Panering
Jag tänkte panera fisk idag, men min panering blir alltid så tunn och dålig (faller av osv).
Ge mig era bästa tips på bra fiskpanering!
Jag tänkte panera fisk idag, men min panering blir alltid så tunn och dålig (faller av osv).
Ge mig era bästa tips på bra fiskpanering!
Jag brukar dubbelpanera:
Vända runt fisken i mjöl, salt och citronpeppar.
Vända runt i uppvispat ägg.
Vända runt i panko eller ströbröd.
Steker eller friterar. Jag brukar använda panko och fritera. Blir väldigt gott och frasigt :).
Jag brukar dubbelpanera:
Vända runt fisken i mjöl, salt och citronpeppar.
Vända runt i uppvispat ägg.
Vända runt i panko eller ströbröd.
Steker eller friterar. Jag brukar använda panko och fritera. Blir väldigt gott och frasigt :).
Jag brukar dubbelpanera:
Vända runt fisken i mjöl, salt och citronpeppar.
Vända runt i uppvispat ägg.
Vända runt i panko eller ströbröd.
Steker eller friterar. Jag brukar använda panko och fritera. Blir väldigt gott och frasigt :).
Tack för era tips hörni! Ikväll blir det panerad rödspätta och filsås bara för det ;)
Typiskt att man blir anonym automatiskt om man glömmer klicka i sitt namn...!
Det är alltså jag som har skrivit: