det inte nödvändigtvis blir en dans på rosor sen och att man inte behöver ha brått, men det hjälper föga. Igår fick vi i alla fall rensat blivande barnrummet på grejer, så nu ska det bara spacklas, målas och inredas.

    Vi grävde fram och ställde in en del; ett par flyttlådor med de första kläderna och grejerna, säng, fåtölj och matta. Insåg att det blir en del att tvätta och att fåtöljen skulle behöva en ny klädsel efter allt den var med om under Es spädbarnstid. Aja. Det löser sig nog

  • Baktakt

    Ska man tvätta grejorna med tvättmedel, eller bara skölja upp dem? De nya vill jag nog tvätta med tvättmedel, men allt var ju nytvättat när jag packade undan det sist och jag vill ju inte tillföra något, även om vi använder parfymfria Grumme som ska vara snällt.

Svar på tråden Gravida 30+ som kämpat & längtat länge efter plus