• Phaa

    Dotter 3månader död pga vaccin mot stelkramp

    Hej! Min flicka fick sitt vaccin när hon var 3 månader fredag 3 oktober 2014. Sköterskan på BVC frågade mig (21år)och min kille (23år) hur flickan mådde medan hon mätte,vägde osv. Flickan var en 10poängare enligt hennes barnläkare och mådde toppen!

    Hon va det finaste som hänt mig, jag kunde inte vänta på att visa henne för hela världen. Sköterskan talar om för oss att hon skall vaccineras och ger henne ett vaccin i vardera lår. I samma stund kändes det för mig som att jag borde hindrat sköterskan från att göra det. Jag försökte intala mig själv att det bara va ?mamma problem? jag handskades med. Det är bara jag som är Knäpp, min känslor för min dotter spelar spratt för min hjärna. BVC Sköterskan talar om för oss att min dotter är fullt frisk, bra reaktionsförmåga, stadig i sin utveckling och har de finaste ögonen hon sätt på många år. Hon säger även att det ja. Vara så att hon kan bli trött, lite febrig och gnällig men att jag skall ge henne en baby alvedon och hålla henne hårt hos mig, att det kommer lugna ner sig efter ett -två dygn. redan här får jag ångest. Mindre än 36 timmar att har erhållit sitt första vaccin, vaccinet som va livsnödvändigt för att hon inte skall drabbas av stelkramp, vaknar jag och min kille upp med vår dotter död i famnen på honom. Vi ringer ambulans och återupplivning håller på i 45 min innan de dödförklarar henne på sjukhuset i Kristianstad. Barnläkaren som bedömt min dotter som 10 poängare står nu och talar om för mig att han inte kan utesluta att vaccinet tagit död på henne men att vi får vänta på obduktionsrapporten som kan dröja månader innan jag kan få översatt. Jag väntar fortfarande på rapporten. Jag önskar bara att jag hade lyssnat på mig själ. Jag har aldrig fått någon spruta för stelkramp då jag är född i Tyskland, inte heller senare i livet har jag brytt mig om vaccinet trots påtryckningar från skolsköterska och läkare. Varför lät jag dem vaccinera min dotter? Jag hade ingen aning om vad hon vaccinerades för innan sköterskan redan satt sprutan. Hatar jag mig själv och hela värden för det. JA!! vi erhöll ett ursäktsbrev från BVC sköterskan samma vecka som min dotter dog. Hon beklagar vår sorg. Vetandes att kvinnan bara gjorde sitt jobb gör inte saken bättre när jag nu i efterhand förstår att de allihopa inte bara denna sköterska är medvetna om dödligheten och inte sa ett ord. För min dotter, mig, min kille är det redan försent jag hoppas bara att någon där ute tar till sig av sin egen mamma eller pappa instinkt. Jag önskar verkligen att detta för skillnad för någon annan.

  • Svar på tråden Dotter 3månader död pga vaccin mot stelkramp
  • winnethepooh
    tvetalan skrev 2014-11-21 23:55:04 följande:
    Jag misstänker att jag fick autoimmun hepatit och tarmsjukdom utav pandremix men har inte fått det bekräftat av min läkare. De är väldigt ovilliga att skylla på vacciner men jag har mått dåligt sedan dess och medicinerar mot autoimmun hepatit och kronisk tarmsjukdom. Väldigt kul.

    Ta det beslut som känns rätt i hjärtat. För i slutändan är det du som bestämmer..
    Beklagar att du lider av detta, jag förstår verkligen att det inte är kul. Det verkar som att vaccinet i fråga är länkat till ökade fall av narkolepsi men inte till autoimmun sjukdom för tillfället.
  • Iarwain
    hitme2ice skrev 2014-11-22 00:33:03 följande:
    Precis, varför skulle man använda en medicin som skadade rejält och tog livet av människor?

    Neurosedyn, hört talas om det? Läkemedelsbolaget gick i god för hur stor säkerhetsmarginal medicinen hade. Det rekommenderades till gravida, så säkert var det. Trots larmrapporter togs det inte bort.

    Eller COX-2-hämmare? Som hade gediget "vetenskapligt stöd" och över 1 miljard dollar i skadestånd till skadade och avlidnas anhöriga i kölvattnet.

    DDT och mycket mycket mer.

    Spela inte dum, för du vet vad jag menar. Kvicksilver användes av medicinvetenskapen, trots överväldigande belägg för hur skadligt det var. Calomel togs bort i sista landet i slutet av 1950-talet.

