• Anonym (krig)

    Krig i Ukraina och ingen bryr sig om att ett tredje världskrig kan börja???

    Stackars alla som har såna enorma relationsproblem med sambon, svärföräldrarna och kanske grannarna. Varför inte vakna upp och inse att vi är på väg in i ett tredje världskrig? Sluta vara så småaktiga och börja fokusera på att förbereda er!

  • Svar på tråden Krig i Ukraina och ingen bryr sig om att ett tredje världskrig kan börja???
  • kivirush
    Ukrainka skrev 2014-08-14 21:24:51 följande:

    Tror ni inte att det är USA som spelar bakom allt? USA vill försvaga Europa, bilda sina NATO bas runt Russia genom att så många länder i Europa som möjligt kommer in i NATO ( Ukraina nästa land). Petro Poroshenko, president i Ukraina krigar nu mot östra Ukraina, dvs folk som vill vara oberoende ekonomiskt från Kiev, därför dem "matar" hela Ukraina med pengar, som skickas till Kiev och aldrig kommer tillbaka, ( hamnar i andras planböcker). Kiev, som redan förlorad Krim vill inte släppa DNR nu, Poroshenko vill nu RENSA område från så kallade "terrorister" (vanlig folk, barn, kvinnor) som försvarar sitt mark. Obama, som är Vashingtons klor, tillsammans med Poroshenko sitter och tänker ut utrotnings planer mot all rysktalande folk i östra Ukraina. Ukrainska soldater börjar neka att åka till front och skyta sina egna grannar, obama ger förslag och stödjer med miljoner dollar plan att kalla in frivilliga soldater från olika länder, b.a. Från SVERIGE! Folk från östra Ukraina börjar fly till Ryssland, där dem får mat, tillfällig boende och arbete. Dem hjälper t o m skadade soldater. Obama tillsammans med Porodhenko anklagar i sin tur att det är Ryssland som är skyldig till allt (notera, att amerikanska styrkor överalt, i Sirien, i Irak, i Lybien, och nu i Ukraina) Var är Rysska styrkor?


    Det finns så många fel i den där texten att jag inte ens vet vart jag ska börja. Men en foliehatt är på sin plats.
    ty dessa ord är trovärdiga och sanna.
  • Anonym (Redo)

    Håller med dig TS. Jag har satt mannen på att börja gräva skyddsrum under gräsmattan, och själv har jag börjat bunkra konservburkar. Vi säljer även av allt som vi inte kan ta ner i skyddsrummet, plockar ut pengar från banken och lämnar tillbaka låneböckerna på biblioteket.

  • Anonym (Redo)
    Anonym (green) skrev 2014-03-05 23:33:16 följande:

    Tredje värdskriget håller på för fullt Bara att lyssna på nyheterna. Hela mellanösten
    står snart i brand Afrika är de krig Asien är de krig Teroristerna smäller bomber lite
    va stans


    Ja, vi har redan tagit in utemöblerna i förrådet. Just in case...
  • Tiny578

    Ukrainka skäms på dig för att du visar andra sidan av myntet, gå och sätt genast på dig foliehatten och spänn fast hårt.

    Måste säga att globalisterna har lyckats bra, så fort någon kommer för nära sanningen blir det ordkastning. "Konspirationsteoretiker", "foliehatt".

    Kanske ska titta lite på hur t.ex George Soros finansierade ickestatliga organisationer, ofta högerextrema, för att få igång den så kallade revolutionen.

    Men att kolla lite djupare och se vilka slemmiga stenrika gubbar som ligger bakom både FN och EU, det är förbjudet.

    Som Voltaire sa, "To find out who rules over you, find out who you are not allowed to criticize".

    Google is your friend som det heter, haha. Skulle inte tro det.

    Men om inte aftonbladet sa det så är det inte sant.

    Sverige är en skock får som springer till vargarna för att få mat.

  • astegmatism
    Anonym (krig) skrev 2014-03-02 15:03:28 följande:

    Stackars alla som har såna enorma relationsproblem med sambon, svärföräldrarna och kanske grannarna. Varför inte vakna upp och inse att vi är på väg in i ett tredje världskrig? Sluta vara så småaktiga och börja fokusera på att förbereda er!


    När kriget kommer, så är det ingen som vinner. Alla är vi förlorare
  • Tiny578
    Venderer23 skrev 2014-08-21 10:44:21 följande:

    Tja vad jag har funnit! Kanske den är vad som man vill inte visa oss?Titta bara www.facebook.com/novorossiya.cyber.riot.en


    Tittade, det förvånar mig inte så mycket att den "nya" EU vänliga Kiev regimen lämnar smutsiga spår efter sig, vad mer kan man vänta sig av en gloablist backad regim.

    Först blev det protester, sedan tog EU's nickedocka över, då blev det plötsligt jättedåligt att folk protesterade, sedan separerade mycket av den Ukrainska armén för de insåg vad som hänt, sedan blev dem terrorister. Sedan bombade Kiev nissarna luften ur östra Ukraina, det är min amatörmässiga uppfattning om vad som hänt.

    Och givetvis sitter John Kerrys kompis som högsta hönset nu på ett stort gasföretag i Ukraina, som tidigare kontrollerades av den före detta Kiev regeringen.

    Men jag tror säkert att aftonbladet skrivit om detta.
  • Hagaboy

    Igen deras politiska spelen! Varje gång människor lider av krig, visar det sig att det är politiker, som tänker inte om människans liv, de bara använder dem i sina spel!
    www.cyberguerrilla.org/blog/
    Det är ett bevis att Ukrainakrisen är ingen undantag! Samma bild: folket går under och politiker fortsätter förverkliga sina planer och för sina politiska spel!

  • Anonym (lugnt)

    Ingen tredje världskrig kommer komma ifrån Putin, han kan göra vad han vill i sin egen bakgård utan att världen kommer göra mer än att huta med näven.


    Obama har ett land i ruin bakom sig, inte en chans på jorden han skulle ta steget att anfalla ryssen.


     

  • besoekare

    Ukrainarna har blivit fräcka!

    Ukrainarna har blivit fräcka! De bara kräver och kräver! "ge oss pengar", "hjälp oss", "vi behöver pengar just nu"! Det är Carl Bildt att tacka! I vilket syfte åkade han dit? Hade lovat dem att med eurointegration ska de få bättre livet, arbetslöshet ska sänka, levnadsnivå ska stiga... Och verkligheten är så att det behövs jätte mycket tid att förverkliga all detta! Situationen är skräcklig: industrin fungerar fast inte, armen är i skit jävla tillstånd (stora problem med uniform, med militära ledningen osv) I mitt arbetsliv samarbetat jag mycket med ukrainarna och kan säkert säga ? de är jätte fräcka! Om man har lovat dem någonting ska de kräva att få det mycket enträgen! Nu de är säkert på att vi måste lösa deras problem! Nu säger de att de inte har varmt vatten, gas och elektricitet och ber om pengar igen!
     Våra politiker borde vara mer förutseende för att vi inte tvingades betala för andra senare!

Svar på tråden Krig i Ukraina och ingen bryr sig om att ett tredje världskrig kan börja???