Inlägg från: JohanssonA |Visa alla inlägg
  • JohanssonA

    Tvillingar maj 2015

    Åh, vad fantastiskt att jag inte är helt ensam... Väntar också tvillingar! Är i vecka 8+3 idag. Jag hakar på denna tråd Glad

    Är från Skåne!

  • JohanssonA
    Jelun skrev 2014-12-26 11:54:18 följande:

    Känner ni några fosterrörelser ännu? Jag är i vecka 18, går in i vecka 19 på måndag och jag känner inget ännu. Inte som jag vet exakt är fostrena. Det bubblar en hel del i magen dock, inte sådant bubbel som när man är dålig i magen, utan mer kittlande bubblor. Svårt att förklara :)

    Jag hoppas att sparkarna snart känns, för jag längtar så!


    Då är det med största sannolikhet bebisarna du känner! Min läkare frågade mig för några veckor sedan om jag hade känt någonting, förklarade då för honom att jag känt mig bubblig i magen fast ändå inte som "dålig i magen". Han bekräftade då att det var bebisarna!! :D Sparkarna dröjer nog några veckor. Jag går in i vecka 18 imorgon :D
  • JohanssonA
    Joss81 skrev 2015-02-27 08:48:51 följande:

    Hej. Är det någon av er som har haft tillväxthämning på en av tvillingarna och att det ändå har gått bra för er? Dvs att ni ändå har fått ha kvar dem i magen utan att behöva snittas i förtid? Hur många procent har tillväxthämningen legat på? Jag fick igår veta att min ena tvilling ligger på minus 24 % och jag känner mig nu så fruktansvärt nervös och ledsen. Känns jätte jätte jobbigt. Är i vecka 25 + 5.

    Med vänlig hälsning Jossan


    Har ingen erfarenhet av det, ser att vi är lika långt gången. Mina pojkar ligger på -0,6% och -4,3%. Försök att inte stirra dig blind på siffrorna! Vad sa läkaren om dem -24%? Har dem bokat in dig på fler kontroller? Är det enäggs eller tvåäggs?

    Kram!
Svar på tråden Tvillingar maj 2015