Inlägg från: Anonym (goa svärmor) |Visa alla inlägg
  • Anonym (goa svärmor)

    Svärmödrar från helvetet

    Jag är övertygad om att det finns precis lika många svärdöttrar från helvetet som det finns svärmödrar. Det är väl bara det att svärmödrarna sitter inte på FL och skapar trådar om sitt hat, utan behåller kanske sina åsikter för sig själv.

  • Anonym (goa svärmor)
    Anonym (svärdotter) skrev 2014-07-02 08:05:44 följande:
    Det finns båda sorter här. Men det är nog delvis en generationsfråga. Min svärmor tar sig inte ut på internet själv. Och jag har inte sagt nåt till min svärmor eller övriga delar av min mans släkt. Sen finns det orsak och verkan. Är svärmor inte snäll blir man väl själv inget helgon.
    Javisst finns det "dumma" människor av alla sorter. Jag är själv både svärmor och svärdotter, och har aldrig haft några problem med varken svärmor eller mina svärdöttrar. Svärdöttrarna söker ofta mitt sällskap, även vid tillfällen då deras respektive inte är med. Vi ska förresten åka till London tillsammans nu i sommar. Ett förslag som kom från dem. Det ser jag som ett tecken på att de trivs med mig, och att jag "sköter" mig rätt bra.Oskyldig

    Sen är ju inte alla svärmödrar gaggiga gamla tanter med rollator. Vi är väl många som är fullt yrkesverksamma, utåtriktade, med ett rikt eget liv, som mer än väl kan hantera en dator, och har gjort så i många år.


Svar på tråden Svärmödrar från helvetet