• Cina84

    Bollen är i rullning

    Usch stackare :(. Fy för att ha så ont. Är du säker på att det är äggstockarna så det inte är livmodern som växer, så att det har lyckats?

  • Cina84
    julii skrev 2014-05-02 20:34:15 följande:
    Ja vet inte, när jag gjorde vul så hittades 2 ägg så de sa att risken för tvillingar är stor, o gyn sa att om de är så så kan man få som växtvärk eftersom de är två som trängs. Men jag intalar mig att det beror på pergon, vill inte bli besviken.. :p



    Såå spännande!! Ska hålla tummen för er :). Jag förstår dig helt! Jag brukar tänka likadant. Det är bättre att inte tro än att bygga upp en massa förhoppningar. Även om det är jobbigt så blir det inte fullt så tungt då om det är negativt. Men oavsett så måste det vara jobbigt att gå och ha så ont. Jag brukar köra hårt med en varm vetekudde om jag har ont någonstans. Det brukar lindra endel.
  • Cina84
    julii skrev 2014-05-02 21:29:39 följande:
    Tack så mycket. Nej precis, är man inställd på att det inte blir något känns det lite lättare när man får negativt. O de där med att inte försöka tänka på det, bara det är ju ett helt företag :p



    När/ om .. Ja men precis! Det går inte.

    Hittade detta blogginlägg och tyckte det var så himla sant.

    fridagro.blogspot.se/2013/06/oppet-brev-till-dig-som-vill-bli-gravid.html
  • Cina84

    Hur går det/ känns det? *nyfiken*


    julii skrev 2014-05-02 15:50:04 följande:
    Tack! Har bim lördag/söndag nästa helg. Känner ingenting nu, förutom en otrolig smärta i äggstockarna, det strålar neråt mot benen, gör ont att gå på toa eller när jag ställer mig upp hastigt. Gjorde så ont att jag fick ringa gyn som sa att man kan få så starka äl känningar när man ätit pergo men samtidigt skulle jag haft äl förra helgen och värken hade jag ca 5 dagar efter. Hänger liksom inte ihop. Jävla kropp, jag fattar ingenting:p

  • Cina84

    Denna väntan... Hoppas hoppas ????. Jag har sedan mensen slutade haft känningar i underlivet typ som stickningar. Tar vetegroddsolja även denna period och den ska ju stärka äl så jag tänker att det är därför det känns så. Ska ha äl nästa helg så det är ett tag dit. Provsvaren kommer ev nästa vecka så får se vad de säger... Men kag har berömt att det tar sig denna gång ????

  • Cina84
    Sannaslim skrev 2014-05-08 22:44:50 följande:
    Här är en till som försöker bli gravid. Läste att nån tog vetegroddsolja? Har aldrig hört talas om det fast jag trodde jag var expert på alla kosttillskott tyvär. Vad ska det vara bra för/hur funkar det? Själv äter jag bidrottningsgele, c vitamin och borago.



    Vetegroddsolja ska vara öka fertiliteten och göra att livmoderns slemhinna blir mer mottaglig för det befruktade ägget, så att det lättare fäster sig. Jag tar 1tsk om dagen ( det finns de som tar 2tsk) och sköljer ner med svagt utspädd flädersaft. Jag varnar dig dem smakar fruktansvärt om du tar bara den!!! Men om du tar en mun men flädersaft och häller tsk i munnen och sen sväljer så smakar det inget :)
  • Cina84

    Konstigt skrev ett svar till dig som bara försvann... Skriver om det morgon:)


    julii skrev 2014-05-08 20:22:29 följande:
    Hoppas hoppas att det är äl du känner och att det tar sig nu!!:)

    Ja denna väntan alltså, känns som att jag det senaste året antingen väntat på äl eller bim, månad ut och månad in. Oj vilken magisk känsla det måste vara när man äntligen får de där pluset efter att ha försökt länge. Jag får verkligen känslan att det inte är något denna gång o jag blir så jäkla ledsen när man får minus jämt och det känns som att folk runtomkring blir gravida eller föder barn på löpande band.meeeen snart så måste de vara våran tur:)

  • Cina84

    Ja!!! Gäller bara att mannen hinner hem tills det är dags, jobbar borta till torsdag.. :I. Ja det tar ens stor del av ens tid och tanke!

    Ja tänk vad speciellt det måste kännas. Undrar om man fattar det direkt?? När man är så van vid det negativa svaret.

    Jag känner så väl igen mig. Den känslan kryper sig sakta på. Hoppas den inte stämmer. Ja så ledsen man blir!!! Värre blir det för varje gång tycker jag men det är väl lite paniken jag känner att tiden går.. Men som tur är så tänker kroppen framåt och får oss att försöka igen. Det känns som att det är en god egenskap att vara envis i såna här lägen ;). Vi ska LYCKAS :).

Svar på tråden Bollen är i rullning