• Jw83

    Är förlovning det enda som visar att han älskar mig? Hjälp!

    Cissi_1987 skrev 2014-10-21 07:39:13 följande:

    Som jag skrev i början så har vi tillsammans jobbat på vår relation och det känns bättre än någonsin.

    Men så säger rösten i mitt huvud att jag trodde vi hade det bra förra året också... Kanske är det mest mitt självförtroende som fått sig en törn, jag vågar inte lite på att jag är tillräcklig. Hade han friat hade han valt mig själv, men som sagt jag vill inte tvinga honom... Så då blir frågan hur jag ska komma förbi den känslan och tveksamheten? Kan jag få tillbaka det genom bara mig själv eller måste jag få ett "tecken" från honom?


    Det är förhoppningsvis inte bättre än någonsin när du mår som du gör? :(

    Det är bara ett år sedan som han tyckte att relationen var så dålig så han till och med flyttade. Ett år är ingen tid alls när det gäller relationer. Ni måste tänka på att relationen hade en så stor kris nyligen och ni behöver båda två tid att landa. Man går inte från att vilja lämna till att vara jättelycklig på bara några månader ;) Ge det tid.

    När ni båda två känner er trygga och nöjda med relationen så kommer du automatiskt må bättre. Tveksamheten är naturlig och helt normal. Hade du inte varit tveksam efter en sådan kris så hade något varit fel på dig ;)

    Se det så här, När du känner att en ring kvittar för er relation så är er relation stabil nog för nästa steg.

    Så länge du behöver bevis så är det inte bra nog.
Svar på tråden Är förlovning det enda som visar att han älskar mig? Hjälp!