Inlägg från: CitronTulo |Visa alla inlägg
  • CitronTulo

    Konstigaste Internetdejten?

    Många av oss har nog testat att internetdejta, eller hur?  Flört

    Skulle vara hemsk kul att få höra om era värsta/konstigaste dejter med nån ni träffat på nätet!

    Min konstigaste.. Hade mejlat och snackat med en kille från grannstaden en tid, han verkade hemskt rar, smart och normal! Så bjöd han hem mig på middag.. Vet ju att man inte bör åka hem till någon på första dejten men, han verkade ju som sagt helt normal!!
    Hittade dit och ringde på dörren med fjärilar i magen, han öppnar.. är väldigt söt, men är iklädd gråa mjukisbyxor (hade ju varit kul m han i alla fall hade haft jeans eller så, men okej då..), han visar mig runt i sin lgh lite medan han meddelar att han inte har lagat någon middag för han hade inte hunnit handla, frågar om jag är hungrig för då kan jag (JAG!) ju gå ner och köpa en pizza eller nått! Säger att det är lugnt.. Han sätter i alla fall på kaffe (alltid något) och frågar om jag vill se på film? Okej.. han sätter på värsta Slasher-Zombiefilmen (utan att överhuvudtaget fråga vad jag vill se..) och innan jag hunnit få i mig kaffet helt så trycker han sig mot mig i soffan och börjar torrjucka med värsta tältresningen i mysbyxorna..
    Tackade för mig och åkte hem! Som om det inte räckte med det så höll han på i ett antal veckor efter "dejten" och skickade ledsna/arga sms och mejl och undrade vad han gjort för fel..

    Nu ska det bli spännande och höra om era "fynd"!! Tungan ute

  • Svar på tråden Konstigaste Internetdejten?
  • CitronTulo

    Fick detta berättat av en killkompis som skulle träffa en kvinna han mött på nätet..

    Han skulle plocka upp henne vid en mack i sin bil, han satt och väntade ett bra tag och trodde att han fått nobben. Men så fick han se en kvinna som stod och spydde vid en husvägg och tyckte att hon såg bekant ut.. Jo mycket riktigt det var hans dejt som hade tagit sig en styrketår för mycket, hon var skitfull och kunde knappt stå upp för egen räkning, hade decimeterhöga klackskor och sminket utsmetat i ansiktet (detta var mitt på dagen).
    Gentleman som han är så tog han med henne till en McDonalds i alla fall, bjöd på en burgare och körde sen hem henne. Blev ingen mer dejt..

Svar på tråden Konstigaste Internetdejten?