• Sarah1990

    Fler som planerar barn 2015?

    ancl skrev 2014-10-01 07:55:12 följande:

    Positivt test idag!! Räknat ut att jag är i vecka 5!


    Stort grattis!! :D

    Håller tummarna för att allt kommer gå vägen och för att fler av oss kommer hänga på plussandet snart! ;)
  • Sarah1990

    Åååh så irriterande, ser att min BIM fortfarande är 20/9 men kan tyvärr inte uppdatera om något annat datum :P
    Ringt mödravårdscentralen som sa att jag skulle försöka ha lite is i magen i 2-3 veckor till eftersom ett ÄL-test visat positivt och att mensen då BORDE vara på G. Idag har jag börjat få någon brunaktig mensliknande blödning (ursäkta infon) men känns inte alls som en "riktig" mens då jag (även med preventivmedel) alltid brukar ha ganska intensiva smärtor och PMS-besvär.
    Jag fattar ingentiiiiing!!!

    Kul att mensen kommit igång för några av er andra och att några även fått ett plus! SÅ kul för er!! :D
    Håller tummarna för oss andra "oregelbundare" ;p

  • Sarah1990
    NattaLind skrev 2014-10-07 15:14:28 följande:
    Det här med is i magen... skit ner er! :D Har man lust att säga. Även om dom faktiskt kan ha rätt i det dom säger. Min mens är strulig också, men nu är den igång som sagt. Min cykel blev ju 32 dagar, men andra ord är min nästa BIM beräknad till 5/11. DET om något känns som evigheter bort alltså :P

    Fråga: Brukar det bara så att ÄL är igång när man har mens? Eller är det tvärtom, att det är vanligt att ÄL inte kickar igång på något halvår eller så? Något som vet?
    Sköterskan jag pratade med i telefonen menade att man oftast inte brukade ha mens om man INTE har någon ÄL men jag tror jag läst tidigare om tjejer som sällan har ÄL men blödning iaf, kanske inte tillhör det vanligaste dock.

    Testa med stickor kanske 1 v efter mensen slutat ifall du inte vill slösa med dom för mycket? :)
  • Sarah1990

    Den konstiga blödningen visade sig vara en mens så antar att min kropp kickat igång nu efter ca 6-7 veckor efter uttaget av spiralen :p Sätter mitt nya BIM typ fre den 7/11 då antar jag. Kan ju fortfarande inte riktigt hur min cykel fungerar (om den nu gör det) men BORDE vara runt den tiden :)

  • Sarah1990
    Faer skrev 2014-10-15 08:38:37 följande:

    Hade äl för typ 3-4 dagar sen och inatt så hade jag rejälrejäl mensvärkliknande värk som höll i sig i en kvart i vänstra äggstocken .. Vad kan det ha varit?!?


    Jag hade ömma bröst/bröstvårtor under några dagar under förra cykeln samt JÄTTEont i ena sidan vid en äggstock, högg till som bara den.
    Var dock inget eftersom jag fick min mens förra veckan så tror det även kan vara ägglossningen som kan kännas för vissa.
    Hoppas ni "legat i" och att det tar sig för er! :D
  • Sarah1990

    Alltså tjejer, det här är helt sjukt!!
    Försökte i lyckan som inföll sig förut posta ett inlägg via mobilen här men misslyckades så testar nu igen via datorn istället! :D
    Har medvetet hållit mig borta från det här forumet nu ett tag då det känns som nedräkningstiden från efter mens till ÄL - från ÄL till BIM osv osv kändes som en smärre evighet när jag hela tiden loggade in här och såg alla förväntansfulla och plussande tjejer.
    Hur som, satte ju BIM nu på fredag den 7e men skulle nog egentligen varit i förrgår, har ju varit osäker på hur lång min cykel är så tänkte att det var bättre att höfta lite över tiden än under ;)
    Igår kväll tänkte jag att jag skulle testa mig nu under morgonen i alla fall, bara för att kunna släppa alla tankar som hela tiden kommer smygandes. Hittar liksom "tecken" hela tiden som lika gärna skulle kunna vara tecken på att mensen kommer..
    Sagt och gjort, tog ett test på morgonurinen och efter någon minut började ett andra streck synas på stickan! Jag vart så sjukt förvånad då jag hela tiden gått med inställningen att NEJ, jag är inte gravid. Började gråta samtidigt som tusen tankar flög runt i huvudet. Tog upp ett nytt test och tänkte "kontrollera" ifall det faktiskt stämde, andra testet fick ett lika starkt streck som första. Försökte planera hur jag skulle överraska mannen då han kom hem från jobbet men kunde inte vänta, ringde upp och började stortjuta och pep ut: jag tror jag är gravid!!
    Det är helt surrealistiskt alltihopa och jag funderar på att köpa ett sånt där Clear blue för att få det svart på vitt. Håll tummarna för att det kommer hänga kvar så vi får lyckan att få träffa vårt lilla efterlängtade barn 2015!!
    Vi är så glada!! :D

