Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Smutsiga sanningar om SD!

    nihka skrev 2017-04-28 17:44:54 följande:

    Rasisttåget rullar på.

    Förutom att själv vara glappkäftad på facebook har Susanne Larsen, ny distriktsordförande i Halland för SD - naturligtvis - avslöjats med att sprida islamofobiskt och rasistiskt material. 

    Hon har bl a " delat en text från en anonym rasistisk blogg med rubriken ?Somaliska invandrare fryser häcken av sig i Sverige ? klagar friskt?. Bloggen beskriver det som positivt om somalier i Sverige får brist på D-vitamin, eftersom det kan leda till ?dödfödda somaliebarn?. 


    ?Vi får hoppas att kommande vintrar tilltar och blir så kyliga som 80-talets, så att somalierna verkligen fryser bort?, står det i bloggposten som SD-politikern med en leende smiley lagt ut. 


    http://www.dn.se/nyheter/sverige/niklas-orrenius-standigt-nya-avslojanden-om-rasism-i-sd-leden/

    "På Susanne Larsens Facebooksida, några timmar efter att Inte rasist men släppt nyheten, så går inga gilla-markeringar av Fria tider, motpol och Nationell Idag att finna. Sidor som en anonym källa uppgett att Susanne Larsen tidigare gillat.
    "

    http://www.expressen.se/kvallsposten/lokala-sd-toppen-i-blasvader--har-spridit-rasistiskt-material/
    Hur fan har moderaterna kommit fram till slutsatsen att man skulle närma sig SD? Det är minst ett rasistiskt SD avslöjande i veckan och så ser det ut år efter år efter år..
  • KillBill
    Kung Markatta skrev 2017-04-28 18:36:45 följande:
    Det är ju Socialdemokraterna som närmat sig SD med exempelvis gemensam främlingsfientlig Go Home-politik (riva upp Lex Laval). S förhandlade även med SD om oppositionsbudgeten 2013.

    M har endast sagt sig vilja diskutera allmänna frågor med SD. Inte göra upp om budgeten och inte heller med SD:s hjälp driva igenom åtgärder som baseras på fördomar som "utlänningar kommer och tar jobben".
    Socialdemokraterna har inte närmat sig SD i denna fråga utan har alltid haft uppfattningen att svenska kollektivavtal ska gälla på den svenska arbetsmarknaden.

    Hur kan det vara främlingsfientligt att kräva att européer som kommer till Sverige och jobbar ska ha minst lika bra villkor som svenskar?
  • KillBill
    Hugful80 skrev 2017-04-28 23:25:18 följande:

    Hahahaha vad är det för högstadieelev som fått klippa och klistra bland allehanda filmklipp? :D Hysteriskt roligt! Tyvärr går ju ingen på det här 2017.


    Och, egentligen vet du inte vem som låg bakom rasbiologiska institutet, eller hur?


    sv.wikipedia.org/wiki/Statens_institut_f%C3%B6r_rasbiologi


    Om du läser artikeln så ser du att upprättandet av det rasbiologiska institutet, som skedde för nästan 100 år sedan,  hade politiskt stöd från riksdagens samtliga partier. Alla partier som på den tiden såg på rasbiologi som ett passande forskningsområde har ändrat uppfattning och idag så verkar det mest vara sverigedemokrater och extremhögerns som intresserar sig för raser.


    Det är samma sak med tvångssteriliseringar. Förr hade detta brett politiskt stöd men idag så är det bara sverigedemokraterna som är för tvångssteriliseringar.


     


    När folk som stödjer andra partier har utvecklats så verkar de som stödjer sverigedemokraterna ha stannat kvar långt tillbaka i historien  


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Kung Markatta skrev 2017-04-29 18:10:05 följande:

    (Den övriga) oppositionen har tittat på SD:s ekonomiska politik och kommit fram till följande:

    m.facebook.com/story.php&id=761624739

    Från inlägget:

    SD:s politik innebär KRAFTIGA skattehöjningar för alla som tjänar mer än 30.000kr i månaden!

