• OneWish

    En lista över er drömkvinna. :)

    Det är ju lätt.

    Utseende: Något jag gillar.
    Intressen: Om det finns intressen till att börja med är det ju en bra start.
    Värderingar: Generellt inga preferenser och behöver nödvändigtvis inte vara samma som mina egna, däremot förväntar jag mig att man kan resonera om och motivera dessa. 


    It's bigger on the inside!
  • OneWish
    pionflickan skrev 2014-04-12 12:54:22 följande:
    Det är inte så alltså att du föredrar blondiner framför brunetter eller kurviga kvinnor framför pinnsmala. Du skulle inte uppskatta mer att dela ditt liv med en kvinna som kanske har liknande intressen som du och liknande värderingar. Du föredrar inte mer en glad och framåt kvinna framför en bitterfitta? Jag antar att du fattar min frågeställning. ;) Jag finner det inte fult att göra en lista över det man gillar, det behöver inte vara dödligt allvar. :) Men tack för ditt svar. :D
    Hårfärg har jag nog bara en liten bias mot mörkhåriga tjejer.

    Värderingar som sagt kan ju självklart inte vara helt motsatt mina egna, men samtidigt så behöver jag ha en del diskussion ibland och det är väl få saker som kan ge upphov till diskussioner som värderingar :P

    Glad och framåt vill nog de flesta, har svårt att se någon person som vill ha en bitterfitta, sen är väl förvisso alla människor mer eller mindre bittra på vissa saker. 

    Men om jag ska komplettera och detaljera listan lite...

    Så bör hon nog vara..

    1. Intelligent (Verkligen jag avskyr resonera med personer som inte förstår vad man pratar om)
    2. Ha en vilja att förstå (Tyvärr verkar detta vara bland det svåraste vad jag märkt, allt för många tjejer bryr sig bara om vad de själva tycker och tänker. Att det kan finnas andra perspektiv är tydligen helt främmande, med det menar jag inte att man ska vika sig men man bör ha en förståelse för vad den andra personen ser eller inte ser)
    3. Tillit (Har tyvärr varit med om en tjej som man kunde lägga timmar att försöka beskriva i detalj allt för att bara bemötas av "tror inte på det" osv, det är hemskt frustrerande och jag önskar verkligen slippa det igen, men det har nog en heldel med punkt 1 och 2 att göra också.)
    4. Fysisk (Har tyvärr också där haft dålig erfarenhet med en tjej som i princip aldrig ville kramas eller så. Kanske borde vara högre upp eftersom det ger en väldigt dålig känsla överlag när det är så....)

    Det summerar det nog ganska bra. 
    It's bigger on the inside!
Svar på tråden En lista över er drömkvinna. :)