Inlägg från: Anonym (blir galen snart) |Visa alla inlägg
  • Anonym (blir galen snart)

    Ponera att du har stökiga grannar hur löser du det?

    Vi har ingen strörningsjour, tyvärr. Hade verkligen behövt det.

  • Anonym (blir galen snart)

    Jag är / har aldrig varit en störande granne, jag är en "osynlig" granne. Jag är tyst och skötsam, håller mina bokade tider och städar efter mig i tvättstugan, stänger min ytterdörr tyst, spelar aldrig musik och har tv:n på låg ljudnivå. När jag rör mig i lägenheten går jag inte med hälarna och stänger skåpluckor och garderobsdörrar försiktigt. Jag hälsar alltid när jag möter en granne i trappan utan att vara påträngande. När jag slänger sopor i sopnedkastet hamnar inte hälften utanför som det gör för vissa andra i huset.....

    Att vara en sådan skötsam person och ha störande grannar är väldigt irriterande. Ibland undrar jag varför jag visar sådan hänsyn som jag gör.....

  • Anonym (blir galen snart)
    EnAnonumius skrev 2014-09-23 14:08:12 följande:
    Knackar alltid på först och ber artigt att de skall sänka..

    Hjälper inte detta så ringer jag störningsjouren..

    Minns vid ett tillfälle, en vanlig tisdag, (den grannen är vräkt), en granne som spleade så jäkla högt, han började 23:00 på kvällen, att det vibreade i mitt fönstebräda så jag fick ställa ned blomkrukorna på golvet..
    Gick upp och, fick både banka och sparka på dörren för han hörde inte ringklockan, sa till honom att han får sänka. Han sänkte.. Sedan gick det en 10minuter så var den uppe i samma höga volym igen. Vid  kl 3 på natten, så ringde jag störningsjouren och de kom, de fick också ställa sig och banka och sparka hårt på dörren för att han skulle öppna.
    Han sänkte och 20 minuter senare var han igång igen.. Ringde störningsjouren igen och de bankade och sparkade en andra gång kl var då 4 på natten. De sa till mig att händer det en gång till så skulle jag ringa polisen i stället. Vilket det blev så med polisen kom vid 5 tiden och han fattade till slut att han hade gått för långt. 
    Hände det här en gång, att han spelade på det sättet för att bli vräkt?
Svar på tråden Ponera att du har stökiga grannar hur löser du det?