Inlägg från: Anonym |Visa alla inlägg
  • Anonym

    Panering

    En stund i solen skrev 2014-09-02 12:35:04 följande:

    Jag brukar dubbelpanera:

    Vända runt fisken i mjöl, salt och citronpeppar. 
    Vända runt i uppvispat ägg.
    Vända runt i panko eller ströbröd.

    Steker eller friterar. Jag brukar använda panko och fritera. Blir väldigt gott och frasigt :). 


    Hittar man panko endast i asiatiska butiker?
  • Anonym
    Anonym skrev 2014-09-02 12:39:56 följande:
    Hittar man panko endast i asiatiska butiker?
    Nej, jag köper i min lokala ICA. Där står det bland ströbrödet.
  • Anonym
    Fia 28 skrev 2014-09-02 12:45:57 följande:
    Ahaa, måste titta. Oj vad jag blev snål på panerad fisk nu =).
    Gör det :). Åt panerat och friterat i helgen och blev riktigt sugen på det nu igen, hehe! Jag brukar skära fisken först till "fiskpinnar" innan panering och fritering.
    Äter tillsammans med aioli och citron och morötter. Mums!
  • Anonym
    Fia 28 skrev 2014-09-02 13:07:33 följande:
    Vilken fisk är bäst?
    Jag brukar köra på torsk eller kolja. Blir väldigt gott :).
  • Anonym
    Vitrysk hockeyhjälte skrev 2014-09-02 12:58:28 följande:
    Panko har jag aldrig hört talas om, dock. Dessa nymodigheter...
    Haha :). Prova! Blir väldigt gott om du friterar.

    Panko är som ett slags ströbröd men det är större bitar och ljusare. Liknat torrt, söndersmulat vitt bröd.  
Svar på tråden Panering