Den stora frågan: Smör eller margarin?
Vad använder du oftast när du bakar eller lagar mat och ska välja mellan smör och margarin?
Vad använder du oftast när du bakar eller lagar mat och ska välja mellan smör och margarin?
Mjölkfritt margarin om något, mjölkallergiker<3
SMÖR
och varför skall detta vara en anonym diskussion??
Smör varenda gång. Margarin är ett illasmakande påfund som inte finns i vår kyl.
Nästan alltid smör, fast jag har funderat på att använda margarin mer. Dessvärre är det (nästan) alltid palmolja i margarin och det vill jag inte ha. Kan ingen göra billigt margarin på rapsolja eller något mer miljömedvetet och närproducerat alternativ?
Smör, annars finge jag skämmas....
Smör, jag har inte ens margarin hemma och har inte haft de senaste 30 åren.
Smör...
Om jag inte använder olja så tar jag smör. Aldrig margarin.
Smör. Jag vill inte äta den där plastiga geggan av kemikalier.