• HasseA

    Manliga g-punkten - hjälp mig!

    Samtidigt som det ena eller andra, det är säkert olika för olika killar. Och olika olika gånger. Precis som det mesta, ibland kanske man vill ha världens förspel, ibland pang på.

    "Punkten" bakom pungen är nog inte en precis punkt. Från ollonet, på undersidan av kuken, går ju nervtrådarna, ända tills de försvinner in i kroppen nära anus.Så hela vägen på undersidan av kuken, och i hela "dess förlängning" (den fortsätter ju under pungen och längre bak mot anus, det är bara att känna efter när killen har stånd), är ju beröring skönt, i alla fall på mig. Ett allmänt tryck med några fingrar bakom pungen, in mot kroppen, kanske lite gungande, tex.

    Att hitta prostatan, det finns väl hur många bilder o filmer som helst som visar det? En enkel googling fick massor med träffar, tex denna www.intiminformation.se/man/prostatastimulans


  • HasseA
    Anonym (ny relation) skrev 2014-08-21 15:42:22 följande:

    Har liknande ambitioner.  Googlade fram "Så hittar du hans G-punkt"  i Aftonbladet -  Malena Ivarsson ger tips.  Artikeln är från 2002.

    Företag som säljer sexleksaker visar ibland anatomiska bilder på hur deras produkter fungerar.  Där kan man se prostatan utmärkt.  Naughty Boy 7-speed på vuxen.se har en bild;  klicka på den för förstoring.


    Jag har testat den, och en annan, och skrivit recensioner. Kanske de kan vara till någon hjälp, även om man inte är ute efter att köpa en leksak:
    hasseochanna.wordpress.com/2014/04/01/recension-prostata-stimulator/
    hasseochanna.wordpress.com/2014/01/03/lite-nya-sensationer/

    En annan grej som definitivt kan vara ett alternativ, som funkar väldigt bra till både killar o tjejer, är en analkrok, faktiskt: hasseochanna.wordpress.com/2014/01/14/recension-av-analkrok/


Svar på tråden Manliga g-punkten - hjälp mig!