• fluu

    Förälder som ALDRIG LEKER med sitt barn?

    Vad jag tycker om det? Inte mycket. Min mamma har ALDRIG lekt med mig, lite tråkigt som barn, men å andra sidan gjorde hon väldigt mycket annat med mig. Hon tog mig på allvar och det uppskattade jag.


    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • fluu
    Muppet skrev 2014-04-05 16:56:19 följande:
    Så ni som inte leker med era barn, vad gör ni en vardagseftermiddag/kväll?
    Barn utvecklas genom lek.
    Ni kanske vill ha små vuxna?
    Vad min mamma gjorde med mig: Framförallt pratade. På riktigt. Djupt och tog mig på fullaste allvar frän födseln. Vi bakade. Gick promenader, stannade vid lekplats där JAG lekte. Vi pysslade, vi gick på stan,bio, galleri, museum.
    Jag fick vara med och laga maten. Jag lekte själv. Vi spelade spel. Vi läste(kokböcker var favvisen tillsammans). Vi såg på film. Hon tittade på när jag lekte. And so on.
    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • fluu
    MalinEddie skrev 2014-04-05 18:46:23 följande:
    Jag känner igen mig även om det inte bara gällde min mamma utan också min pappa. Jag hade en mycket lycklig barndom trots att jag, som mina barn, främst lekte på egen hand eller med andra än mina föräldrar.
    Tja, min pappa var egentligen väldigt lekfull, men jag tyckte att han var pinsam när han lekte på något vis ;) Jag tror att jag jämförde med mamma.
    Jag med. Visst var det IBLAND tråkigt att mamma inte lekte, men egentligen hade jag inget behov av att leka med henne. Bara att vara med henne(och pappa). Lekte gjorde jag själv eller med kompisar. Jag är idag glad över att jag är så bra på att sysselsätta mig själv och underhålla mig själv med väldigt "lite" eller vad man ska säga.
    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • fluu
    Queenie70 skrev 2014-04-05 19:18:39 följande:



    Ja precis så är det. Vi brukar prata om den politiska situationen i Palestina eller om jobbskatteavdraget istället för att leka. Huvet på spiken där du skarpsinnade.
    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • fluu
    Muppet skrev 2014-04-06 00:21:19 följande:
    Fast varför försöka döma mig för att jag leker med mina barn? Jag dömer inte er. Ni gör som ni vill. Jag säger bara hur jag gör.
    Jag är vare sig lektant eller dum på något sätt. Bara en mamma som inte säger nej till lek med mina barn.
    Hur dömer folk dig för själva lekandet? Du tror inte att det har med din lite mästrande attityd att göra?
    Du dömer alltså inte folk för att de inte leker? Nähä.... vad är det du har gjort i vartenda inlägg i tråden hittills då?
    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • fluu

    Sen.... vilken unge tycker att det är roligt att leka med någon som inte vill eller tycker att det är roligt att leka? Vuxen eller ej.  Det ville då inte jag som barn.


    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
Svar på tråden Förälder som ALDRIG LEKER med sitt barn?