Hemmagjorda hamburgare?
Väl avvägd tillagningstid, så slipper man göra pannbiff(dvs blanda i massa konstiga saker som ströbröd och ägg, som inte hör hemma i en burgare).
Väl avvägd tillagningstid, så slipper man göra pannbiff(dvs blanda i massa konstiga saker som ströbröd och ägg, som inte hör hemma i en burgare).
Lök kan jag acceptera, då den har en smakhöjande effekt.
Medans ägg och ströbröd, bara påverkar konsistensen.
Det var ju detta jag ville säga, att det ger smak och då en krydda.
Där ägg och ströbröd, bidrar väldans lite till smak.
Sen hindrar ju det inte att man har lökringar ändå.
Även kan man låta löken andas i 15min, så får den mildare smak.
Men gillar man inte lök alls, som du verkar göra.
Så ska man givetvis inte ha lök i.
Sen ska jag givetvis säga att jag inte har så ofta lök i.
Utan jag gör olika varianter, från gång till annan.
Här är du helt chanslös, och som du säger smaken är som baken = delad.
Du gillar inte lök, jag gillar lök.
Lök använder jag som krydda.
Konsistensen ändras så fort man petar på köttfärsen, men lökens inverkan på köttfärsen är väldans låg.
Ja, på det vi pratar om.
Om du inte gillar lök, så gillar du inte lök i din burgare.
har inget emot detta.
Det ändrar inte att lök är en mycket tydlig smakgivare, som jag nu råkar tycka om(bland annat).
Oftast blir nog en bulle i handen, höjer andra och så PANG!!!!! så är burgaren platt och klar för stekas.
Får nåt varv med vitpepparn först(oftast), saltar gör jag ibland med stekningen och ibland efter.
Då brukar inte löken vara annat än färsk och på hamburgaren istället.
Då jag även älskar lök där
Saftig kan man göra den om man tillagar den rätt.
Men gillar du smaken, så varför inte.