    Jag behöver inget "vetenskapligt stöd" för att välja bort vacciner. Även om jag har det, så det räcker och blir över. Och berättelser från föräldrar, före detta föräldrar och andra människor.
    Dåliga exempel som inte gynnar din sak.

    Neurosedyn började användas på personer som inte ingått i någon biverkansstudie, gravida. Detta är inte och var heller inte förenligt med vad vetenskapen säger att man bör göra. Dock så fanns inte regler för detta när neurosedyn började användas på det sättet.

    COX-2-hämmare, när vetenskapen började använda detta i stor utsträckning, men i mycket mindre skala än dagens vaccin, så upptäcktes fler allvarliga biverkningar. Vetenskapen gjorde sitt jobb. Däremot utmanar jag dig till att hitta en enda studie som visar COX-2-hämmare inte skulle ha de biverkningar som senare uppstod.

    DDT testades inte på det sättet då det var ett gift. Redan något år efter man började använda det började man misstänka att det var skadligt för människan också.

    Återigen; Det finns ingenting som är så testat som vaccinen i vaccinationsprogramen och vetenskapen haft fel.

    Vilken typ av kvicksilver pratar du om egentligen. Det finns former av kvicksilver som inte har visats vara farligt för människan.

    Jag förstår att om man inte tror på vad vetenskapen kommer fram till, då finns inte mycket jag kan göra för att ändra din inställning.
    Jag förstår samtidigt att det är något du inte riktigt har förstått om hur vetenskapen fungerar.
  • winnethepooh
    Tow2Mater skrev 2014-11-22 02:42:46 följande:

    En liten historia om en pojke som inte vaccinerades mot stelkramp:
    www.abc.net.au/local/stories/2013/06/06/3776327.htm


    Hoppas alla i den här trâden följt länken och läst artikeln. Pojkens nervsystem blev attackerat, han fick insövas i artificiellt koma, fick ett hâl skuret i halsen sâ de kunde föra in en tub och hâlla honom vid liv. Detta är allvarliga sjukdomar vi talar om. Visst är sjukvården bättre idag än för några hundra âr sedan men vem vill riskera att ens barn gâr igenom detta?

    Sâ här säger föräldrarna bland annat:Print
    Permalink

    "The mistake that we made was that we underestimated the diseases and we totally over-estimated the adverse reactions", says father Ian Williams, who is speaking publicly of his family's ordeal in an effort to warn other parents about the dangers of not immunising their children.

    "There are a number of myths out there, and it's really easy to get sucked in."


  • Lady Godiva
    winnethepooh skrev 2014-11-21 07:15:07 följande:
    Kanske var det ett "beklagar-sorgen"-brev som skickas vid dödsfall av alla barn som följs av ett visst BVC?
    Ja, kanske det. Dock skrev ju TS uttryckligen: "vi erhöll ett ursäktsbrev från BVC sköterskan samma vecka som min dotter dog."

    Inget "beklagar sorgen"-brev utan ett "ursäktsbrev". Men TS verkar ha lite problem med språket och kanske bara skrev fel, vad vet jag.

    Det var ju inte min avsikt att anklaga TS för lögn, jag tror bara att en vårdenhet, vilken det än är, inte skriver några brev där det kan uppfattas som att de medger skuld innan några utredningar är klara. Det är ju viktigt, med tanke på att de kan bli anmälda till IVO.

    I vilket fall som helst tycks det finns fler konstigheter med denna trådstart, som TS ålder (21 här, 44 i presentationen) och civilstånd (hon skriver om sin pojkvän här men i presentationen står det att hon är gift) så det vete 17 om tråden är sann.
    tobbe01 skrev 2014-11-21 09:17:48 följande:
    Men hur kan man hitta på en sådan sak? Då får man ju den hemska tanken att tråden inte är äkta vilket ju känns helt otänkbart.
    Du är ny här på FL, tyckte jag att du skrev i ett inlägg? Då förstår jag att tanken att tråden inte skulle vara äkta känns otänkbar. Men det är verkligen inget ovanligt med s.k. trolltrådar där TS hittar på allt möjligt. Jag tycker ju att det är lite väl magstarkt att hitta på ett barns död, men det har hänt förr och kommer hända igen. För det mesta vill personen ha uppmärksamhet och medlidande (det får man ju i mängder om man skriver att ens barn har dött) men här framförs ju tanken att det är någon son är emot vaccinationer som skrivit. Inte helt omöjligt.

    Egentligen borde man bara sluta skriva i tråden, man ska inte ge uppmärksamhet till trådar man misstänker är påhittade. Man ska inte skriva att man misstänker att de är påhittade heller, bara sluta skriva.

