• Kelsson1

    Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!

    Love is Everything: Håller tummarna!
    Jag börjar med tabletter när mensen börjar.

    Kattflickan: Skickar varma kramar!

    JenJoh5: fortsätter som sagt att hålla tummarna.

  • Kelsson1

    JenJoh5: Jag ger nog ändå inte upp om dig än . Förstår dig dock till fullo, som sagt så känner vi våra kroppar rätt väl men jag hoppas fortfarande på att du har fel

  • Kelsson1

    JenJoh5: Ja det är en trygghet att ha så många kvar i frysen. Vi har bara en kvar så lyckas inte nästa försök så blir det inga syskon

    LisaW81: Det är nog förtidigt att testa speciellt på kvällen. Vänta ett par dagar o ta sedan nytt test på morgonen. Jag fortsätter att hålla tummarna!

  • Kelsson1

    JenJoh5: Vi hade bara två små blastisar i frysen så ett försök. Vi bestämde oss redan när jag väntade på dottern att vi försöker med frysisarna men inga fler färskförsök.
    Vet inte om jag börjar vackla lite i det beslutet nu. Känns frestande att göra ett färskförsök till men tror inte att jag skulle orka med den fysiska och psykiska påfrestningen. Samtidigt så kostar det en hel del pengar o känns att man kan hellre lägga de på dottern än på försök som man inte vet om det ger något.
    Det här inlägget är absolut ingen pik mot någon annan, det här är bara mina tankar om vår familj så jag hoppas att ingen läser in något annat i det .
    Jag dömer inte någon annan, var och en bestämmer själv och vi tänker alla olika gällande antal försök och hur viktigt det är med syskon.
    Jag har även åldern emot mig så det påverkar en hel del i beslutet

  • Kelsson1

    Love is everything: Jag har gjort 3st FET, två av de med blastocyster men inte fått plus på stickan en enda gång så det där är väldigt individuellt som allt annat inom IVF

  • Kelsson1

    JenJoh5: Stor kram! Håller tummarna hårt för nästa gång!

    Love is everything: Håller tummarna även för er att nästa gång blir det av med insättning!
    Svåra är ju att hålla sig till soppgränsen

  • Kelsson1

    JenJoh5: Jag brukar alltid testa även om det verkar kört. Första färskförsöket blödde jag extremt mycket, mer än min normala mens men fick ändå plus på TD...

    Troll lycka: Så spännande

    LisaW81: Jag förstår exakt, inga lätta beslut...

    MissKS: Du FÅR klaga, bara för att vi kämpar för att bli gravida betyder det inte att alla gravidsymptom är lätta att bära (illamående, trötthet och allt annat "roligt" man kan drabbas av). Jag tar inte illa upp, minns så väl hur jobbigt det var att vara konstant trött.
    Minns även oron för att något skulle gå fel. Är dock helt övertygad om att allt kommer att gå bra för er nu!

  • Kelsson1

    Moolie: Stort Stort Grattis!

    Troll Lycka: Stor kram, alltid jobbigt när det inte blir någon återföring. Skönt att vara igång igen.

    Ego: Väntar på att mensen ska börja så ska vi göra stimulerat försök

Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!