• Anonym (Micke)

    Runka medans man går

    Nu börjar en härlig årstid!

    Skall strax gå från jobbet och har en halvmörk väg bort till där bussen tar mej hem.
    Brukar då och då ta fram kuken och antingen bara gå med den ute synlig eller runka medans man går. Blir lätt att man runkar medans man möter folk som inte ser så mycket för att det är för mörkt mellan lamporna på vägen. Någon annan som testat nått liknande?

    Annars är det även årstid för att smyga och kika in i hus som ligger nära gång/cykelvägar och hoppas man ser något. Minns en gång för många många år sedan när jag smög bakom grannens hus på vinternt lite halvsen en kväll. Och lyckades tajma det så jag såg när dottern i familjen då kanske 14-15 år och jag då 19 när hon skulle klä av sej och satte på sej "pyjamas". Tala om att man blev kåt så man skakade när man först såg tröjan åka av och sedan BHn. Fick en snabb skymt av ett par bröst i profil och sprutade ett härligt sprut på deras baksida. 

  • Svar på tråden Runka medans man går
  • Rakad Apa
    ?Livet är för viktigt för att tas på allvar.? - Oscar Wilde
  • Anonym (Micke)

    Jodå ett liv har jag allt :)

    Tog mej iaf en promenad igår med kuken framme och dolde den med mitt ihopfällda paraply om jag mötte en kille eller om det blev för nära. Gick bakom en tjej en bit och runkade och kom i en härlig sats som jag lade på gångbanan :)

Svar på tråden Runka medans man går