• Kelsson1

    Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!

    Bubby: Du kan föreslå stimulerat försök om ÄL alltid blir en måndag, då kan man med hjälp av tabletter stänga av äggstockarna och få stöd av lutinus vid insättning.

  • Kelsson1

    Love is everything: Jag hade blödningar med både dottern och den här graviditeten så bara blod säger jag betyder ingenting. Håller tummarna att du får positivt test snart!

  • Kelsson1

    Love is everything: Jag ger då inte upp om dig än, vänta i två dagar till o ta nytt test så får du säkert ett fint plus!

  • Kelsson1

    Love is everything: Som sagt jag ger inte upp om dig än, jag har blött under båda graviditeterna och har en frisk dotter idag och är i vecka 24 med andra. Visar det sedan negativt fortfarande om ett par dagar får du ta nya tag och annorlunda behandling nästa gång men det tar vi och sörjer när (om) det blir dags för det sen. Varma Kramar!

  • Kelsson1

    Love is everything: Jag själv blödde inte så mycket men har varit med i trådar där det finns tjejer där det bara har forsat ur de och ändå har de friska barn idag. Förstår att det inte känns positivt och skickar varma kramar och håller fortfarande tummarna hårt att det slår om till positivt på stickan snart!

  • Kelsson1

    Karriärskvinna: Stort Grattis

    Love is everything: Borde du ändå inte ta ett sista test? Beklagar och skickar varma kramar!

    Min älskade dotter: Försök att vila så mycket som möjligt och sök dig till gynakuten för råd. Kramar

  • Kelsson1
    Love is everything skrev 2015-02-24 12:44:26 följande:

    Testet idag visade minus...
    Borde man inte räkna detta som ett halvt försök? Då det sket sig redan efter ett par dagar, att medicineringen inte var tillräcklig...


    Ta upp det med kliniken tycker jag. Varma kramar!
  • Kelsson1

    Love is everything: Stort Grattis och självklart håller jag tummarna att allt går vägen nu!
    Själv gick jag in i vecka 36+0 idag

    Grattis till er andra för långt skridna graviditeter och snart börjar det titta fram bebisar

  • Kelsson1

    JenJoh5: Här är det bara 26 dagar kvar till BF och har väl fortfarande inte riktigt fattat att det verkligen kommer ut en bebis snart

  • Kelsson1

    Vår lilla prins anlände 18/6 efter igångsättning, han är väldigt mammig o rätt grinig så har lite svårt att skriva inlägg men läser allt

  • Kelsson1
    MissKS skrev 2015-09-05 19:56:20 följande:

    Nu har vi varit på RUL! Världens sötaste lillebror sparkade och bökade runt där inne. Det var verkligen helt fantastiskt! Nu är det lättare att förstå att det verkligen är på riktigt. Magen har ju växt och jag känner honom röra sig ofta, men ändå behövde jag få se honom för att verkligen våga känna innerlig kärlek och tillit till att det kommer att gå bra.


    Grattis till lyckat RUL
  • Kelsson1
    Love is everything skrev 2015-09-06 19:11:16 följande:

    Grattis till lyckat RUL!

    Var på privat u-ljud i onsdags som visade att vi storebror ska få en lillebror! Tyvärr visade det även att bebis har cystor på hjärnan... Antingen helt ofarliga som växer bort eller väldigt dåligt pga ex trisomi 18. Livet suger verkligen ibland! Att det inte kan få gå felfritt nån gång...


    Håller tummarna hårt att det är godartade som växer bort!
Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!