• Mytime

    Pergotime

    Har suttit o letat men känns bara som de e gamla trådar som dyker upp så ja startar en ny och hoppas jag inte blir själv här. Ja ska börja med pergotime för första gången nu på söndag. Fick sexförbud från dag 1 med pergotime tills VUL för att de inte vill riskera överstimulering med fler än två ägg, men vi vill ju jättegärna ha tvillingar oxå om de går att önska liksom. Vore de inte bättre att ha sex mkt då om de finns fler ägg liksom o de kan ju lika gärna bara bli ett ägg o då e de ju ingen risk för flera bebisar heller så?? Varför sexförbud? Är inte risken att man missar ägglossningen istället om man väntar till dag 13? Alltså menen startade i onsdags (igår) och ja ska äta pergotime från söndag till torsdag o sen VUL på måndagen 3/3. Så då e de ju dag 13 i cykeln. Orolig att vi missar istället och dessutom eftersom vi försökt få barn så pass länge så börjar ju sex på "bestämda" tider kännas väldigt tråkigt, kan man då inte istället få ha sex när man känner för de oxå? Fler som ska börja med pergotime nu eller som ätit de några ggr? Vilka biverkningar har ni fått osv? Tänkte vi kunde följas åt med våra frågor

  • Svar på tråden Pergotime
  • Mytime

    De sa "inget oskyddat samlag" under tablettperioden o inför vul. Eftersom spermierna kan leva flera dagar..

  • Mytime

    Har ni andra känt av några biverkningar? Ja tog tredje tabletten idag o har lite "känningar" i nedre delen av magen, lite som magknip korta stunder. Känner mig lite "uppblåst" oxå men inget annat konstigt. Men de där "sexförbudet" har vi struntat i. Får väl se om de bli fler ggr innan VUL men dag 1 o 2 kunde vi inte låta bli iaf. Känns ju lite som att OM de skulle ta sig denna gång så är chanserna ändå fruktansvärt små att de skulle bli fler än en bebis me tanke på hur länge vi försökt o ändå inte lyckats. Sannolikheten att de skulle ta sig o dessutom att de skulle bli fler tror ja är väldigt liten men man kan ju alltid hoppas på en el två iaf. Fler som tänker så?

  • Mytime

    Jag har inte märkt så mkt men tror omgivningen tyckt att mitt humör är påverkat! Inget tålamod alls, ständig PMS? Min sambo frågade igår om ja lämnat tålamodet på jobbet tex... Tog sista tabletten idag o ska på vul på måndag. Ja har oxå haft lite "stickningar" i höger äggstock o lite ont i magen men inte mer än så nu.

  • Mytime

    Vi har barn båda två sedan tidigare men inte några gemensamma. Börjar bli nervös inför måndag. Vad innebär pco? Stött på förkortningen flera ggr men vet inte vad de står för eller vad de innebär?

  • Mytime

    Nu har ja gjort vul så nu får vi se va som händer! Hade totalt sex st ägg men tre el fyra som va bra storlek osv på. Så de blev totalt sexförbud fram till mens och halv dos pergotime nästa gång. Men vi hade ju sex senast igår så lite orolig blev ja men samtidigt är ju sannolikheten så himla liten att de skulle ta sig just denna gång när de inte gjorde på över 1,5år... Ja både hoppas o fasar.. Men funderar på st "fuska" nästa månad. Eg ska man ju köra på egen ägglossning varannan månad om man kan o eftersom ja har ägglossning så e de ju de som e planen men ja funderar på att äta halv dos på eget bevåg så att säga eftersom ja iaf ska ha halv dos nästa månad så har ja ju en halv dos "över" så att säga eftersom de skrivs ut som heldos i förpackningen så att säga. Finns väl inga askar me 2,5tabletter? Samtidigt kan ja ju inte låta bli att hoppas på att de "räckte" me igår för att iaf ett ägg ska bli befruktat.. Ber om ursäkt för styckindelningen då ja skriver från telefonen nu..

  • Mytime

    Äggens nuvarande storlek va 22, 17, 12. Så första lär ju släppa när som helst. Minns inte storleken på de andra. Två av dem andra va iaf "små".

Svar på tråden Pergotime