• Anonym (Arg)

    Min man är en flörtig idiot och barnslig

    Min man är väldigt flörtig mot precis alla av kvinnokön. Han flörtar med kassörskan, mina vänninnor, min syster, min mamma och tom. med min mormor.

    Han är inte otrogen eller så, men jämt det här flörtandet. komplimanger, gentlemannagrejer och så jävla trevlig jämnt. Från snälla kommentarer till helt opassande saker som "vilken snygg figur du har fått!" efter att mamma gått ner 5kg från kanske fjorton ton.

    Dessutom går det hem med. Tjejer ler, han får gratis saker som olika sorters ost och skinka från delikatessdisken. Mamma älskar honom, syrran med. Futtiga komplimanger räcker för att bli älskad tydligen.

    När jag konfronterar honom med det här blånekar han och påstår att han inte alls flörtar, han är bara trevlig. När jag säger åt honom att ändra sig blir han som en tjurig tonåring som skall göra tvärtemot och pratar inte alls med någon tjej öht eller blir rentav otrevlig mot dem istället.

    Säger jag åt honom då blir han sådär jobbigt övertrevlig och flörtig istället, inget mellanting. Han är obstinat och vägrar bete sig normalt, och kan avfärda hela grejen med en puss i pannan och ett "Du är så söt när du är svartsjuk älskling!" vilket får mig att vilja strypmörda honom i sömnen.

    Snälla familjeliv, hjälp mig! Min man är en obstinat 30årig tonåring.

  • Svar på tråden Min man är en flörtig idiot och barnslig
  • Haskel

    En man som "alla älskar", och han har valt dig. Tycker det skulle vara något att vara stolt, lycklig och glad över.

    Skulle du älska din man mer, om han var "hatad av alla"?

  • Palestrina
    Anonym (Arg) skrev 2014-07-26 16:22:57 följande:

    Dessutom går det hem med. Tjejer ler, han får gratis saker som olika sorters ost och skinka från delikatessdisken.


    Va? Menar du att han får sin beställning från delikatessdisken utan prislapp på, eller att han får smakbitar? För det senare är normalt förfarande och det behöver man inte flirta för att få.

    Hur som helst, jag tycker att din partner låter jättetrevlig. Du borde lära dig av hans sätt istället för att reta dig på det.
  • smulpaj01

    Har han slutat flirta och ge dig komplimanger? Annars har jag svårt att förstå problemet.
    Jag är också väldigt flirtig och trevlig -- prova det du också man gör folk glada och får bättre bemötande.

  • Zmulin

    Snälla TS, vem är det som är barnslig egentligen? Din man som är trevlig, eller du som surar över att han är trevlig?


    Gör slut. Du förtjänar inte din man.

  • Anonym (Lyckligt gift)

    Jag älskar män som din man, som alla älskar, han är trevlig och pratglad! Solig

    Lämna honom eftersom du inte uppskattar hans trevliga sidor! 

  • FannyN

    Hjälp mig förstå varför man vill ändra sin partner?! Välj någon du gillar istället!

  • Anonym (mm)

    Många här som verkar gilla flirtiga karlar. Och visst, är det en relativt attraktiv kille går det ju an. Men de åldras ju. Och flirtar man med allt fortsätter man ju med det troligen. Jag känner bara obehag när gubbar på typ 40 tror att de guds gåva till mig. Att var atrevlig ja, att flirta nej. Min pappa är lika gammal som du. Patetiskt känner jag, så jag förstår fakiskt ts dilemma.

  • Anonym (bbb)

    Är han elak och otrevlig mot dig när ingen ser på? Är det därför du reagerar som du gör när han är artig och ger komplimanger till andra kvinnor - eftersom du vet att han på riktigt inte är den artiga och snälla person som han försöker framställa sig som? Är han något av en player som fjäskar sig fram för att få fördelar eller bekräftelse från kvinnor utan att för den delen avse att ragga upp dem? Har du inte sett liknande tendenser när han pratar med andra män? Är du säker på att männen inte får en komplimang de också ifall de har en ny snygg skjorta på sig eller nått liknande?

    Annars kan jag inte förstå varför det skulle vara så hemskt att han ger en komplimang till mormor? (jag hade förövrigt också kunnat bete mig som en obstinat 30åring ifall jag om och om igen blir anklagad för att flirta och fjäska när jag absolut inte gjort det och heller inte kan finna någon som helst grund till anklagelsen).

  • Anonym (Bu)

    Jag tror TS endast är svartsjuk. Hon vill att han ska rikta ALL uppmärksamhet på bara henne.

    Haha, att bli upprörd för att han ger komplimanger, även till hennes egna mor. Ja du...mycket ska man höra.

    Snälla gör slut så att din man får vara fri och trevlig utan att bli mobbad av dig.

  • Anonym (aonynoy sigoatr)
    FannyN skrev 2014-07-26 22:27:41 följande:

    Hjälp mig förstå varför man vill ändra sin partner?! Välj någon du gillar istället!


    Detta är för mig också ett mysterium. Vissa verkar se sin partner som något "projekt" som de skall göra om till någon helt annan.
Svar på tråden Min man är en flörtig idiot och barnslig