• Sarah1990

    Fler som planerar barn 2015?

    Alltså varför går dagarna så sakta för!? Jag som skrev igår att jag ska vänta i hela TVÅ veckor till med att testa mig (ifall mensen inte kommer innan dess dvs) satt samma kväll och funderade på att köpa ett test imorgon (dvs idag!) och se om det ger utslag! :P
    Tycker alla dagar nu går otroligt segt och sakta samtidigt som det känns som flera månader sedan då jag tog ut min spiral (19 augusti).
    Och sen tänk nu om jag får mens nästa vecka som beräknat, då kommer jag ju behöva vänta ytterligare 2 veckor till nästa ägglossning och 4 veckor till BIM!
    Vart kom den här otåliga flickan som väntar på julafton ifrån!?

  • Sarah1990
    FiiaN skrev 2014-09-10 09:53:12 följande:
    HAhha känner precis som dig! Det är hemskt att försöka stå ut med detta. Jag som tänkte att jag va på BIM+5, kom på att jag är ju fan bara på BIM+4... Men ska vänta med att testa tills på Lördag nästa gång (om inte rödaveckan börjat), gaah känns som en evighet tills dess.
    Men du är ju i alla fall på BIM! Jag har väl ca 1 heeeeeeel vecka kvar tills min!! :P
    Känns som om det är något spel jag spelar: vet jag att jag inte har tillräckligt många liv för att klara spelet så startar jag ju hellre om nu än att spela lite till, dö och sedan få börja om DÅ.
    Nae, den här väntan var inte alls så enkel som jag tidigare försökt inbilla mig.. haha
  • Sarah1990

    Så, hur många är vi här inne nu då? Skrattande
    Känns som om de flesta här är mellan 21-27 va?

    Undrar vem av oss som kommer plussa först! Plus

  • Sarah1990
    FiiaN skrev 2014-09-11 10:45:58 följande:
    Jahdu, vet inte riktigt :) Ja men det ligger nog runt dom åldrarna, så kul att vara typ nära i ålder med alla :)

    Ja undra sa flundra, ska testa på lördag i alla fall. Hur långt har du kommit? :)
    Ja jag håller med! Synd att vi alla inte bor lite närmare varandra, lyckas pricka in samma månad att bli gravida på, har samma intressen OCH lyckas få allas barn att bli kompisar med varandra ;)

    Bör ha min BIM nästa vecka men börjar bara bli mer och mer säker på att jag får min mens då tyvärr. Har alltid haft väldigt jobbiga menstruationer så börjar mer bli orolig och stressad över att domedagen närmar sig, haha.
    Pratade dock med min man igår (är det bara jag som tycker att fästman låter sååå konstigt?) och sa att jag tänkt köpa ÄL-test nästa månad för att se ifall jag ens har någon ägglossning än, tog ju ut spiralen för ca 3 veckor sedan så vet ju egentligen inte ifall jag ens har någon..

    Hur går det för dig då?
  • Sarah1990
    FiiaN skrev 2014-09-11 11:38:39 följande:
    Ja men eller hur! Men när vi fått våra söta ungar så kan vi ha en liten träff tycker jag ;)

    Jahaa då är det lite kvar då. Du jag va säker på att mensen skulle komma. Började få mensvärk redan på tisdagen (skulle få på lördagen). På söndagen kom det liiite rött och även lite på måndagen, men sedan dess har det inte varit något rött alls :O Inte ett spår, men har molvärkar till och från. Men så länge mensen inte kommer finns det hopp :D
    Missat om du skrivit det tidigare men har du testat dig?
    Jag funderar på att göra det bara för att se men ångrade mig igårkväll eftersom jag tror att de flesta av mina "symtom" är PMS och stress :p

    Får jag fråga vad ni tjejer gör på dagarna? Jobbar/studerar/hemma? :)
  • Sarah1990
    FiiaN skrev 2014-09-11 12:12:50 följande:
    Testade mig på BIM+3 men det va negativt :/ Asså en av dom jobbigaste stunder jag varit med om när man väntade på svaret! Hmm ja jag funderar på om jag också känner av stress eller PMS, kanske inte alls är såna humörsvägningar som jag tror.

    Jag jobbar som timvikarie inom äldreomsorgen, men varit "ledig" ett tag pga lite sjukdom och sånt, så just nu sitter jag hemma och glor. Dudå?
    Jaa det är just det jag är osäker på, börjar mer och mer tro att mina symtom är just PMS och att det jag känner i magen är mer magkatarr och stress tyvärr :/ Men jag ska hålla ut några dagar till och se om mensvärkarna kommer igång också (har alltså väldiga problem med väldigt intensiva och hemska värkar).
    Vart köper du dina tester ifrån? Och hur mycket kostar dessa?