  • Sarah1990
    FiiaN skrev 2014-11-05 11:31:59 följande:
    Men gud va underbart att läsa :D ´Stort grattis till dig/er! <3 All lycka till!
    Tack så jättemycket FiiaN! Hjärta
    Jag ska be för att ni fina tjejer här inne också kommer få uppleva samma glädje jag fått göra. Tog ju som sagt lite avstånd från denna tråd nu ett tag så känner bara till er som var med från början och ni verkar alla vara superhärliga tjejer som förtjänar det ni önskar så mycket!
  • Sarah1990
    FiiaN skrev 2014-11-05 11:48:48 följande:
    Åh tack fina du! <3

    Har funderat på samma sak som du gjorde, att ta lite avstånd från detta, men är ju ändå trådstartaren till denna tråd, haha! Får se vad som sker, men hoppas på fjärde gången gillt nu :)
    NattaLind skrev 2014-11-05 11:53:07 följande:
    Tack! :) Säger detsamma, och kul att så många plussat från oss som var med i början! Är det jag och FiiaN kvar? Haha :)

    Himla tråkigt med er andra och era MF :( Måste vara så himla tufft!

    Har också tänkt vara ifrån ett tag, men sen är det svårt att låta bli att gå in och läsa! Hehe. Men gör ju inget om man glider ifrån ett litet tag :)
    Tycker det låter vettigt av er båda, jag blev ju helt fast där i början men blev samtidigt stressad av att läsa inlägg och kommentarer ibland och satt verkligen och räknade minuterna emellanåt tills BIM, haha. Har haft mycket runt omkring oss nu (verkligen MASSOR) så hann till slut knappt tänka på att vi skulle försöka skaffa barn mitt i allt också men försökte köra på varannan dag-metoden då jag räknade på att jag borde ha ÄL och tydligen funkade det. Så tjejer - försök leva! Kanske världens sämsta råd som alla ger men vi hade verkligen 4 STORA projekt ganska tätt intill varandra (varav ett pågående) så man glömde liksom sitta ner och tänka, känna efter, förvänta sig, räkna ner, läsa tusen forumstrådar osv. Boka/planera in en resa, renovera vardagsrummet, anordna en fest eller typ återförening av skolklassen eller liknande för att hålla er upptagna :) Synd att ni inte bor närmare för i så fall skulle jag mer än gärna sätta er alla i arbete ;p

    Ska väl inte sticka under stol med att jag helt slutat använda Familjeliv, surfar fortfarande runt här hej vilt och läser roliga trådar MEN jag försökte hålla mig från trådarna om just barnlängtan, BIM, 2015-bebis och allt vad det kan vara :)

  • Sarah1990
    Lazmi skrev 2014-11-05 12:38:29 följande:

    Någon som vet hur snabbt man kan känna av illamående?


    Tror det kan komma ganska tidigt för vissa, senare för andra och inte alls för en del.
    Har dock upplevt illamående som "symtom" innan men insåg att det var stress och nervositet då jag verkligen, verkligen ville bli gravid/var stressad/sovit för lite/varit skengravid.
    Vänta tills du tror du ska få din mens och testa dig då ifall du INTE fått den :)
  • Sarah1990
    Lazmi skrev 2014-11-05 13:13:16 följande:
    Okej jag vill ju verkligen så är nog förmodligen nervös / stressad.. Kräktes imorse men de kan man ju iofs göra om man är stressad. Får försöka att inte tänka och känna efter för mycket. Men det är svårt :-P
    Haha know the feeling! Var superdupernervös tidigare och gick konstant omkring och tänkte på det. Utvecklades till slut till magkatarr och då tillhörande illamående. Trodde ju då självklart att jag var gravid för att det är ett tecken och jag KÄNNER till och med i magen att jag har ont, typ. Detta var kanske 5 dagar efter ÄL, haha.
    Vänta tills BIM och testa dig då, då kommer du ju garanterat veta ifall det var magbesvär eller en graviditet som låg bakom! :)
Svar på tråden Fler som planerar barn 2015?