    Och det är vad jag tänker göra; sluta skriva i tråden. Jag ska titta då och då om TS kommer tillbaka och skriver något.

    You don't drink poison and expect your enemy will die.
  • winnethepooh
    Lady Godiva skrev 2014-11-22 10:31:28 följande:

    Ja, kanske det. Dock skrev ju TS uttryckligen: "vi erhöll ett ursäktsbrev från BVC sköterskan samma vecka som min dotter dog."

    Inget "beklagar sorgen"-brev utan ett "ursäktsbrev". Men TS verkar ha lite problem med språket och kanske bara skrev fel, vad vet jag.

    Det var ju inte min avsikt att anklaga TS för lögn, jag tror bara att en vårdenhet, vilken det än är, inte skriver några brev där det kan uppfattas som att de medger skuld innan några utredningar är klara. Det är ju viktigt, med tanke på att de kan bli anmälda till IVO.

    I vilket fall som helst tycks det finns fler konstigheter med denna trådstart, som TS ålder (21 här, 44 i presentationen) och civilstånd (hon skriver om sin pojkvän här men i presentationen står det att hon är gift) så det vete 17 om tråden är sann.Du är ny här på FL, tyckte jag att du skrev i ett inlägg? Då förstår jag att tanken att tråden inte skulle vara äkta känns otänkbar. Men det är verkligen inget ovanligt med s.k. trolltrådar där TS hittar på allt möjligt. Jag tycker ju att det är lite väl magstarkt att hitta på ett barns död, men det har hänt förr och kommer hända igen. För det mesta vill personen ha uppmärksamhet och medlidande (det får man ju i mängder om man skriver att ens barn har dött) men här framförs ju tanken att det är någon son är emot vaccinationer som skrivit. Inte helt omöjligt.

    Egentligen borde man bara sluta skriva i tråden, man ska inte ge uppmärksamhet till trådar man misstänker är påhittade. Man ska inte skriva att man misstänker att de är påhittade heller, bara sluta skriva.

    Och det är vad jag tänker göra; sluta skriva i tråden. Jag ska titta då och då om TS kommer tillbaka och skriver något.


    Kolla sidan 14 och 15, TS har 2 inlägg där...
  • Bunny on speed

    Fast 44 är väl vad det blir om man inte ändrar sin presentation.

    Jag är övertygad. Kommer inte vaccinera före ca tio år. Vill undvika både psd och autism.


    Bunnies, it must be bunnies!
  • CDSJGRD GGEHCS IAGOTSE
    Bunny on speed skrev 2014-11-22 11:11:59 följande:

    Fast 44 är väl vad det blir om man inte ändrar sin presentation.

    Jag är övertygad. Kommer inte vaccinera före ca tio år. Vill undvika både psd och autism.


    Det vill alla. Men eftersom vaccin varken kunnat kopplas till en ökning av PSD eller autism så är det som att undvika morötter för att man inte vill få HIV.
    An insult is like a drink; it affects one only if accepted. And pride is too heavy baggage for my journey; I have none.
  • Bunny on speed

    Det har jag hört tidigare, så vi undviker även morötter.


    CDSJGRD GGEHCS IAGOTSE skrev 2014-11-22 11:20:28 följande:

    Det vill alla. Men eftersom vaccin varken kunnat kopplas till en ökning av PSD eller autism så är det som att undvika morötter för att man inte vill få HIV.


    Bunnies, it must be bunnies!
  • Babyfeber

    Läst hela tråden och tror inte heller på det. Men är det bara jag som reagerar på hur flickan sov? I famnen på sin sovande pappa, då ev på mage och med stor risk att bli för varm eller att få täcke eller arm för ansiktet. Rekommendationer för att undvika psd är väl att barnet sover i egen säng, på rygg och inte är för varmt, samt att täcke och annat inte ska kunna täcka barnets ansikte.

  • Dellla
    Kiiaan skrev 2014-11-22 00:20:34 följande:
    BVC gör bara som dom är tillsagda. De har ingen kunskap om exakt vilka främmande ämnen som finns i "vaccinationen" eller exakt vilka biverkningar ditt barn kommer få. De har ingen kunskap om de kemiska ämnen som finns i dessa "vaccinationer" utan de replikerar bara vad de fått höra uppifrån. Så det kvittar om de är ärliga mot dig eller inte.
    Som sagt kommer kolla upp för och nackdelar med sprutan innan jag tar mitt beslut kommer göra det som är bäst för min dotter. 
Svar på tråden Dotter 3månader död pga vaccin mot stelkramp