• Lennart777

    Finskzigensk kvinna på Hotell Sheraton i Stockholm ljög och fick hela etablissemanget och media med sig!

    Som jag skrivit innan så är svensk media extremt PK och vänstervinklat, även SIFO mätningen visar på detta www.familjeliv.se/Forum-26-65/m72935523.html.

    Då kan man undra, vad leder detta till? Jo, svensk media har helt enkelt slutat göra sin uppgift som är att granska. Det märkliga är att så få svenskar verka bry sig om detta. Ett ganska nytt exempel på detta är den romska kvinnan som sa sig blivit diskriminerad i ett hotell när hon skulle äta frukost. All svensk media och alla politiker svalde hennes berättelse på en gång. Är inte det märkligt, varför var det ingen som stannade upp och reflekterade över vad som händ? Varför var det inte någon som frågade hotelpersonalen vad som hänt?

    Istället så gjorde man som i en diktatur, la munkavle på hotellpersonalen, hotade de till tystnad, både politiker och media samarbetade. Lyssna på klippet nedan där "alternativ" media har börjat granska Sverige.





    Kolla även när amerikansk media tar upp om hur svenska politiker och media tystar oliktänkande



    Hur länge kommer vi svenska vara tysta, hur mycket mer PK-vinkling och censur orkar vi med?

  • Svar på tråden Finskzigensk kvinna på Hotell Sheraton i Stockholm ljög och fick hela etablissemanget och media med sig!
  • Lennart777

    Från Avpixlat beskrivning: Den perfekta tajmingen konstateras – att historien slogs upp precis samma dag som integrationsminister Erik Ullenhag (FP) och regeringen presenterade den så kallade vitboken om hur Sverige har behandlat zigenare i historien. Regeringen agerade utan att någon utredning av vad som inträffat gjorts. Man hotade Sheraton med att säga upp bokningsavtalen med hotellet och tvingade hela hotell- och restaurangbranschen till ett krismöte. Medierna rasade och hade bilden klar för sig. Nyhetsrapporteringen var hårt vinklad och ingen var intresserad av fakta som kunde motsäga att hotellet ägnat sig åt rasistisk diskriminering.

    Får politiker och media ljuga på detta sätt, får de hota företagare till tystnad? Är detta i enlighet med en demokrati?

  • Lennart777

    Har ni läst om detta i Svensk media:


    Den 27-årige man med muslimsk bakgrund som förra året hotade att döda de två SD-riksdagsledamöterna Thoralf Alfsson och Kent Ekeroth dömdes häromdagen i Solna tingsrätt för olaga hot till dagsböter och skadestånd.


    I september förra året fick de två SD-politikerna ta emot hat- och hotmejl med budskap att de var “äckliga judar som borde malas ner till hund- och grisfoder”. Polisen kopplades in och spårade upp avsändaren, en 27-årig muslimsk man bosatt i Sundbyberg i norra Stockholm. Mannen har i rätten nekat till att ha haft för avsikt att sätta dödshoten i verket och sagt att han bara ville skrämma SD-politikerna och försvara sin religion. Detta trots att han även muntligen efter att mejlen skickats uppgett att han velat döda åtminstone en av de två politikerna, Kent Ekeroth.


    Solna tingsrätt dömer 27-åringen till den milda påföljden 50 dagsböter á 50 kronor plus 5.000 kronor i skadestånd till var och en av de två politikerna. Medieintresset för domen har varit påfallande klent, i synnerhet jämfört med hur det sett ut när journalister och vänsterdebattörer fått ta emot hat och hot per mejl. Avpixlat veterligen är det bara Östran som skrivit om domen och då endast i pappersutgåvan.

    Varför vågar inte svensk media skriva ut att det är en judehatare muslim som hotade SDarna?

  • Lennart777

    Gör regeringen rätt som hotar hotellpersonalen till tystnad?

  • Lennart777
    CarinaL26 skrev 2014-04-06 14:40:23 följande:
    Gäsp!
    Gäsp?
  • Lennart777

    Inte många som verkar bryt sig om sanningen längre....

  • CarinaL26
    Lennart777 skrev 2014-04-06 15:30:04 följande:
    Inte många som verkar bryt sig om sanningen längre....



    Folk börjar gäspa alltmer åt den tröttsamma SD propagandan.
  • Lennart777
    CarinaL26 skrev 2014-04-06 16:03:51 följande:


    Folk börjar gäspa alltmer åt den tröttsamma SD propagandan.
    Propaganda? Har ni blivit så hjärntvättade av svenska media?
Svar på tråden Finskzigensk kvinna på Hotell Sheraton i Stockholm ljög och fick hela etablissemanget och media med sig!