    Jag är lyxfru, haha. Nej skämt åsido. Arbetar på ett mindre uppdrag för kommunen samt min fästmans egna företag. Känner mig så sjukt inaktiv när jag bara sitter framför datorn utan att kunna koncentrera mig :/ BORDE ta tag i en hel lista men kommer hela tiden av mig av mina tankar som flyger iväg på huruvida jag är gravid eller inte, haha.
    Ska återigen försöka klicka ner den här j*kla sidan och fortsätta med det jag SKA, alternativt gå och äta lunch eller kanske lite té och choklad, Drömmer
  • Sarah1990
    glaesir skrev 2014-09-11 13:24:31 följande:

    Nu har äntligen mina gravtest och ÄL stickor kommit (storpack)! Testade båda imorse på skojs skull, neg på båda men hade inte räknat med nåt annat! Testade bara för att jag kan ;) Här är det minst varannan dag liggande! Enligt p-tracker ska jag ha ÄL runt den 15/9, men har ingen aning eg.. Provar med ÄL stickor varannan dag nu from igår!

    Jag jobbar inom äldreomsorgen! 23 år gammal (om exakt en vecka) sambon blir 30 i mars! Varken han eller jag har barn sen tidigare


    Nyfiken igen, vad kostade ditt storpack?
    VÄGRAR gå och köpa på mig massor test för typ 89kr/st på Apoteket bara för att jag är för nyfiken för att kunna hålla mig. Tänkte beställa ÄL-test och gravtest på nätet om kanske 1-2 veckor ifall jag fått min mens då så jag är redo inför nästa runda och sedan då eventuellt ett test eller två ifall jag nu inte får min mens då den borde beräknas komma :)
  • Sarah1990
    FiiaN skrev 2014-09-11 12:33:37 följande:
    Hoppas inte mensvärkarna kommer igång :) Men fy din stackare, vet hur det är! Fick i början äta citodon för mina värkar ett tag. Har hunnit haft mens en gång efter jag slutat med mina p-piller, men blev aldrig någon direkt mensvärk :O Helt galet, högg till en gång tror jag.
    Jag köpte mina från gravid-test.se, 3 grav-test och 21 äl-test för 199 kr :) Inte så farligt, men sen vet man ju inte hur kvaliteten är, tyckte den va dålig eftersom jag fick negativt ;) haha ne skojar bara. Men det va snabb leverans.

    Haha men det lät ju rätt skönt ändå! SKulle också vilja jobba framför en dator istället för att slita sönder min rygg som jag gör nu :/ Min gubbe jobbar som kyltekniker så han drar in lite pengar i alla fall :)
    HAHHA inte lätt det där att stänga ner, man är ju så nyfiken på hur det går för alla :D Unna dig choklad du;)
    Nu är jag tillbaka igen, moahaha! Blev visst en riktigt BRA lunch trots allt, stod emot det där chokladsuget jag insåg att jag egentligen inte ens hade.
    Åh, trist att höra att det är fler än jag som haft problem med PMS-bevär! :/ Fick höra av en barnmorska en gång att dessa smärtor och fysiska problem oftast blir bättre efter att man fått första barnet så antar att det finns LITE hopp i alla fall!

    Hur länge räcker dedär ÄL-testen? Hur ofta ska man ta dom och hur funkar dom?
  • Sarah1990

    Förresten FiiaN - att jobba framför en dator är totalt värdelöst! Speciellt när man som jag har världens sämsta disciplin! Har ett ganska stort skrivbord som ALLTID är jättestökigt, tappar motivationen när jag kommit halvvägs, låter "to do-listorna" ligga i flera dagar och sparkar liksom aldrig till mig själv i baken då det ibland skulle behövas! Tur att jag är en jävel på att svara på kundmail fort i alla fall! Tyst

  • Sarah1990
    FiiaN skrev 2014-09-11 14:14:39 följande:
    Va bra, jag har också fått i mig lunch nu, vilket man lätt glömmer när man lullar runt här hemma :P Skönt att stå emot chokladsuget, vi har också choklad hemma, åt lite igår men fick tväront i magen idag pga det (tror jag).

    Hahha åh då får vi hoppas på att hon talar sanning och att vi får första barnet snart! ;)

    Oj jag har inte hunnit testa själv, men man ska väl testa ca en vecka och se stegringen på strecken :) Har sett många som sparat dom och skrivit datum på :) När strecket är tydligt så har man väl ägglossning :P

    Hahha okej, kanske inte är så skönt då att sitta vid datan och jobba ;) Men skulle verkligen vilja göra något annat! Men först vill jag satsa på att få en liten bebbe :D Jag gör saker baklänges jag ;) Pluggar till det dom vill och barn sedan, men jag gör åt andra hållet. Vet inte vad jag vill bli riktigt, och det jag är lite inne på är ändå på distans :)
    Och jag är tvärtom med det där med maten - då jag bara går hemma så finns det ju mat överallt som jag blir sugen på! ;) Är jag ute gör jag ju annat och glömmer bort det. Tur att jag skaffat mig lite disciplin på detta område i alla fall, på detta sätt har jag kunnat ha min godispåse här på skrivbordet (nästan) orörd i säkert en vecka nu! TystTungan ute
    Hört att många småbarnsföräldrar verkligen tar tag i både utbildning, körkort och arbete då de har någon annan att ta hand om och mer MÅSTE göra det - utan ursäkter. Kanske kommer du bli likadan? :)
Svar på tråden Fler som planerar barn 2015?