    Jag har ägnat eftermiddagen åt att granska SD:s skattepolitik och resultatet är skrämmande på ett sätt som inte ens Vänsterpartiet var under Lars Ohlys tid som partiledare. SD föreslår två saker som kommer drabba ca 2 miljoner inkomsttagare:

    1. En kraftfullt ökad progressivitet i skattesystemet
    2. Minskade statsbidrag till kommunerna som kommer leda till högre kommunalskatter

    Därutöver föreslår man även en kraftig ökning av bolagsskatten vilket är det kanske mest träffsäkra sättet att slå mot svensk konkurrenskraft och det som verkligen driver svensk tillväxt (det skulle öka skatten för de verkligt lönsamma företagen och entreprenörerna, leda till mindre utländska investeringar och att fler svenska företag istället investerade i utlandet).


    Jag det finns nog många anledningar till att moderaternas kärnväljare flyr partiet. Tyvärr så fungerar inte länken. 


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    KillBill skrev 2017-04-29 19:06:50 följande:

    Jag det finns nog många anledningar till att moderaternas kärnväljare flyr partiet. Tyvärr så fungerar inte länken. 


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
    Alltså moderata väljare flyr från moderaterna eftersom de valt att närma sig SD.
  • KillBill
    Kung Markatta skrev 2017-04-29 23:08:38 följande:
    Det finns ingen fråga, om man inte räknar in den förändrade invandringspolitiken, där M närmat sig SD.

    Den förändring man ser sker i motsatt riktning, dvs att SD lär sig mer om övriga områden som inte har med invandring att göra och som en följd av det intar borgerliga ståndpunkter. Dock finns en hel del kvar att göra, vilket visas av chockskattehöjarförslaget jag skrev om här ovanför eller den främlingsfientliga Go Home-politiken riktad mot utländska arbetare som SD driver tillsammans med S.
    Det där "go home" argumentet är bara högerretorik. Det är självklart rimligt att begära att på svensk arbetsmarknad gäller svenska lönevillkor och så länge arbetsgivarna erbjuder schyssta villkor så är alla välkomna att jobba i Sverige.

    Du kanske inte tycker det men det finns många frågor där moderater och Sverigedemokrater har närmat sig varandra. Idag har exempelvis moderaterna anammat sverigedemokraternas gamla paradfråga att förbjuda tiggeri (något moderaterna var helt emot på Reinfeldts tid). Skolpolitik är ett annat område där SD och moderaterna har närmat sig varandra.
  • KillBill
    Kung Markatta skrev 2017-04-30 00:11:17 följande:
    OK, Stefan Löfven och S har alltså närmat sig SD i tiggarfrågan.

    www.tv4.se/nyheterna/klipp/l%C3%B6fven-licens-eller-f%C3%B6rbud-f%C3%B6r-att-stoppa-tiggeriet-3693492

    www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/l%C3%B6fven-tiggeriet-ska-bort-1.4225455

    "Tiggeriet måste få ett slut, det sade statsminister Stefan Löfven i TV4:s Nyhetsmorgon. Två alternativ som regeringen ser är förbud eller krav på tillstånd för att tigga."
    Det blev kongressbeslut på att inte förbjuda tiggeri..

    Däremot:

    Två av partierna vill kriminalisera tiggeri

    www.expressen.se/nyheter/politik/tva-av-partierna-vill-kriminalisera-tiggeri/

    Här kan läsa vad Reinfeldt tyckte:

    Reinfeldts SD-hån blev M-politik

    www.dn.se/nyheter/politik/reinfeldts-sd-han-blev-m-politik/
  • KillBill
    Kung Markatta skrev 2017-04-30 00:34:10 följande:

    Just det. Stefan Löfven och S har alltså närmat sig SD. Löfven har närmat sig ännu mer än gemene kongressdeltagare gjort.


    Läste du inte länken till Expressen?

    Du bör läsa på hur politiken formas i ett parti som socialdemokraterna..
  • KillBill
    Kung Markatta skrev 2017-04-30 00:51:25 följande:
    Från artikeln:

    "Vi socialdemokrater vill stoppa tiggeriet, det är oacceptabelt att tiggeri och fattigdom normaliseras. ... Vi vill göra en översyn av ordningslagen, göra det lättare att avhysa från privat mark och kriminalisera att någon tjänar pengar på andras utsatthet."
    Ja socialdemokraterna vill till skillnad från Sverigedemokrater och (nuförtiden även) moderater inte straffa själva tiggarna. Förstår du inte skillnaden?
Svar på tråden Smutsiga sanningar om SD!